10tilføjet af

Hvorfor skal det være sådan?

Det virker som alle har en. Jeg har ikke en. Det er dybt frustrerende at være alene. Ikke at der mangler opmærksomhed. En tur ned af strøget giver mange øjne, men hvad er øjne? Hvorfor tager piger aldrig intiativet når de ser en fyr der er interessant. Jeg forstår det simpelthent ikke. At være født genert er en ting, en anden er at være super nørd og pigernes favorit "tale med" fyr i gymnasietiden. Det er hvad det er. Men nu er jeg 27 år gammel, arbejder i filmbranchen. Alligevel jeg føler mig som et rumvæsen der ikke er på bølgelængde med andre. Det er til at græde over. Hvad skal man gøre af sig selv når frygten får at blive afvist når lammende højder?
Det virker så bizart at en fyr, som har de feminine kvaliteter piger ofte klager over deres mænd mangler, kan være så isoleret. Hvad skete der? Hvornår skete det? Hvornår trak jeg følerne så meget til mig at jeg nu ikke længere stoler på hverken følelser eller impulser.
Er der nogen der har det på samme måde?
tilføjet af

Det behøver ikke at være sådan!

Kære smukke fyr!
Jeg læste din indlæg, og det lyder meget smertefuldt! Jeg har selv været meget alene og ensom engang, som du, trods mange gode egenskaber og potentialer. Det vigtigste jeg har lyst til at skrive til dig er, at det ikke er nogen naturlov at skulle have det så forbandet svært! Som du allerede har erfaret på grusomste vis, er det meget svært at komme ud af osteklokken når frygten for at falde ved siden af er stor, men jeg kan meget anbefale terapi! Ikke hvilken som helst terapi eller teraput, men én, som du kan få anbefalet! Det behøver på ingen måde at skulle være en maraton i barndommen, men at koncentrere sig om at finde de tanker og følelser, som gør, at det føles helt umuligt at komme i øjenhøjde med andre, få venner og kæreste. Hvad er det du siger til dig selv? Hvad er det for skrækscenarier der udspiller sig i dit hovede om hvad der kan ske, hvis du tager kontakt til en dejlig pige etc.? Det gælder om at få vendt alle de skrupurimelige "sandheder" du har lagret, og få nogle værktøjer til at handle - på en ny måde, eller i det hele taget! Lyder det som volapyk?
Terapi er hundedyrt, men gruppeterapi kan være en super mulighed! Jeg har gode erfaringer med lidt af hvert. Hvis du vil, så skriv endelig igen! Hvad er der at miste?
Kærlig hilsen Kapha
tilføjet af

ØV!

Ej, hvor bliver jeg bare ked af det når en fyr som dig, er så ked af det! Det er rigtig hårdt, når man har den følelse at alle har en, undtagen en selv!! Jeg tror at der helt sikkert er 100 vis af piger der ville blive lykkelige for at få dig, og de skal nok komme! Jeg tror også, at du virkelig har brug for noget selvtillid, noget der giver dig et gå på mod, så du føler at du har bare tjek på det her!!! Det er for dårligt at pigerne ikke tager initiativ, men måske gør de det også, men fordi du er så genert, bliver de måske skræmt! Prøv en dag selvom det er rigtig svært, men prøv at gå med oprejst ryg og tænk, Her er jeg og jeg har styr på tingene. Og en anden øvelse ved jeg er rigtig svært men noget af det bedste, hver morgen når du står og, kig dig ind i spejlet og sig til dig selv, hold op hvor ser jeg godt ud! Ens hjerne er ikke bygget til at skille det fiktive fra det virklige, derfor vil du efter kort tid få det rigtig godt med dig selv, fordi du får din hjerne til at tro på du virkelig se godt ud, og det er det vigtigste!
Hvis du har lyst til at få lidt back up er min mail tina.k@sol.dk
tilføjet af

Du slipper det aldrig!

Du slipper det aldrig, hvis du ikke begynder at tænke på dig selv istedet for en eller anden pige der skal fylde noget ud i dit liv!!!!
En pige kan IKKE fylde noget ud før du holder 100% af dig selv!!
tilføjet af

der er noget om det...

det er med kontant men fornuftig snak rasputin - det holder ikke at jeg tænker så dårligt om mig selv.
TAk
tilføjet af

tak tina...

Kære Tina
Hvor er det rart at få noget respons på de ting der gør mig ked af det. Faktisk, kernen i det du siger er noget jeg tænkte meget på i gpår aftes. Jeg er NØDT til at elske mig selv i stedet for at nedgøre mig selv fordi jeg er et genert menneske. Det at jeg ved jeg ser godt ud og er attraktiv, men at mit selvværd kæmper så kraftigt imod er bare spild af tid. Sådan vil jeg ikke have det. Og jeg tror du HAR HELT RET i at pigerne simpelthen bliver skræmt fordi jeg ikke rigtig har styr på de signaler jeg sender dem - de trækker sig tilbage, sikkert endnu hurtigere nu når jeg er en fyr de rent faktisk bliver tiltrukket af, right? Så måske må jeg simpelt startre fra grunden og gøre som du siger og kigge mig selv i spejlet hver morgen og være positiv...
tilføjet af

"skrækscenarier"...

Meget enkelt, Kapha. Jeg er rædselsslagen for at blive afvist. Jeg har haft nogle dårlige erfaringer og har aldrig rigtigt fået slået min selvsikkerhed med pigerne i. Det stopper mig. Men du er inde på noget jeg kan genkende omend ikke så skræk-scenarie som du foreslår. Men det er da nok til at holde mig fra at tage kontakt til en pige jeg synes er interesant.
Hvor har du været i gruppe terapi?
tilføjet af

Hej TINA

Det er da rigtig at alle de dejlige fyre har ik en pige JEG ER EN AF DEM hvorfår er det sådan.
(spør bare)

kh den MEGET ensomme fyr
tilføjet af

vi tror du har brug for lidt mand til mand...

davs knægt..
vi er et par drenge her, der er blevet enige om at du lyder at være the real thing.. fuld respekt.. jeg syntes du skulle kikke en tur forbi www.mandens.dk .. jeg har personligt kunne bruge en del råd derfra.. da jeg tror jeg kender lidt til der hvor du er lige nu... :-)
tilføjet af

Sådan skal det jo heller ikke være..

Som jeg også skrev før så, kan det jo godt være at det er en selv der er noget galt med? ikke nogen kritik, men man bør virkelig lære at se ind i sig selv, få den nødvendige selvtillid, den selvtillid piger godt kan lide og som tiltrækker dem! Jeg kender selv til det, når en fyr ikke viser interesse så er det sku svært for pigen at skulle tage kontakt, lige som det er for jer, man er bange for at blive dumpet. Men hvad jeg har lært er at det er sku bedre at tage chancen, ellers finder man sku aldrig ud af hvem ens eneste ene er! Jeg synes et af de bedste råd er at se sig selv i spejlet, og sige hold kæft hvor ser du godt ud! Det viser sig faktisk at hjernen tager dette til sig, og i sidste ende giver det selvtillid, og i skal bruge den selvtillid til at tage kontakt til en tiltrækkende pige!
Bare gør det drenge, der kan ike ske andet end man få et nej, og det er der ingen der tager skade af, man tage skade af ikke at gribe chancen når den er der, det skal sku nok gå...
mvh. Tina (tina.k@sol.dk)
tilføjet af

Forstår så udemærket!

Jeg ved hvad du mener. Men jeg er netop en af de piger der bliver lammet hvis jeg ser en fyr der virker bare en smule sød. Jo jeg har mange drengevenner men går i stå hvis jeg tænker mere om dem.
Okey indrømmet jeg er måske ikke lige gudsgave til mænd men alle har vel en chance. Men det er netop det at jeg ikke just er den man vender sig om og kigger efter der gør at jeg ikke tager initiativet da jeg ikke har lyst til afvisningerne, men jeg forstår godt at du føler det hele er noget shit.
Livsnyderen
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.