6tilføjet af

Allergisk over for hvad mon...?

Jeg har gennem de sidste par år haft perioder med allergiske symptomer. Det er ikke hele tiden jeg er generet af det, og det er forskellige tidspunkter på dagen og året.
Jeg har endnu ikke været ved lægen, da det er så sjældent det sker. - Men nu var det både i går aftes og da jeg vågnede i morges.
Jeg får de værste nyseanfald og kan nogle gange blive ved og ved. Samtidig er øjnene irriterede, og de løber i vand. Det er mest når jeg er indenfor, men det fortsætter hvis jeg går udenfor og går en tur f.eks. Jeg har ikke gener med luftvejene.
Er der nogen der har prøvet det samme, og ved hvad det kan være? Vil ringe til lægen mandag, og bestille tid til en prik-test.
Noget andet er: Hvis man opholder sig med kæledyr og det er dem man ikke kan tåle, vil man vel være generet konstant?
tilføjet af

Ikke nødvendigvis

Det kan godt være kæledyr af og til, men det kan være så meget andet. Det kan for den sags skyld være et farvestof i noget du spiser.
Hvis du kun er plaget af det et par gange om året, så er det vel lidt overdrevet at stille op til prikkeprøve-og-jeg-skal-komme-efter-dig. Det er en møjsommelig og dyr undersøgelse.
tilføjet af

Har du

prøvet en grundig rengøring???
tilføjet af

ja..

Jeg har det på samme måde.
I dag har der været noget i luften, som har generet mig.
Har nyst hele dagen og øjne og næse har løbet.
Har ikke fundet ud af, hvad det er der generer.
tilføjet af

Ikke overdrevet

Det er ikke overdrevet.
En allergi der starter let op, kan med tiden blive en svær og konstant allergi.
Derfor er det godt at vide, hvad man reagerer overfor og kunne forebygge, ved at undgå det som giver symptomer, så meget det er muligt.
tilføjet af

........

Ja selvfølgelig har jeg gjort grundigt rent. - Det er ret irriterende, for man nyser og nyser, og kan ikke kontrollere det. Samtidig ligner man én der har ligget med influenza i 14 dage. Næsen klør, og man klør igen, hvilket man kun kommer til at nyse mere af.
tilføjet af

Fugtigt indeklima der er mest udpræget her

ved starten af fyringsæsonen.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.