4tilføjet af

hvordan siger man det

jeg har i længere tid med min tidligere kæreste dyrket fistfuck eller det vil sige han har dyrket det på mig .
vores forhold gik i stykker for godt et år siden og jeg savner fornemmelsen .men,hvordan får jeg det sagt til min nye kæreste han virker ikke specielt udforskende på det sexuelle område og jeg er bange for at hvis jeg bare slynger det i hovedet på ham er han den der er skredet .
er der evt andre kvinder her der nyder denne form for udblokning .
mvh
tilføjet af

Til signe

Hej Signe
Tror ikke løsningen er at sige det under normale forhold, ved fx i sad og snakkede stille og roligt i hyggelige omgivelser.
Men sig det mens i dyrker sex, lige hvor du kan mærke han er allermest ophidset og dig selvfølgelig os;9. Det er de færreste fyre som stopper eller går midt under sex!...
Prøv det;)
tilføjet af

Sig det med blomster

BARE spørg ham!
tilføjet af

Prøv en elsker der har den lyst

Måske du skulle dyrke det ved siden af med en der er erfaren, så undgår du også at han smutter, jeg er i også et nyt forehold hvor hun ikke tænder på fistfucking men det gør jeg, jeg er en flot veltrænet fyr så hvis du vil så skriv på doejohn999@hotmail.com
tilføjet af

Vedr. Signe´s ønske

Løsningen på dit lille problem er egentligt meget simpelt. Når I en aften eller andet tidspunkt dyrker sex så bed ham om at føre først en finger op i dig og lidt senere en eller to mere og det kunne nemt ske mens han slikkede dig..faktisk vil det forekomme meget naturligt. Dette er min erfaring fra mit eget sexliv med min kone. Hun nyder også at få to til fire måske fem fingre op i sig mens jeg slikker hende.
God fornøjelse...:-)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.