7tilføjet af

hvordan kan han være så kold????

hej...
ja jeg har så lige mistet min forlovede for 14 dage siden, som jeg elsker overalt på jorden.Grunden til at jeg mistede ham var at jeg var negativ den sidste uge vi var sammen, men ville i ikke også være det hvis han havde sagt at han kom hjem kl 23.00 også at han først kommer kl. 04.00 det blev jeg...
Det har nu ødelagt mit forhold med den eneste mand jeg nogensinde kommer til at elske... men hvordan kan du være så kold???? han gider overhovedet ikke snakke med mig mere..... hvordan kan man være sådan kold hvis man har elsket personen?????
tilføjet af

hmmm

hejsa
måske har han følt at du ville bestemme, styre og lave om på ham...og det er der nu engang ikke ret mange voksne mennesker som bryder sig om.
jeg ved ikke hvor gammel du er og jeg ved godt at du sikkert ikke har lyst til at høre det lige nu, men tro mig, der kommer sikkert andre mænd som du vil komme til at elske, måske endda nogen endnu mere end din forlovede...ingen kender fremtiden, så i stedet for at gøre ham til den onde kolde skid, skulle du måske se lidt på dig selv og hvorfor han valgte at gå og så ellers komme videre med dit liv.
knus fra en som også har prøvet at blive svigtet
tilføjet af

hej med jer

det er muligt du har ret karisse, men tænk lige på at han har svigtet en aftale. Det går virkelig ikke, man må kunne stole på en aftale ellers må man ringe hjem. Tænk på at det går da virkelig ikke på en arbejdsplads, hvorfor skulle det så gå i parforholdet?? man skal kunne stole på hinanden og de aftaler man indgår. Han viste sig at være et upålideligt skrog, se du at komme videre og find en der er værdig til din kærlighed og tillid.
tilføjet af

Det lidt triste svar

Hej Ribepige
Jeg er en fyr der selv har været i et forhold, som jeg var villig til at dø for. Forholdet gik for et par år sidden i stykker. I et halvt år var mit liv helt smadret, og jeg levede kun på "overlevelses-plan". I 1½ år efter sammenlignede jeg stadigvæk alle andre piger med hende, og var overbevist om at ingen andre kunne fylde hullet ud.
Selvfølgelig kommer man videre i sit liv, jeg har da i dag også en anden kæreste, som jeg elsker meget højt. Alligevel tænker jeg da ofte stadigvæk på hvordan det havde været sammen med min ex.
Det er ok. at være nede, det er ok. at hae det dårligt. Det er ok. ikke at have lyst til livet i en periode. Hvis smerten er virkelig kan man kun komme uden om den, ved at gøre sig hård, og det er det ikke værd.
Dette var egentlig ikke mit svar, bare lidt baggrund.
Jeg er ked af at sige det til dig, men når han slår op så pludseligt, så tvivler jeg meget på at det skyldes lille ting, som det at du har været negativ i en uge. Det skyldes helt sikkert noget andet. Måske er "negativiteten" kun en undskyldning, eller også var det bare dråben, der fik bægeret....
Prøv at finde ud af hvad den reele grund er, og find ud af om der er nogen chance for at I kan finde sammen igen.
Hvis der er det, så kæmp for det. Ellers bliver du bare nødt til at leve smerten igennem, imens du prøver at få det bedst mulige ud af situationen.
Held og lykke.

tilføjet af

er igang

er ved at prøve at komme videre men det er svært.... har dog fundet en som jeg har lidt følelser for og som er gentleman på alle områder, efter hvad jeg har fået at vide af hans eks.... men han er langtischhauffør, så ved ikke om det ville kunne komme til at gå...
tilføjet af

hej ribepigen

hej med dig. jeg forstår din fortvivlelse men jeg vil gerne have at du tænker over om din kæreste gik kun pga den nat, eller om det har været mange andre ting der været gået galt men det sidste var den sidste dråbe der fik vandet til at løbe over. jeg synes du sku lade din kæreste vide at du elsker ham, savner ham og har brug for ham. jeg ved at vi kvinder helst vil vise vores styrke end vores svaghed, men i kærlighed er man ikke i krig, man er i en tryg verden og når den verden bliver vendt til kamp om hvem der bestemmmer og hvem der er stærk eller svag så er kærligheden død. det er derfor enorm vigtigt at din forlovet ved at du elsker ham og har brug for ham. gør det så hurtigst som muligt. jeg synes du skulle læse den bog der hedder mænd er fra mars kvinder fra venus, den er enorm god.
held og lykke håber jeg hører ngt fra dig om hvordan det gik
tilføjet af

har ham ikke mere

Det var ikke kun en nat han gjorde det mene stort set alle, og så er bliver man lidt negativ.....
Vi er ikke sammen mere og han har sig en ny nu.... men elsker ham stadig og vil utrolig gerne have ham tilbage eftersom det jo kun er 1 mdr. siden vi gjorde det forbi.....
Jeg fortalte ham hver dag hvor meget han betød for mig og hvor meget jeg elsker ham.....
Men nu er der vel ingen anden vej, end at se om man kan finde en ny at dele livet med....
Selvom man aldrig kommer til at elske en ligeså højt....
tilføjet af

synd du skal spilde din kærlighed..

Hvor kan man føle med dig, god dejlig kærlighed spildt på sådan en umælende dorsk fyr.
Håber virkelig du selv kan se hvor dum han har været.
Prøv nu at få det lidt på afstand inden du kaster dig over en anden, det nye forhold har meget størrere change hvis de gamle lig er smidt overbord.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.