5tilføjet af

Jeg kunne

For næsten 10 år siden var jeg storryger, ca 60 stk om dagen.
Jeg fik et par blodpropper, jeg blev hjerteopereret, hvilket gjore jeg holdt op med at ryge, jeg brugt plaster og tyggegummi, det kan være det trøstede mig lidt, men det der hjalp mig mest, var at jeg hver gang jeg fik lyst til en smøg (det var tit), tænkkte jeg så skal jeg igennem den første dag en gang til, den anden dag, den første uge, den først måned osv.
(I al hemmlighed brugt jeg lidt sel suggesition, jeg tæntke hver gang jeg så en ryger: PUHA, AT DE VIL VÆRE DET BEKENDT.)
Je plagede mine venner og bekendte med at jeg var holdt op med at ryge, og jeg vil have mistet ansigt ved at begynde igen.
Dette var i al beskedenhed min måde at stoppe en dårlig vane på.
pøj pøj til jer der vil stoppe
Olav
tilføjet af

rygestop

Det er noget af det sværeste at holde op med at ryge, men i denne måned er det 20 år siden jeg holdt op; det handler ikke bare om karakterstyrke, men motivation; jeg havde motivationen, men ikke karakterstyrken, så jeg gik til hypnose og efter en gang så røg smøgerne og jeg har ikke røget siden. Tilgengæld er min vægt forøget, så for noget er det at gå fra asken til ilden. man skal bare gøre sig disse risici klar. Men stadig, hypnose kan anbefales, men kun hvis du er motiveret, ellers er pengene totalt spildt.
tilføjet af

Hypnose ?

Hmmm..... kan det virkelig være rigtigt? Lyder lidt for godt at man kan stoppe med at ryge ved hjælp af hypnose. Ville gerne selv stoppe, men synes hverken at plaster, tyggegummi eller lign. hjælper noget videre. Derfor lyder det med hypnose da enormt spændende, men hvad koster det?
Er der nogen der har kendskab og erfaringer med det og vil give yderligere information så er jeg meget interesseret.
Eller andre måder at holde op med at ryge på...
Har røget siden jeg var 16 og er nu 24, har kun været rigtig motiveret een gang og der ventede jeg min søn og røg ikke i graviditeten, og mens jeg ammede, men begyndte igen at ryge, da min søn var ca 6 mdr. Er en hensynsfuld ryger, men ville ha det langt bedre med ikke at ryge.
tilføjet af

Lykkelig exryger

Vidst er det svært for nogle rygere at stoppe.For en smøg smager godt efter maden,og til kaffen.Jeg stoppede d 22-2-004 med at ryge.Jeg kunne ikke klare alt det røg omkring mig.Alt lugtede af smøger,jeg siger alt.Det var egentlig ikke så svært at stoppe.Jeg har ikke oplevet disse rysteture eller *gi mig en smøg nu*det udeblev,heldigvis.Jeg har fået malet/skiftet møbler ud/ja,gjort alt for at få røgen ud,også i tøjet,og der er lykkedes.Hjemmet er uden lugt nu,herligt.Trængen til en smøg er næsten forsvundet.Jeg tænker ikke på smøger mere,og jeg ved jeg ikke mere kommer til at ryge.Mit helbred er godt nu,kunne godt blive forpustet for ingen ting,nu er også det væk.Jeg føler med dem som gerne vil stoppe med ryging,men ikke kan,Viljen er ikke stærk nok til rygestop,men mom ikke det lykkes en dag for dem.Jeg nyder at komme steder,hvor der ikke er røget,for føj hvor det lugter.-Jeg vil ikke have nogen ryger i mit hjem,så noget sippet er jeg altså blevet.Jeg vil ikke have den lugt i mit hjem,færdig.
Held og lykke til dem derude,som gerne vil stoppe med rygning.
tilføjet af

Hypnose

Jeg kender eller har hørt om 3 der har prøvet hypnose som en udvej til at kvitte smøgerne.
På én ud af de 3 har det virket, hun har aldrig siden haft lyst til en smøg, og er helt ligeglad med andre ryger (mange har det jo med at blive sure ex-rygere eller anti-rygere)
Derimod de 2 andre var det kun spild af penge - og de fik afvide at de kunne prøve en bahandling mere til halv pris. Mener dog at over 1000 kr første gang er nok at give ud, og hjælper det ikke, så vil jeg ikke spilde flere penge på det..
Tror det er lidt ligesom rygestop m. laser, man skal virkelig selv tro på det og have viljen..
tilføjet af

Jeg har kun gode erfaringer

Hypnose virker - jeg har været røgfri i mere end 2 år efter kun en behandling hos http://www.danumhypnose.dk
Helle er rigtig sød og meget dygtig
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.