3tilføjet af

ny pille mod angst

Hej
Jeg har levet med angst i 6 år. Jeg har været hele møllen igennem terapi, psykiater, hypnose o.s.v.
Jeg har nu lært at angst kan være 2 ting , noget psykisk og noget specielt væskemangel i hjernen. Det som (normale)
menneskers hjerne gør at den sender denne væske hen over hjernen når de bliver stresset eller angste, den gør så at de falder ned igen.
Den mangler jeg ,jeg får simpelt hen et angstanfald. jeg har prøvet meget forskelligt medicin, men det gjorde mig bare sløv.
Nu har jeg fået en pille som er helt ny på marked, den er så ny at jeg er en af de første som tar den, jeg bliver ikke sløv, og jeg har det meget bedre, det skal man lige vænne sig til.
pillens navn er CIPRALEX.

Jeg håber at dette indlæg vil hjælpe mange mennesker
ud af angstens dræbende hånd.
tanker Gitte
tilføjet af

hvordan?

forkalr hvordan den virker på dig?
tilføjet af

svar

Hej.
Jeg fik anfald når jeg stod i kø i forretninger,hvilket gjorde at jeg tit forlod stedet uden at få handlet.
jeg kunne ikke lide at køre i bil fordi mine anfald gjorde at jeg fik diarre og jeg mener alvorlig diarre,jeg havde meget lidt tid til at finde et toilet. De fleste som har angst skal kaste op ,og det kan man jo gøre i en pose, jeg har siddet i mange grøftekanter, jeg har også skidt i bukserne. Så når jeg ikke var i nærheden af et toilet havde jeg det ret skidt.
Jeg blev meget opmærksom på hvad jeg havde i min mave , var den tom var jeg mere rolig så var der jo ikke noget som skulle ud. jeg elsker nu at kunne gå i forretninger og tag mig tid til at kikke. Spør endelig bare løs.
Tanker Gitte
tilføjet af

"piller til dagligdagen"

hej gitte!
jeg tror desvære ikke det er lykken med piller.når man har ONDT isindet.du skulle måske skifte de dårlige vaner ud med lidt godt:det kunne jo,være ,at du slet ikke har haft det behov med alt det medicin.du skulle måske prøve at finde en anden udvej til et nyt veltrimmet liv.hvis du droppet alle de mennesker som fortrøjser dig i dit liv/ødelægger dit velværd tror jeg at de piller som du spiser tildagligt vil gå sin gang.for den lægenvidenskab,er det bare et slags trick-for at afprøve disse prapratter-det rene gift du æder!har din spsygolog aldrig givet dig en liste over BIVIRKNINGER!..hvis man vil leve livet godt ,og fedt må man smide alt de folk væk som driller en i hverdagen."KORT SAGT FIND DIG NOGEN NYE VENNER"SØRG FOR MEGEN væske det hjælper sikkert for dig.
go´sommer fr.dødensfangst:-)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.