10tilføjet af

Hvordan blir man Zoolog?

Jeg har forgæves ledt højt og lavt, og inden jeg nu bøjer mig og kontakter min temmeligt travle studievejleder... er der så en der kan fortælle mig om Krav (karaktersnit og afgangseksamen) mv. og også gerne HVOR man studere Zoologi?
Er der evt noget man skal studee forudgående?
Mvh. Life
tilføjet af

Zoologi...

Hej Life - Du kan prøve at lave en søgning på Google "zoologi". Så får du bla. adr. til Århus Universitet samt en masse andre.
Held og lykke.
tilføjet af

Biolog

Hejsa!
Du bliver zoolog ved at læse biologi og tage speciale i zoologi. Man kan med garanti læse biologi på Københavns Universitet og det tager 5 år (normeret tid), hvis du skal have en kandidateksamen.
Du kan gå direkte fra gymnasiet til biologistudiet, men du må søge på fx Københavns Universitets hjemmeside angående optagelseskrav (hvilke mellemniveau- og højniveaufag det kræver, samt karaktergennemsnit).
Håber det var hjælp nok, ellers må du skrive igen.
Vh
hot-lava
tilføjet af

Takker til jer begge

Nemlig, det hjalp mig i min søgen.
tilføjet af

www.ug.dk

Du er måske allerede klar over at der findes en fremragende hjemmeside der hedder: www.ug.dk.
Held og lykke med optagelsen.
tilføjet af

Der bliver du zoolog

Det er noget du læser til på universitetet.....
tilføjet af

zoologi

jeg læser biologi på 3 år i århus. for at blive zoolog skal du læse biologi først. Efter de første 2-3 år kan du så i dine valgfag vælge indenfor zoologien. Det kræver desuden at du tager fag i dyrefysiologi. Hvordan dyr er bygget op med muskler nerver homoner osv. Kun i københavn har de en afdeling for zoologi, så derfor skal du læser der. Her i århus kræves der matematik på a niveau fysik og kemi på b niveau.
Gennemsittet ligger vidst under 9 for at komme ind i københavn
tilføjet af

hmm ..

Du skal først på gymnasiet, derefter skal du have en bachelorgrad på universitetet også bagefter tage en konsulentuddannelse .. Ved dog ikke hva gennemsnit man skal have .. !
tilføjet af

til ug.dk...

du kan ikke finde ret meget om det på ug.dk, og wikipedia.org hjælper heller ikke
tilføjet af

UG =

UG = betyder i gl. karakter givning = ualmindeligt godt
tilføjet af

Gymnasiet?

Hvilken linje skal man så vælge på gymnasiet eller er det lige meget?
Hvis du skal læse til dyrlæge skal man jo vælge en bestemt linje på gymnasiet så det samme må vel gælde her? Kan man ikke studere i biologi på Aalborg Universitet og så tage til København bagefter?
Jeg søger nemlig samme uddannelse men har også utrolig svært ved at finde noget om den. Jeg har taget grundforløbet til dyrepasser, men da jeg gik på skolen kunne min studievejleder ikke hjælpe mig med det.
Mvh. Louise
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.