1tilføjet af

Forvirret

Ja, jeg er en pige på 16 år.
Og har et mere eller mindre lille problem.. Med en dreng (hvad ellers) hehe.. Men nej, vi er jo lige gået ud af folkeskolen, vi har gået i parallel klasse, mig og denne dreng. Vi har været sammen før, og dengang var han min store kærlighed i lang tid. Men så gik det bare stille ud i sandet igen.. Og jeg havde aldrig troet jeg nogensinde ville tænke på ham på dén måde igen!!!
Men... Vi var til fest sammen for ikke så længe siden...Og jeg blev ret.. Ja, lad os sige ret beruset!! Og fortalte ham bla bla bla.. I ved følelser for ham og alt det! DOH.. Nå, vi snakkede og holdte om hinanden og alt det.. Det var sgu dejligt. Vi var lidt sammen dem aften...
Mit problem er.. Har ikke snakket med ham siden om det der skete, og det er lidt over 1 uge siden ca.. Og kan ikke få mig til at kontakte ham, da jeg er RET flov over de ting jeg fik sagt!!!! Well.. Kan jo ikke lave om på det nu! Men ER jeg virkelig forelsket i denne dreng? Eller var det bare et lille 24 timers "fling" der kom tilbage..?
Jeg ved det IKKE... Men jeg tænker på ham... Og ville ønske at han ville ringe eller skrive til mig... Men desværre er han MEGET genert ang. piger! Og det gør det også sværere for mig... Men det skete den aften vi havde sidste skoledag.. Der kom alle de gamle følelser for ham bare tilbage!! Vi flirtede og kiggede på hinanden.. You know!! Følte mig virkelig SÅ dum, og som om jeg gik i 7.klasse igen.. For vi sagde ingenting til hinanden! ´Jeg vidste slet ikke hvad jeg skulle sige.. Og normalt er jeg IKKE en som er genert og bliver rød i hovedet.. Men med HAM, uha, så gør jeg! Men siden da.. har jeg tænkt på ham!
Men tror I der er noget der? Eller er det bare den ene aften?
Håber på et par gode råd måske..
Take care! - Knus..
tilføjet af

til m16år

hej m16år.
Som man siger: gammel kærlighed ruster aldrig. Om du stadig er forelsket? det kan nok kun du, svare på. Men et par gode råd kan jeg nok hjælpe dig med. Du skal prøve at tænke på hvad der er godt ved ham. Så kan du prøve at tænke på hvad der er skidt ved ham. Dernæst skal du prøve at tænke frem i tiden: hvad har i tilfælles? Hvad kunne du tænke dig at opleve med ham? prøv at tænke frem i tiden uden at have for store forventninger med at det er jer to der svæver på en lille lyserød sky.
hvis dit hjerte nu slår meget hurtigt; så synes jeg at du skal sætte dig og skrive et brev hvor du udtrykker de følelser du lige har fundet ved at tænke på ham og dig sammen. held og lykke. knus
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.