9tilføjet af

Hvor useriøs kan man være?

Jeg har netop set at den pige, som jeg har et forhol med, for en god uges tid siden, har flirtet med en anden fyr på nettet,(tilbudt sig som veninde) underlig opførsel, for hun siger selv at jeg giver hin al den tryghed og kærlighed som hun altid har ønsket.
Så er det at man kan undre sig, er hun fuld af løgn eller? bliver jeg blot hold for nar, indtil der er et bedre bud på banen? Hun siger sguda ikk nejtak til at jeg varter hin op i hoved og r.. døgnets 24 timer. Gaver og blomster tager hun nok så begærligt imod, til tider også uden så meget som et lille tak.
tilføjet af

Virker useriøs, ja...

Hej trold
Er du sikker på at du har forstået "hin" rigtigt, da I talte om hvor meget partnere I er? Jeg må indrømme at jeg nok også havde gloet lidt hvis jeg havde sådan en veninde der tilbyder sig til en der måske giver hende endnu større gaver. Måske med lidt "bling bling" i?
Spørg hende ligeud om hun mener jer to seriøst. Ellers er der ikke andet at gøre end at flyve videre til den næste blomst. Eller huntrold, om du vil.
Held og lykke til dig :-)
Ari
tilføjet af

kvindens sexualitet er baseret på fantasi,

så du behøver ikke at være nervøs for utroskab, der kan skrives utallige bøger om kvinders fantasi, nogle fantaserer om grov voldtægt, selvom de godt ved, at de kun har en slatten agurk i køleskabet.
lyv om dine egne fantasier, og prøv at lokke hendes fantasier fra hende, så ved du om hun er seriøs, eller bare en hængt kat.
jeg chatter selv med mange piger, men aldrig om sex, det vil gøre de fleste udenlandske piger forlegne, så vi chatter om livet i de forskellige lande.
tilføjet af

Forstået og forstået?

Det vil jeg mene at jeg har, samt det at hun har hele tiden givet indtryk af at være meget tilfreds, så sent som nu til morgen, da jeg gav hin morgenkafe på sengen. Så fatter jeg minus, når jeg falder over at hun tilbyder sig til en anden fyr, man bliver da negativ af sådan noget lort. Og er det den eneste hun har gang i? eller kan jeg finde hin på datingsider også?
Må have spurgt hin om det er seriøst eller ej.
tilføjet af

Undskyld, men nu

bliver jeg nysgerig. Af hvilken grund skriver du "hin" og ikke hende. Er det et nyt ord ?????
tilføjet af

Hun har lovet at være ærlig omkring vores forhold

Jeg er ret sikker på at det var selv samme dag som hun tilbød sig til en anden,
at hun lovede mig at det var seriøs mellem os, hmmm.......
Nu er det ikke ligefrem fordi hun er verdens kønneste pige, meeeeeeeen da jeg holder utroligt meget af hende, så er hendes udseende er ikke noget der går mig på, men jeg ved at hun er blevet droppet af flere fyre på grund af hendes udseende. Hun har spurgt hvad jeg mener om hendes udseende, og jeg har været ærlig over for hende, det er ikke sådan at jeg har fortalt hende at hun er gudesmuk, kunne aldrig finde på at sige hun ligner en fotomodel, det ved hun jo godt selv ikke passer med virkeligheden.
Så det undre mig meget at hun vil risikere at stå uden en fast fyr, når hun nu ikke scorer på sit udseende(hendes egne ord), men det er selvfølgelig let at flirte på nettet, der er jo ikke nogen som kan se hende der, det er først når de skal mødes rent fysisk at fyren opdager hvordan hun rent faktisk ser ud.
tilføjet af

Glemte at skrive

Det med hendes udseende, er noget som går hende så meget på, at hun seriøst overvejer at få en plastisk operation, hun har fået et par tilbud på operationen af næsen/ansigtet. Hvilket jeg på det kraftigste har frarådet hende, da der ingen garanti er for at en sådan operation bliver vellykket. Det er personen, sjælen, intelligensen, charmen og hendes åbne sind jeg er brændt varm på og ikke hendes udseende.
tilføjet af

staver ikke så godt

Kun 8 års skolegang, sætter sit præg. Men har lige fundet ud af at der nederst på siden er en stavekontrol, så den bruger jeg fremover.
tilføjet af

Dejlig pige hva?

Har læst tråden igennem, og må sige at det er godtnok en "dejlig" pige, du har dig der unge mand. Hvis jeg var dig ville pakke mine ting og forsvinde ud af hendes liv, sådan en tøjte er sku da ikke værd at samle på.
En ting er at du kan leve med at hun ikke er så køn, men derfra og til at finde sig i at hun flirter med andre, der vil jeg mene at stregen er overskredet groft.
Ud med hende så må hun se om der er en der vil ha hende, for hvis det du skriver er sandt, så tror jeg at hun har haft og vil få svært ved at finde sig en fyr, som virkelig vil elske hende, så skulle det da være en med gult armbind :-))))
tilføjet af

sidder i næsten samme båd

Jeg er blevet obs på at min kæreste tilsyneladende, har flirtet med en anden fyr fra Århus via nettet, jeg har dog ingen klare beviser for det, så hun bliver lige overvåget lidt af min kammi, det gode ved at hun ikk tror jeg har venner i Århus, jeg vil dog ikke begynde at lave en farce ud af det hvis det kun er løse rygter.
Men måske kan der være noget om det, indtil videre har hun ikk haft lyst til at vise mig frem til hendes familie, til trods for at vi har kendt hinanden i 3 måneder, her på det sidste har der været nogen dage hvor har hun været afvisende over for mig, hvorfor f..... siger hun det så ikk rent ud, i stedet for sådan en gang lusk?
Har også overvejet at lægge en fælde for hende, en dag hvor hun tror jeg ikk kan mødes med hende, og så lave en date med hende i et andet navn, og så bare lade min kammi vente, og hvis hun dukker op så bede ham om at hilse hende fra B....
Og akkurat som du skriver, så fejler blomster og gaver sku ikk noget, min kæreste "glemmer" indimellem også at sige tak for disse ting.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.