8tilføjet af

Hvor mange kongelige hustrubidrag kan staten betale for?

Nu hvor Alexandra blive Joachim's eks-kone, faar hun loen af staten istedet for at blive forsorget af sin mand. Hun har ifolge agtepagten ret til hustrubidrag fra eksmanden Men nu faar hun istedet aarpenge fra det offentlige, saa at Joachim slipper for at betale til eks- konen
Joachim vil muligvis gifte sig igen paa et tidspunkt. Hvis ogsaa dette agteskab ender i skilsmisse, er det saa acceptabelt at eks-kone nr. 2 faar en fast indtaegt fra det offentlige?
Og hvis ogsaa prins Henrik eller kronprinsess Mary lader sig skille, vil staten saa ogsaa betale istedet for Margrethe eller Frederik?
tilføjet af

Joachims sexuelle observans vil næppe sandsynliggøre endnu en kvinde

Dermed vil kone nr 2 næppe blive aktuel.
tilføjet af

Hvis og hvis...

Joachim bliver aldrig gift i igen!
tilføjet af

derfor

ud med kongehuset, de trækker bare penge fra skatteyderne, uden at give noget igen. En præsident ville gavne meget mere. FUCK KONGEHUSET!
tilføjet af

Ja nemlig!

Har hørt at ham der George Bush skulle være så god!
tilføjet af

Smukt og enkelt.

Sådan.
Ikke mere ævl.
Ud.
Ace
tilføjet af

Von And

Ja det er da derfor at han snart kan kaldes Onkel Joachim. :))
tilføjet af

En president er meget dyr

Du ved vist ikke hvordan en president fungere.
Det vil sige mange ansatte, flere rejser og et hav af udgifter.Desuden skiftes han eller hun ud ved hvert president valg, som kostermere for landet end Dronningens apanage !!!
Desuden uden kongehuset har vi ikke nogen så flot og smuk repræsentation i udlandet, som vi har idag. At Joakim er lidt tabt bag en vogn... er en ting,men vores kronprins og kronprinsees er allerede mere kendt i udlandet end B&O eller LEGO.. Ikke engan Mærsk kan komme på de niveauer.
Så vær I glade for DK monarki. Et af Europas ældste..
Det med traditioner og samlling af et helt lands borgere er nok noget af det fineste I kan have.. Hernede er vi i krig ( Frankrig ) hver gang der er valg og INTET samler landet... Upersonligt og HAMMRENDE DYRT med en regering og dens president !!!
tilføjet af

YeHaaaaaar

Ja det er ingen problem... <det er bare diskodasko!!!!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.