2tilføjet af

Hvor kan man klage over en e-shop??

Jeg fandt en hjemmeside der efter min mening havde nogle ret billige ting, så går man ind og shopper og da man skal gennemføre købet fungerer det ikke helt.
Man kontakter den gældne webshop og personen i den anden ende siger at det er bevidst at du ikke kan gennemføre handlen da priserne er forkerte og alt for lave!
Her mener jeg jo så at man har krav på at købe til den reklamerede pris? Eller tager jeg fejl? Sådan fungerer det da så vidt jeg ved i "almindelige" forretninger!
Og i så fald hvor kan man klage? Forbrugerklagenævnet kan man ikke klage til medmindre du rent faktisk har købt og modtaget en vare der ikke stemmer overens med det du betalte for!
tilføjet af

Tjaaa

Du kan altid gå ind på www.trustpilot.dk og lave en anmeldelse af firmaet (eller shoppen)
Du kan ikke klage over firmaet, men du kan i det mindste advare alle andre forbrugere om ikke at købe noget gennem det firma.
tilføjet af

Prøv forbrugerstyrelsen alligevel !

Det er så asocialt at lokke med lave priser samt også sådan noget som at snyde indirekte med vildledning !
Selvom en eshop har e-mærket kan den underkende sine prisfejl; handlede på en med et tilbud på computere og de annulerede bare selv handlen ! Og det er da indirekte at gøre sig til """ . .tyv"/"bedrager" . . """ for en stor virksomheds småpenge
havde de gennemført handlen havde man som køber været en af dem der vel vil rose virksomheden . . og derved yde gratis reklame men de var bare for nærige og havde de genemført handlen havde de også taget ved lære af, og erkendt deres "prissætningsfejl" !
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.