18tilføjet af

Hvor er vi blødsødne her i DK !

Hvad skal der så ske med familierne til/og de bøller som hærger og generer så andre mennesker ikke kan færdes og leve i fred ???

http://ekstrabladet.dk/VisArtikel.iasp?PageID=269047
tilføjet af

jonies

Ja det mærkelige er bare, at disse mennesker som kommer her op, fordi der ikke er nogen fremtid i det land de flygtede fra,skal tænke sig lidt om,for når de har lavet danmark om til en islamsk stat,så skal de jo flygte igen,for de kan jo ikke holde ud at bo i et muslimsk land, med dets mærkelige love og--straffe
tilføjet af

Muslimsk stat .... ?

Det tror jeg nu aldrig at Danmark vil blive - langtfra ....
Men jo - de skulle ærlig talt tage hjem igen ...(ja, nu lyder jeg vel racistisk)..... for hvis de ikke kan opføre sig ordentligt her, og ikke er danske statsborgere,- hvad i alverden skal vi så med dem ?
tilføjet af

Endelig løsning:

Send dem i gaskamrene, oldinge til spædbørn, det virkede sidste gang!
Henrik
tilføjet af

hjemsendelse

Send hele familien hjem til deres hjemland i 20 år,
så kan de finde ud af hvor godt de havde det her mens de var her,men så er det jo forsent
tilføjet af

Fascist!

Henrik, du er en led fascist, og jeg er oprigtigt bange for mennesker som dig.
Du kan ikke rammes med debat for du vil altid gemme dig under dit skjold af ironi og påståede morsomheder.
Men jeg synes fandme ikke det er sjovt!
tilføjet af

Ut af vagten med dem.

Helt ærlig.Hvad skal vi med disse primitive rotter.
De er kun til besvær og ballade,og har intet at gøre heroppe.Alt den sødsuppe snark om at de er flygtet fra sult og undertrykkelse er jeg noget skeptisk for,og hvorfor lige til danmark,jo,for de kender bistandloven,inden de flygter hertil,for det er jo godt at vide at her for de penge,lejlighed,ja,alt betalt,plus en masse penge for at avle så mange unger som muligt.-Jeg giver ikke en skid for disse nassere og falske flygtninge(De tager på ferie i deres hjemland,og det kan en rigtig flygtning ikke gøre),så derfor,yt af mit land,Danmark,sådan
tilføjet af

Det danske smil....

...er vist blevet til en hæs snerren, hva'?
I er ikke danskere!
Hvis man er dansker af hjerte og rod, går man ALDRIG på kompromis med sin tro på den danske sjæl, den danske grundlov og ejheller smilet - den blonde pige, og det åbne sind.
Hvorfor skrider I ikke bare ud af Danmark?
Danmark for den, der er dansker af sind!
tilføjet af

Det er en kedelig tanke du har!!!

Vidste du at uden os her i danmark var i intet....Alle de grønhandler hvor i køber alt jeres frugt alle de steder hvor i får jeres sydlige opskrifter og og så er vi dumme selvom vi også betaler skat her jeg har boet her i 24 år også skal jeg kaldes rotte det er fandedme for dårligt...
Og dem der har været her i 3o år skal også kaldes rotter jeg er fuldstændig chokeret over det
I har selv inviteret os hertil for 30 år siden så pas lige på hvad du siger og tænk brug din hjerne
tilføjet af

endnu en gang

Er alle racisterne samlet som nogle ådselsæder her på debatten.. Hhej gutter, har man et trist liv uden indhold... Pifter den op med had til indvandre.. Det er en sikker vinder altid( oddserne er bedre end tips)
Bare et spørgesmål til alle dansker!!
Hvis dit pæredanske søn eller datter begik noget kriminalitet og du skulle holdes for regnskab - vil du acceptere det eller vil du give dem et los i røven og sende dem langt væk hjemme fra og give dem et sidste råd på vejen ..og det vil nok være at "du står til regnskab for alt det lort du laver?"
Det var som fands som danskerne prøver at styre det fremmed.. Hallo i er ikke overmennesker, hva fanden bilder i jer ind og tror at i kan bestemme over nogle andre mennesker. Det er sgu lige før man skal be om tilladelse om at &%&%#&# ( i har nok gættet hvad jeg mener)
tilføjet af

Det skal du være....

Bange altså. For en skønne dag finder vi dig, og vi er mange!
tilføjet af

Hvor er din påståede danskhed.....

Der er da ikke meget tolerance i dag. Hvis de ikke deler din mening så ud????
MEEEEEEEGET dansk :(
tilføjet af

Gøntsager...

Købes i gode danske supermakeder!
tilføjet af

Ha!

Nej, ikke lige sådan. Det var mere ment henad: Hvis du ikke kan tåle lugten i bageriet-agtigt....
Jeg er vist bare meget træt af, at folk vil løse integrationsproblemer med udvisninger af danske statsborgere.
Og jeg er træt af, at det er et fåtal af de "nye" danskere der laver ballade, mens de allesammen får skylden.
Jeg mener, at vi i vores land har mulighed for andre, bedre og langt mere menneskelige løsninger.
Men hvis det har din interesse, så tjek den tråd ud jeg startede under emnet integration. Dér får jeg smæk med en våd søndagsavis.. :)
tilføjet af

ALT DET LORT

skal da hyles ud af landet med det samme. BARE AFSTED HJEM TIL BANANPLANTAGEN
tilføjet af

Kulturberigelse på hvis bekostning?

Ved Østre Landsret står to tyrkiske fætre i disse dage tiltalt for mordet på en ung italienske turist.
Sådan behøvede det ikke at være. De to fætre kunne have haft en lykkelig tilværelse som fårehyrder på den Anatolske Højslette, og den unge italiener kunne have været hjemme i Italien med mindet om en god rundtur i Norden.
I stedet står vi nu tilbage med drab og ødelagte menneskeskæbner.
Årsagen til denne tragiske udgang skal søges i indskrænkede og egoistiske danskeres ønske om kulturel berigelse.
For at indfri disse kulturløse danskeres drømme om multikultur, skulle de sagesløse fætre absolut omplantes til et land, de ikke holder af, blandt mennesker, de ikke respekterer.
Disse indflydelsesrige danskere kan desværre ikke dømmes juridisk.
Desto mere bør de fordømmes moralsk.
Måtte et enigt folk dømme de skyldige ud af folketinget ved næste valg og forvise dem til deres rette tilholdssted: i historiens skraldespand!
tilføjet af

uden os var I intet?

Hr.Muslim, Ja tak og lov for at I først kom til Norden for 30 år siden,for var I kommet for 1000 år siden så havde vi her oppe haft en lige så dårlig levestandard som I har i de lande som I "flygter"fra.Så uden OS kære Hr.Muslim så havde du og dine lidelsesfæller ingen steder at "flygte"hen hvor der var lidt koldere,ganske vist,men til gengæld mere frihed,og ingen Koran til at bestemme hvad du skal gøre fra morgen til aften.
tilføjet af

Der skal intet ske

... med familierne, da drengene ikke har gjort noget ulovligt i nærheden af deres hjem. Dette kan umuligt skade boligskabet. Husk på, boligselskaber er ganske almindlige firmaer hvis formål er at tjene penge, og da dette ikke har skadet inkomsten eller forudsaget nogle udgifter skal familerne lades være i fred.
tilføjet af

En muslimsk stat.

Så dumme håber jeg dog ikke danskerne er , jeg har fået nok af alt det religions råddenskab. Der er alt for mange som er utilpassede. Ved du hvad saria love er? En præst i et andet land afsag en dødsdom over en 13 årig pige,han ville også være bøddel. Ifølge min religion er det ikke tilladt at dræbe andre mennesker....Danske soldater er med til at kæmpe imod terroren. Man holder en fest her i Danmark og sender penge til terror organisationerne ???? Det er strafbart.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.