15tilføjet af

Hvad er den bedste slankekur?

Hvem har været på slankekur?
- Hvorfor valgte du netop DEN slankekur, fremfor den anden, ~...hjalp den, hvor meget tabte du dig?
Svømning & Sundhedshilsen fra *FB*
http://www.bt.dk/nyheder/artikel:aiid=427208:img=0/
tilføjet af

Spis mindre

Så er den på plads.
tilføjet af

Tror du de har viljen?

Dem som vil tabe sig.
*FB*
tilføjet af

Det er ikke nok

bare at spise mindre, - man er også nødt til at se på hvad man spiser.
Sulter man sig tror kroppen der er hungersnød hvilket gør at den sætter forbrændingen ned.
Jeg tror det er individuelt hvad der hjælper for den enkelte.
Motion er jo også en vigtig faktor, og det gælder om at finde lige den motionsform der passer en bedst.
Jeg er overvægtig,- kg. mæssigt vil nogen sige fed, men ser jeg på andre der vejer det samme som jeg eller måske mindre, så ser de større ud, så kommer også an på hvordan kg er fordelt. en del har udtrykt skepsis når jeg hat sagt min vægt,da de ikke umidelbart tror den er så høj som jeg siger så det er jeg holdt op med ;o) Folk må bedømme mig ud fra andre værdier og jeg er heldigvis aldrig blevet set ned på eller moppet pga min overvægt. Måske fordi jeg ved hvad jeg kan, og stoler på mig selv.
Jeg har været på utallige mere eller mindre gode slankekure.
I 2002 gik min mand og jeg fælles til kontrol hos vores læge og fik letigen som vi havde det godt med og tabte hver ca 25 - 30 kg. Vi så frem til kun at mangle lidt og derfor trappe ned med pillerne, da de helt blev taget af markedet, og ja - alle kg sidder der igen
MEN som vores læge undrende siger vi er aldeles sunde og raske bare alt for store.
Jeg rør mig en del pga mit erhverv, min mand får ikke megen motion.
Men vi ved begge hvad der skal til for at tabe os. For vores vedkommende er det ikke pga vores kost, men bla pga nogle ikke særligt stabile spisetider.
Og så kræver det psykisk overskud og motivation at gå igang med et så masivt vægttab.
Når man konstant skal slås med f.eks stram økonomi, samt andre sociale kampe og mange andre ting, så har man ikke altid overskud til at tænke på slankekure.
I bund og grund er det ikke en tidsbegrænset kur der hjælper, men simpelthen genrel kostomlægning for ever samt motion - selv moderat motion hjælper frem for ingen motion :o)
Kærlig hilsen
Carmen, der har accepteret sig selv som hun er - så kommer energien og motivationen helt sikkert før eller siden til et varigt vægttab :o)
tilføjet af

DDV

er den perfekte løsning, til vægtab, og en sundere/bedre livsstil!
tilføjet af

25 kilo på 4 måneder

det er hvad jeg har tabt.
Jeg har ikke spist smør, minarine eller andet fedtstof på brødet. I stedet har jeg f.eks smurt marmelade under osten.
125 g. kød, det er hvad der svarer til et måltid, men dette måltid indeholder altid grøntsager. min 150g til frokost, og min. 200 g. til aften. spis gerne kød både frokost og aften, da dette indeholder proteiner som du ikke kan undvære. Væk med sodavand, og ind med light( kræver tilvænning)
Hvis du spiser kød som måltid må du ikke også få brød. Spiser du 75 g. rugbrød til frokost så må du komme tyndt pålæg på, og husk grøntsagerne.
tilføjet af

Hej Britt

jeg må give carmen ret! Det handler om din indstilling til dig selv og det tager tid, men resultatet viser sig!
Men jeg har prøvet Bailine! Det hjalp mig rigtig meget med at ændre mine vaner!
Fordi her handler det om cm og muskler ikke kilo!
Find ud af hvor du har behov for at ligge din fokus, for at komme igang!
tilføjet af

Flot :o)

Det svarer til knap 1.5 i gennemsnit ( 1,44 ) kg pr uge, og det er ganske passende
Har du så nået målet❓eller mangler du lidt endnu
Kærlig hilsen og tillykke-kram fra
Carmen
tilføjet af

snak med en diætist

Hej. jeg er selv diætist og har derfor studeret mange slankekure intensivt. Fælles for den alle er, at de kan give hurtige resultater, men kræver nærmest umenneskelige forhold og man lærer ikke noget som helt om madsammensætning.
Hvis du virkelig seriøst vil tabe dig og holde vægttabet skal du snakke med en diætist. Det koster ikke en bondegård.
tilføjet af

øhhh, nej Britt det synd du mister dig selv

Men okay right!!!
Mange hobbyer hvor mad ikke indgår, og plej din sundhed så du får energi til fysisk aktivitet/og dit immunforsvar ikke forringes
At gå, og løbe, svømme er de bedste motionsformer, da vores krop er skabt med henblik herpå, og hvis du bor i en trappeopgang er det jo, også pefekt

spis 4-6 små måltider pr.Dag, og undgå fedt, men sørg for ekstra grønt, og protein
eller tag en flydende kur, og drik sveskejuice, det hjælper fordøjelsen igang i starten hvis man er stor
tilføjet af

Man kan sagtens spise meget under slankekur

men så handler det efter min mening for meget om mad!!!og maven for ikke ro
bare spis en portion ved hvert måltid, som om der ikke var mer, så foretræk frugt/bær frem for slik, og brug din egen fornuft til at tænke om det er nok
læg aldrig dine måltider for tæt op, og ned af hinanden
megen væske er vigtigt for at evt løs hud ikkeså let opstår ergo huden følger bedre med

Mad er I sig selv ikke intressant, men du forbinder den med noget?
Det er jo, bare tørt brød der ikke smager godt i sig selv, døde dyr der nemt forrådner hvis man lader det ligge for længe, slik der tilfældigvis dukker op lige når man har det allerværst, og familien der har brugt tre timer på at tilberede mad til otte personer, og bare lige skal roses
UNATURLIGT
Men det værste er at folk blander sig i hinandens kroppe
håber snart der sker en rovolution
SELVFEDE DANSKERE(=begrebet dækker alle der bor, og lever i dette landsaterialistiske kapitalstat,grrr)
tilføjet af

Man kunne lave kvoter på

lovlig mængde mad pr.person, og så skulle al mad smage grimt, så det kun blev spist som nødvendig energi til at ens krop kan fungere(istedet for at ødelægge den)
på et tidspunkt nok i nær fremtid, når genspeljsningen, og forureningen tager til, og man finder ud af hvor usund mad i det hele taget er, mhs.til sygdomme mv.Så bliver folk nødtvunget
splat-splat yummy mums:-9
tilføjet af

Er slankekure alle tidsbegrænset *Carmen*...?

Eller omhandler det også ens økonomi?
*FB*
tilføjet af

En kur

uanset hvilken, er vel i ordets betydning altid tidsbegrænset. men skal man have et varigt vægttab, altså et vægttab som, når man har nået målet holder uden at igen at stige, ja så er det ikke nok med en enkelt kur, så er det en livstilsændring som skal holdes resten af livet.
Økonomi?? tjae nogle vil jo nok påstå at alt det sunde er dyrere end det man af vane plejer at spise, men i det lange løb tror jeg at det går nogenlunde lige op. Så hvis man begynder at købe sundere, og dermed lidt dyrere råvarer, ja så må man spise lidt mindre hvis ikke man skal overskride sit budget.
Men mange grove grøntsager er jo reelt ikke dyre, og de fylder jo godt.
Hvis man nu spiser meget chips, slik og cola, så vil man, hvis man starter med at droppe dette, automatisk tabe sig, uden at man måske behøver gøre så meget andet, og de penge man sparer på det, kan jo så i stedet bruges på mere sunde råvarer.
For min mand og jeg er der bare ingen chips, slik og cola vi kan skære væk, da vi aldrig har den slags i huset med mindre vi har gæster.
Og chokolade kan jeg ikke lide, med mindre det er ren mørk bitter chokolade, og det spiser man naurligt ikke meget af før det bliver for meget.
Kærlig hilsen
Carmen
tilføjet af

DDV SUND??

Hej!!
Har selv levet efter DDV af flere omgange, og har tabt 21 kg på den måde. Men at kalde det sundt er langt fra rigtigt, da det bygger meget på kunstige sødestoffer, lightprodukter osv., og på trods af, at JA kroppen skal have noget fedt, så er på DDV kun det USUNDE fedt, og ikke fedt i form af nødder osv. (i hvert fald ikke da jeg var på det)
Det der er sundt er man får frugt og grønt, og masser af det.
Næ, mon ikke det eneste fornuftige er, mindre brød, pasta, ris og kartofter - flere, mange flere grøntsager. Frugt i løbet af dagen og MOTION?
Mange hilsner Semityk
(har været på DDV, vægtvogterne, Lene Hansson og slankedoktoren)
tilføjet af

LÆS HELE MIN TEKST.- så forstår i det hele !!!

Ja, jeg lider af bulimi🙁Det har jeg gjort i 5 år nu, kan ikke komme af med det. jeg hevrken arbejder eller går i skole, pga. at jeg er gået psykisk ned. Man begynder at drikke osv. pga. problemer. ligemeget hvad folk råder en til. så er det ens spiseforstyrrelse der har taget over, SELVOM man godt ved at det er forkert!
- Mine forældre, læger osv. siger en ting, men det er svært at komme af med, når jeg først har fået det konstateret af lægen nu. vidste ikke hvad der var i vejen..
Står på venteliste til Psykiatrisk afdeling på Rigshospitalet for unge med bulimi og anoreksi. det hedder bulimi og anoreksi afdelingen. Skal derind mindst 3 gange om ugen.. min læge har sendt akkut brev derind om mig, Men der er venteliste, fordi det er en mege lang proces at få behandlet.. Hos alm. privat psykiater med hensyn til bulimi, der skulle jeg ha ventet i mindst et år. og måske halvandet år..
Har været på Thema power ( ulovlige piller i Dk. ) - med efedrin. jeg bleeev sindsyg i hovedet og voldig... men jeg har i forvejen depressioner pga. bulimien.. Ødelægger hele familien, det her..
- Jeg skal op og ha afføringsmiddel imorgen tidlig. BASTA !
PS. en bulimikers liv er SÅ SÅ SÅ ødelæggende og hårdt. vi tænker 100000.0000000 tanker om dagen, kan ikke sove om natten, vi isolerer os 100 %.. gemmer os fra andre af flovhed pga. vores vægt. har gemt mig fra mine venner i 3 år nu. har ikk ser barndoms venner i flere år. finder hele tiden på undskyldninger... Vi har alle sammen ( bulimikere STORE smerter i maven, m.m ) - LIGEMEGET om de så tager aff. middel eller ej. så har vi voldsomme smerter. det ligger til lidelsen..
Har ikke sovet i 3 døgn nu. jo i kun 4 timer... 4 timer på 3 dage!
Jeg vil sove nu, så jeg kan komme op og købte min afføringsmiddel imorgen!
HUSK .. Bulimi kan vendes over og blive til anoreksi.. og anoreksi kan hurtigt vendes over og blive til bulimi istedet..

DET JEG EGENTLIG VIL SIGE ER... - Tænk ikke for meget på at tabe jer.. for det ender emd at fra dag til dag så tager jeres hjerne styringen og i får hermed bulimi.. Min hjerne sendte sultsignaler.. nu har jeg en uimodståelig træng til mad og jeg har SÅ store psykiske problemer, at i ikke ønsker at vide hvad jeg tænker på og bare havd jeg i det hele taget er igennem!
PS.. forandring kommer ikke indefra i dette tilfælde.. vi er ligesom børn, som har brug for hjælp... ( vi er styret af sygdommen. ) S^ÅÅÅÅÅÅ.. PAS PÅ JER SELV ! Virkelig....
ELSK jer selv.. jeres liv er let i forhold til andres... Jeg græder HVER dag. det har jeg gjort de sidste mange år.. Er KONSTAN ked . ømsker at dø !
Så ELSK nu jer selv.. plzzzzz... værdsæt det i har...... !
Mvh. bulimikeren <3 - 19 år
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.