8tilføjet af

hvoorfor skal vi konstant se

den annonce fra 2 be, det er jo ikke gratis at få adresserne, som de påstår, det de mener er, at man kan registre sig gratis, men det kan man i alle såkaldte forums for kærligheds søgende, og lystne personer.
jeg vil så gu ikke have en dansk kvinde, de er alle så krævende og løsagtige, og hvis man endelig bliver tilbudt et nightstand, så bliver det næste, at man gerne må flytte sammen med kragen, og pludselig bliver man inviteret til at betale af på hendes gæld.
jeg søger en sød inteligent pige fra philippinerne, de har trods alt mere respekt for deres kønsliv, end danske letlevende traner.
tilføjet af

Fra Fillippinerne?

Du gider med andre ord, ikke have modspil? Jeg var selv gift, alt for tidligt, med en japansk kvinde. Hun var yderst selvstændig og havde så afgjort ikke brug for at en vesterlandsk mand fortalte hende hvor skabet skulle stå. Hun var så også et karriere menneske og var et par år ældre end jeg. Jeg måtte indse at jeg giftede mig alt for ung.
Summasummarum, så får man den kvinde man fortjener. Og...æh...jeg er jo single nu, så..æh?
Ari
tilføjet af

det var ikke det jeg mente,

jeg mente at de piger er meget mere taknemmelige for de små ting i livet, tænk på mange af dem er så fattige, og desuden må de selv betale for skole, bøger og universiteter.
for utallige mennesker er en skål ris den daglige kost, nogle gange med en saltet tørfisk.
jeg har selv boet i manila i 4 år, så jeg kender desværre forholdene, mange kvinder kan ikke få arbejde, hvis de får et barn, uden at være gift.
der findes naturligvis også red light kvarterer, men de stakkels piger gør det ikke for penge, på samme måde som her i landet, de gør det blot for at overleve.
jeg kom kørende i en taxa, og midt på fortovet lå der en ung pige med en baby og sov, jeg bad chauføren om at stoppe, og jeg steg ud og gav pigen 20 dollar til mad, og chauføren blev så rasende, for som han sagde, så vil nogle piger tigge mad, når de ser en udlænding igen.
jeg håber det forklarer lidt mere, men ellers fortæller jeg dig meget gerne om deres ynkelige forhold.
tilføjet af

Jeg tror dig skam

Det tager jeg da naturligvis dit ord for. Og du beskriver det meget troværdigt.
Jeg tog til Japan da jeg var i starten af 20erne for at studere desigt og formgivning. Der mødte jeg så en ung kvinde som arbejdede som firmaets service medarbejder for gæsterne. Det ene kom til det andet, og straks var vi et emne.
Begik den fejl at tage hende med til Tyskland hvor vi etablerede os. Fik snart en lille pige, men hendes hjemve blev altfor stært, især efter vi fik vores lille solstråle. Og efter 7 år i Vesten, trak Japan for meget i hende.
Jeg ved ikke om det samme vil gøre sig gældende for en Filippina, tror det dog ikke. Min kone kom jeg fra økonomisk stabilitet, til faktisk lidt mere ustabil tilværelse. Ihvertfald den første tid.
Tag dog chancen. Så er der da en kvinde mindre der skal lide nød. Hun vil jo nok være muslima, og vi ved begge at det kan give problemer i dagens Danmark. Men hvis du har mod på det, så ville jeg give det en chance. Sålænge du ikke lader hende tro at du gør det af velgørenhed, også overfor dig selv, skal I nok få en chance.
Jeg ønsker dig det bedste.
Ari
tilføjet af

Et par fillippinerne

Min kollega giftede sig med en der på besøg i DK, søsteren til en au pair, de var forelskede ved første blik og har haft et langt godt helt normalt ægteskab. Jeg har mødt hende hende flere gange, hende skal man ikke prøve at løbe om hjørner med.
En kammerat der blot skulle bruge en til rengøring og "madras" hentede personligt en pige derovre, underdanig som hun var gik det i fem år, så havde hun lært så meget om frihed at hun forlod ham med et brag og præsterede også at beholde deres fælles barn.
Vil nogen have en østlænding der er opdraget underdanigt må det ende med en thai. En anden kollega giftede sig med en, han behandlede hende nu ordentligt, men det varede et år inden han fik hende til at ordne grøntsager på bordet istedetfor på gulvet.
tilføjet af

tak for dit svar.

nej filipinske piger er ikke muslimer, de er katolikker, dog findes der muslimer i den sydligste del af øen mindanao.
på nuværende tidspunkt er jeg 33 år, og jeg arbejder inden for shippingsektoren.
jeg har da været på restaurant med nogle af mine kvindelige kollegaer, men det har aldrig været tale om en såkaldt date, men bliver nødt til, at respektere deres kultur.
desuden findes der mange au pair fra filipinerne her i landet, og jeg ved fra mine forbindelser, at der også er 7 filipinaer, der er gift med danske mænd i grønland, alle de mænd har en højere uddandelse, så der er bestemt ikke tale om hverken misbrug, eller uselvstændige piger, mange af dem har en høj uddandelse, fornylig var der en pige fra manila, som skulle ordne tele greenlands komputere, da de jo skal dække et enormt areal.
pigerne værdsætter naturligvis, at bo her i landet, de kommer fra kummerlige forhold, hvor der ikke findes su, eller gratis lægehjælp.
jeg har kendskab til en ældre kvinde som døde på et hospital i byen, og fra journalen fremgår det hvilken medicin hun har modtaget inden døden, og hvor mange personer der var tilstede i lokalet, liget kunne ikke udleveres, før hospitalsregningen var betalt, ca. 1800 dollar's
det samme gælder for kvinder, piger som føder på et hospital, hvis ikke de betaler efter fødslen, beholder hospitalet babyen, til beløbet er betalt. tak
tilføjet af

thai piger har en anden kultur,

for dem er det almindeligt at ligge med en fyr, så de kan sende penge hjem til familien.
på Thy bor der næsten 700 thai piger, som er gift med uforklarlige danske mænd, som regel nogle gamle perverse svin, jeg ved ikke om du så udsendelse i TV, frabangkok til thy.
desuden taler alle filipinaer engelsk, da de følger det amerikanske uddandelsessystem.
thai piger, taler kun luder engelsk, og desuden har de ikke vores skriftsystem, altså latin, tak
tilføjet af

Ja, jeg så den

Bevares en flok bønder, men kvinderne havde et godt netværk, dem der fik lov.
Jeg blev ringet op af min kammerat som spurgte om jeg ville "overtage" et gennemtævet vrag, men jeg takkede nej. Hun var nu ikke udvisningstruet.
Kender en der tog på arrangeret kødmarked i St Petersburg, der var også en flok danske klaphatte med der ikke fik een chance ved middagen og efterfølgende dans, de russiske kvinder var ikke dumme. Det var også så organiseret at der ikke var noget fy om natten på hotellet.
Min bekendte fik seriøst bid og lever lykkeligt med hende, efter nogen besværligheder med myndigheder i begge lande.
tilføjet af

sorry, meget senere.

jeg har selv været i Murmansk et par gange, og eftersom deres store flådestation med atom ubåde ligger ganske tæt på byen, dog i en anden by.
hver aften kom der busser og hentede besætningen, og kørte os op på et slags bibliotek, eller lignende, hvor vi kunne danse lidt med pigerne, dog ingen kys, klem eller kærtegn, og ingen vodka til pigerne.
når vi kørte ombord igen, ændrede chauføren altid rute, selvom det var umuligt for os at se noget som helst på grund af mørket.
jeg er ikke sikker, men jeg ved at der var utallige bøger på engelsk, om rusiske forhold, så måske havde de håbet på, at vi havde taget nogle af de gamle komunistiske bøger med os hjem, who know.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.