9tilføjet af

Hvis jeg var moderator.

Så var der mange indlæg som blev slettet , nogen skulle have skrive forbud. Der er nogen " debatører" som KUN er provokerende , og KUN vil tilsvine dem der skriver indlæg. Der er et indlæg , det kan man debaterer , eller også kan man finde en anden debat. Så kan man skrive i et sobert sprog. Jeg har skrevet læserbreve til flere aviser , i mange år , det har været meget spændende. En som jeg kender skrev noget til en avis , han var ved at blive udsat for vold på grund af det han skrev, det er ganske urimeligt og uforståeligt. Mange debatter er sådan , at man er sin egen redaktør , og det er en rigtig god ide. I aviserne er det navn og adresse , på mange debatter kan nogen være rene provokatører og meget uforskammede , og et beskidt sprog. Vi må i Danmark være glade for , at vi kan få vores meninger på skrift , i mange andre lande ryger de i spjældet m.m.
tilføjet af

Ja, se. Det vil jeg ............

Ja, se Det emne vil jeg meget gerne have på dagsordenen, når der bliver indkaldt til moderatormøde igen
the old baker
tilføjet af

Jamen......

....det er du så heldigvis ikke....og hvorfor... fordi, en NAR ogat høre på. Desværre har jeg ikke tid til at fortælle dig om alle de grimme ting jeg mener om dig....men jeg vender nok frygteligt tilbage......så skal du få mit grimmeste og mest provokerende sprog......IDIOT....;)
tilføjet af

NAR......

.....
tilføjet af

nar

det er vist dig der er idioten.at du ikke kan lade andre komme med en mening er for dumt.vi kan ikke alle være enige men vi kan sku da lade hinanden tale.men det kan være du kan li denne dit lille lede muslimske møg svin.det lunede gjore det ikke
tilføjet af

skrive forbud

jeg får sikkert skrive forbud for dette indlæg,men lad det komme
tilføjet af

Iøvrigt.....

....er det ærgerligt du ikke er lige nu, så ville nemlig give dit lem med det varme stygejern...det ville sikkert passe i farven til dugen
tilføjet af

Hvem tilsviner hvem

Du har selv frygteligt travlt med muslimske indvandrere/flygtningen.
Men ”den, der graver en grav til andre, risikere selv at falde i den”.
Og ”man ligger, som man har redt.”
De 2 ordsprog er måske ikke de 2 smukkeste ordsprog i den danske sprogblomst.
Men de er meget alment menneskelige.
tilføjet af

Hvornår kommer den med kongen?

Ja,jeg spørger bare.Har du ikke nget at fortælle om kongen,eller dengang en sendte dig 500 kr for et indlæg du havde skrevet.Godnat historien har den været på denne solside*s debat?
Du er sku en nar,aabenraamand.Du er snart alle vegne med dine samme debatter.Forny dig,din idiot.
tilføjet af

Moderator til hvad....

Det bør være alle demokratiske synspunkte tilladt at fremkomme hér i spalterne. Men der er mange som hellere bare vil se deres unavngivne indlæg optaget. De burde slettes med det samme.
Og så er der den fra oldbaker med et møde for mode-ratorer, det fremgår ikke helt tydeligt om der har været afholdt et møde. Men jeg har tilladt mig at anmode om at blive moderatorer men intet hørt fra sol. Jeg håber det snart sker hér i spalterne om hvad det går ud på.
herollen
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.