8tilføjet af

Hvidløg ELLER Persille...!

Hey !
Her er mit første debatindlæg nogensinde. Så vil da lige se hvad det er.
Det undrer mig blot at folk er enten til hvidløg eller persille. Er man til persille, hader man hvidløg og omvendt. Min mor og min svigermor kan ikke udstå stanken af hvidløg, men elsker persille. Jeg kan ikke udstå persille, eks. persillesmør. Jeg vil hellere have hvidløg. Jo, jeg kan da spise det, men vil MEGET hellere have hvidløg. Hvorfor er det delt sådan op ??
Håber på svar..
tilføjet af

persille eller hvidløg

Det forholder sig sådan at dem der er til hvidløg hører til den gruppe af mennesker der ikke tager hensyn til andre end dem selv, de stinker langt væk af deres lidenskab hvidløg føj.
Dem der er til persille er mennesker der tager hensyn til deres omgivelser og andre mennesker, derfor kan det jo godt være at de også kan lide hvidløg, men bare tager hensyn.
tilføjet af

Hvidløg/ Persille.

Nu er jeg mest til hvidløg, men persille er ikke det bedste jeg har fået. Jeg er også helt vild med Paprika og hvidløg -blandet. Det er bare guf.
tilføjet af

Persillemøver

Hvor i al verden har du din viden fra? Der er mange krydderier som giver en lugt fra kroppen. Karry f.eks. Så må man altså ikke spise "boller i karry" heller?
tilføjet af

Persille/hvidløg

Jeg vil ikke give dig ret. Elsker begge dele, og det må endda meget gerne optræde sammen i smørret til fx. bagekartofler og andre lækre ting:D
tilføjet af

Ikke helt enig

Tror ikke den holder...elsker begge dele og kender flere der gør. Både hvidløg i store mængder og ligeså meget persille, gerne bredbladet persille! Og jeg vil gi Vip ret, gerne i smørret SAMMEN. Hvidløgspersille smør til min bagekartoffel...mums!
tilføjet af

Dummere

Svar skal man sku da lede længe efter.
tilføjet af

Hej og velkommen

Begge dele for mit vedkommende, ser dog hvidløg som værende en "Krydderi/Tilsætningsstof" og ikke ødelægge maden, så det hele ender med kun at smage af hvidløg, ~...så er det jo at dem som elsker den slags kan fjerne smagen, men en dusk persille C",)
Fortsat god weekend
*FB*
tilføjet af

Tak for svarene

Hej i debatforummet igen !
Jeg takker mange gange for de meget forskellige svar. Det er rart at se at folk gider at afse lidt tid til at svare på en debat på nettet, og mine spørgsmål. Jeg tror jeg vil, hvis tiden er til det, og jeg husker det, fra nu af være en aktiv debatør, for det er da spændende. *Ss*
Tusind tak for svarene !
Mvh BubbleBoy
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.