3tilføjet af

Hvem har løsningen??

Hvem skal regere Danmark efter næste valg?
Under nuv. regering, har vi fået store klasseskel, deltaget i en krig, som der er delte meninger om, vi overhovedet skulle blande os i, og en lovjungle om snart sagt alt (det er ellers ikke liberale principper)der hedder det -enhver er sin egen lykkessmed!
Vi har strammet op om indvandre og imigrationsloven - til gengæld bliver der gjort noget for at integrere de fremmede, så de kan få et værdigt liv, istedet for ghettoer og overførselsindkomst.
Under socialdemokratiet fik vi forringet efterløn, fjernelse af "dødspakken" der ramte de allersvageste i en meget svær situation. (Aflever ægtefællens pension, hvis denne døde inden den 5 i måneden) indførelse af "længst muligt i eget hjem,(nu i eget skidt)"

Man lukkede psykiatriske afd. så de psykisk syge i dag, mere eller mindre er henvist til gaden. Bevares, man indførte skam Distriktpsykiatri, i forventning om, psykisk syge kun blev behandlingskrævende på hverdage mellem kl. 8 -16!!
Hele den forringelse af vores velfærd blev startet godt og grundigt af socialdemokratiet
Nu står vi så i problemerne, mangel på hænder inden for snart alle humanitære grupper, p.gr. af et kæmpe lønefterslæb, med deraf følgende mangel på ansøgere, så problemet kun kan forværres, hvis ikke der sker noget!!
Jeg står for første gang i mit 68 årige liv, og aner ikke, hvem der kan - og vil fordele vores enorme rigdomme på en retfærdig og medmenneskelig måde, hvor livsværdier og respekt for det enkelte menneske, sættes i højsædet!!
tilføjet af

spørgsmål

Hejsa
Jeg vil gerne bede om nogle eksempler på, hvad det er for ting, du mener, der er blevet gjort i forhold til nedenstående:
"til gengæld bliver der gjort noget for at integrere de fremmede, så de kan få et værdigt liv, istedet for ghettoer og overførselsindkomst."
Tak :-)
Venlig hilsen Nielsen
tilføjet af

Ja HVEM har løsningen?

Jeg aner det ikke. Men jeg har aldrig været så led og ked af vore politikere som nu! Jeg ville ønske vi fik en ny Jakob Haugaard så man kunne stemme på ham og derved vise sin foragt for de levebrødspolitikere vi har nu. De fleste af dem er jo efterhånden 2. og 3. generations politikere og er helt ude af trirt med det virkelige liv. Teorier er deres forudsætning og det giver jeg ikke meget for. Dybt frustrerende!
tilføjet af

dem er der da masser af!!

Der bliver stillet krav - om at lære vort sprog, lære vores kultur, lære hvad demokrati egentlig er, udover "rettigheder"
At stille krav, er en form for respekt, istedet for, de fremmede i årevis har opholdt sig her i landet, uden overhovedet at kunne tale, langt mindre skrive dansk!!
Samtidig får de hjælp til uddannelser, børnepasning (så kvinderne også får en chance))
Mange mener, at behandle de fremmede godt, er at indrette vort samfund og love efter dem. Det er både en hån mod vort land og det vi har kæmpet for, men også en nedvurdering af alle dem, som gerne vil være danske (samtidig med de selvfølgelig bevarer deres rødder)
Jeg kender flere, både fra Nigeria og Albanien, som mener, vi for længe siden skulle have stillet de krav - så kunne vi måske have undgået nogle af de opstramninger som nu er nødvendtge, for at få en realistisk og bærebar fremtid for vore nydanskere.
Håber det fremmede din forståelse, for hvad jeg mente!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.