8tilføjet af

hvem er de usle??

det er yderst påfaldende at observere et eet profilnavn går igen og igen i debatten på denne side, snesevis af indlæg spyttes ud pr. dag!! dette er simpelthen umuligt for een person!! -og når man forsøger at se hvem der står bag!! - fortæller SOL at der ikke er oprettet profil endnu!! profilen som gemmer sig bag en lady udbreder rendyrket venstreorienteret propanda, som spyes ud i een lang planlagt kaskade mod regering og DF.
senest har ladien promoveret hjemmesiden:
www.forbryderalbum.dk
som er direkte løgnagtig og miskrediterende overfor navngivne personer - hjemmesiden og personerne bag er meldt til politiet, som nu tager sig af sagen!
men det undrer at denne egensidige og lovstridige propaganda ikke har større bevågenhed??
hvem er alle de personer som vælter alt det skidt ud i æteren 24 timer i døgnet?? er der ingen andre der er nysgerrige?? og hvad med sol themselves??
tilføjet af

Det er én person,

som sidder på solen fra hun vågner om mogrenen til hun går i seng om aftenen... derfor kan hun nå at skrive så mange indlæg.
Ja, har man læst ét, har man læst dem alle!
Tror hendes ensformige spam giver et tydeligt indtryk af, hvad der rører sig i hendes sind og mon ikke folkene på solen kan se på måden indlægene er skrevet, at det er rødt propaganda, uden ret meget forbindelse til virkeligheden.
Tidligere brugte hun navnet "Solvej"., som var uden profil, men da nogle begyndte at bruge samme navn, valgte hun at oprette profil, dog uden at aktivere.
Lad denne landsbytosse i fred, hun er immun over for råd og argumenter.
tilføjet af

Jeg er lidt uenig :)

Du skriver, at hun er immum overfor råd og argumenter, men kan du pege på nogle indlæg, der rent faktisk er gået ind i hendes problematikker, med modargumenter.. sbdan du ved argumenteret på problemstillingens præmisser?
Det du kan finde, er samme smøre, som du selv lige har leveret. :)
Det er ikke debat, men jeg må indrømme, at hun er flittig :)
PS: Jeg er ked af, at mange beder hende forholde sig til virkeligheden set i lyset af, at hendes indlæg hviler på nyhedsstof, hvilket vel må siges at være ret tæt på virkeligheden, eller hur? :)
V.H. Modild
tilføjet af

Har du ondt

I maven eller er du bare politisk brun?, jeg til spørger dig, hvad godt har den nuværende regering samt dansk folkeparti gjort.
Takker!!
mvpr
tilføjet af

jamen jamen

følger du ikke med:
-laveste arbejdsløshed i 30 år
-udlandsgælden som socialakrobaterne og de raplikate stiftede i gennem årtier betalt på 6 år.
- den danske krone stærkeste valuta i EU.
- laveste rente siden krigen (2den)
- befolkningen aldrig haft flere penge i lommen.
- optimismen/økonomien højest i EU, byggeriet størst.
- eksporten langt højere end forbruget.
hvis det overhovedet siger dig noget??????????
det gør det vel ikke, for så ville du vel ikke spørge!! læs lidt nationaløkonomi for begyndere, det vil hjælpe dig på vej.
tilføjet af

min pointe var

at ikke een person alene kunne være så venstreorinteret aktiv - der er flere eller mange om disse evindelige udgydelser, derfor er der ingen profil på afsenderen(erne)
tilføjet af

Dit svar

mangler ihvert tilfælde bevis for at det er de pågældende patier's politik, der ligger til grund for det, som du ser som noget, lad os kalde det for enestående. Så til spørger jeg dig igen, hvilke af nedenstående påstande (formuleret af dig selv) kan tilskrives, nuværende regering samt df's politikker.
-laveste arbejdsløshed i 30 år
-udlandsgælden som socialakrobaterne og de raplikate stiftede i gennem årtier betalt på 6 år.
- den danske krone stærkeste valuta i EU.
- laveste rente siden krigen (2den)
- befolkningen aldrig haft flere penge i lommen.
- optimismen/økonomien højest i EU, byggeriet størst.
- eksporten langt højere end forbruget.
Takker igen og venter
mvpr
tilføjet af

Jeg ved ikke

men kan flere logge ind i den samme profil på samme tid? Nej, vel?🙂For der er jo profil på Lady in Red, den er bare ikke tilgængelig. :)Men det er lige så sikkert, at det er den samme som når jeg skriver. Det er kun mig, der kan logge ind.
Hvis du forestiller dig, at andre skulle skrive under Lady in Red, er det muligt, men hvis du tjekker skriveform, sætningskonstruktion og stavningen, er der ingen tvivl.. det er den samme. :)
Og siden det er dig, vil jeg spørge, hvor er lige problemet med hendes indlæg? :)
V.H. Modild
tilføjet af

Er her

nogen, venter
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.