11tilføjet af

jubii endelig ikke ryger!

er hodt op med at ryge for 3 dage siden!!!og jeg tør ikke prøve at ryge igen for så ved jeg man hænger på den igen!men har læst allen carrs bog og det er jo sandt at man bare skal sige at det er pisse nemt!og man får daikke fysisk ondt af at stoppe.det er trangen og vanen der er værst.men det varer et kort øjeblik og livet går videre.jeg vil ikke slæbe rundt på en iltvogn og hoste mig ihjel hver morgen..jeg er rimelig ung men sikker på jeg har rygelunger men vil ikke få det undersøgt for nu er jeg holdt op og ønsker held og lykke til dem der prøver og selfølgelig kan du!!!
tilføjet af

bliv dog undersøgt!

så du kan helbredes i tide.
Helere forebygge, du ved
tilføjet af

Rygerlunger

....Kan desværre ikke helbredes...
tilføjet af

GRATS ME FRIEN

tillykke tillykke tillykke jeg vil håbe du kan forblive den lykkelige ikkeryger du er nu . ellers kan du huske på at rygere i højere grad får kræft og det er jo en god stopper inden man starter på det lort igen ...
Mvh Anders
tilføjet af

fortsæt det gode job!

Jeg har ikke røget i over et halvt år, og jeg kan trøste dig med at det bliver nemmere jo længere tid du ikke har røget.
Tillykke.
tilføjet af

Slap nu af.

Du er helt nybegynder,og kan sagtens falde tilbage til smøgerne endnu,og du har ikke været igennem den værste krise endnu.Jeg kan love dig for,at der kommer rygetrang hos dig,og er du stærk nok til at modstå den trang,kan du godt kalde dig exryger.
Jeg ved hvad jeg taler om,har selv været der,og jeg klarede det.Jeg har ikke røget siden 22-2-004,og kommer heller ikke til det mere,det ligger helt fast.
Hel og lykke til dig,håber du klare det,pøj pøj til dig.
tilføjet af

godt ...

..jeg havde røget mellem 20 & 30 cigaretter hver dag i 38 år..holdt op fra time til time d. 21/10 ..jeg stod og skulle operers, og lægen bad mig holde op mindst 14 dage før indgrebet..det gjorde jeg, helt uden hjælp af plaster eller tyggegummi..jeg er meget stolt.
Jeg har cigarette liggende fremme, det har jeg det bedst med, jeg hader forbud, men når de ligger til fri afbenyttelse kan jeg jo bare ryge hvis jeg vil...ergo det er ikke et forbud, men en frivillig afholdenhed.
Vi har nok hver vores måde, dette var så min.
Tillykke til dig :-)
tilføjet af

Også holdt op

Skrev forleden i lign. tråd om det at kvitte smøgerne. Jeg stoppede sidste Mandag og har intet røget siden og det er selvom jeg til dagligt omgivet af rygere.
Her bliver der så skrevet om nybegyndere og at det blir nemmere?
Synes ikke jeg har lidt, har ikke haft humørsvingninger, men derimod forsøgt at holde mig igang hele tiden.
Hver gang tankerne falder på cigaretter, tænker jeg om jeg virkelig har brug for dem- det har jeg jo ikke haft i lidt over en uge nu.
Har jeg det så nemt eller hva.....?
Er lidt i tvivl, når folk siger det blir nemmere, ved godt det er svært for mange, men hvornår kommer den dag hvor det lige pludselige bliver nemmere?
Kan man mærke en stor forskel- eller hvad er det.
Talte med en kollega om samme emne idag, hun er ex ryger og har ikke røget i 4 år, hun siger at hun stadig får lyst til cigaretter ind i mellem??
Og hvornår er man som det blir nævnt her ude af farezonen for at falde i og ryge igen.
tilføjet af

tillykke

Hej nye ikke-ryger.
Er også hoppet på vognen og har været røgfri i en uge. Dejligt. Held og Lykke med dig. Er der nogen der ved om der er et sted på nettet, hvor man kan støtte hinanden i begyndelsen ?
tilføjet af

hjælp!

nej,det ledte jeg også efter!jeg er kommet mig over det værste og det var faktisk kun den 1 dag der var rigtig styg!jeg mener virkelig du ville få hjælp ved at læse allen carrs endelig ikke ryger?kan lånes på biblo eller købes for ca.200kr.jeg siger ikke at jeg ikke længere har lyst til at ryge!der er jo kun gået 2 uger!og du er kommet dig over det værste!vær rigtig stolt af dig selv!sig det til en masse!skriv her!good luck
tilføjet af

Fedt at høre! Tillykke!

Hej fedt at høre fra en "rygestopper" med en posetiv indstilling til det at stoppe med at ryge. Er der virkelig så svært at stoppe at der ligefrem er skrevet en bog om det?? Så er jeg faktisk ret stolt af mig selv over at have opnået DET:) Jeg holdt selv op med at ryge for ca. 3 måneder siden, og jeg må sige at det er det bedste man kan gøre mod sig selv, hvis man altså er træt af at ryge! Jeg kunne sagtens blive ved med at skrive side op og side ned om hvor fedt det er at stoppe med at ryge, men det ville fylde en hel del, så istedet for vil jeg bare sige tillykke til dig med dit rygestop. Det er det helt rigtige du gør! Start eventuelt i et motionscenter!
Mvh. den tidligere ryger
tilføjet af

???

Med eller uden nicorette??????
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.