10tilføjet af

Hvam med Bryllups Maden

Selvom det er noget tid siden kronprinsen blev gift kunne jeg godt tænke mig at vide hvad der skete med den mad der blev til overs - blev den smidt ud eller hvad
Sådan som kongehuser nasser på befolkningen kunne de i det mindste give resten af maden på dem der er hjemløse.
tilføjet af

Blomsterne ??

Jeg ved ikke hvor maden er blevet af, forhåbentligt er den udleveret til dem, som går i gaderne oh hjælper de hjemløse, eller bragt til Kofores Skole.
Jeg tænker meget over hvem der får alle de blomsterbuketter hun opnår at få på en dag, så i TV da de rejste Danmark tyndt, at hun fik mange på turen alene i Århus..hvem får dem mon?
tilføjet af

maden

Tror ikke du er inde i hvad der sker på forskellige restauranter!!!!
Hvorfor skulle de kongelige være mere nasserøve fordi deres mad bliver smidt ud, end os andre. Nu arbejder jeg selv som tjener på et attraktivt sted for bryllupper. Resterne som kommer ud på fadene smider vi også ud, det gør alle restauranter.
Meen kan godt se det gode i at give maden ud til de hjemløse..
Du skulle bare lige vide at det ikke kun var kongehuset som gjorde det!!
tilføjet af

vidste du..

....at faktisk havde de hjemløse SØGT om at få resterne af maden, men fik afslag!!
tilføjet af

Hjemløse

Hejsa
Nej det vidste jeg faktisk ikke engang!!!Men for dårligt at de ikke fik det.
Har arbejdet på en amerikansk restaurant, der gav de resterne til de hjemløse, de hjemløse havde der en kontaktperson de sendte ud. Der var som regel nok til alle.
Det kunne måske også gå her i Danmark:)
tilføjet af

Er det sandt?

De sagde i medierne at maden var portionsanretninger, og derfor
var det muligt at give maden til de hjemløse. Desuden er jeg sikker
på at de hjemløse ikke vil spise levninger. *S*
tilføjet af

sulten el. ej

hvis man er sulten spiser man det der er, ellers er man ikke sulten.
tilføjet af

Jaloux

Vi bør alle blive bedre til at hjælpe de hjemløse bare lige for at slå det fast.
En anden ting er at vi rent faktisk har stor glæde af vores kongehus. Er du klar over hvor mange penge Staten får hjem igen ved at de er der? Kongehuset er repræsentanter for Danmark og er en fantastisk reklame generelt for os. Hvad er det du selv mangler i dit liv siden du er jaloux på dem?
tilføjet af

Kongehuset nasser skriver du.

Hvad er det for en måde at behandle kongehuset på❓De gør rigtig meget for Danmark.
tilføjet af

EL.

Jeg har også arbejdet på hoteller i køkkenet , sejlet som restaurations medhjælper. Der bliver smidt meget mad ud . Meget mad kunne godt gives væk til et eller andet. Nu er der mange hjemløse , mange af dem får jo mad på den ene eller anden måde , forsorgshjem , væresteder har også billig mad. Hvis mad har været inde på bordene , er der nok ikke nogen der vil spise resterne.
tilføjet af

Kongehuset er in!

Det er en god tanke at tænke sådan om at hjemløse kunne få maden, men jeg tror desværre ikke man tænkte på de hjemløse sådan en bryllupsdag i forhold til maden.
Evt spiste de kongelige rester dagene efter. Ja så blev det vel kasseret som eks. man gør overalt i Danmark, mad kan jo blive gammelt som dagene går.
Det kan godt være at kongehuset er godt for Danmark økonomisk, men omvendt synes jeg det er flot at der bruges mange penge på et kongeligt bryllup uanset det er lykke for kronprinsen og hans prinsesse at de har fundet hinanden at det er den store kærlighed. Men det er i centrum for Danmark i mange måneder og dage, som Danmark står ikke for andet. Det er da både smukt og dejligt for dem.
Eks. er Danmark et land med mange sociale problemer som overhøres eks. hvorfor er der hjemløse i DK. Det er selvfølgelig ikke kongehusets skyld, de nygifte kongelige, men det er da flot at der bruges mange penge på et kongligt bryllup.Så er det faktisk "interessant" at mange danskere går så højt op i et kongeligt bryllup og en tidligere borgerlig udenlandsk kvinde kan blive så populær i Danmark som kronprissese Mary, hvor hun hverken er født, vokset op og ikke har betalt skat til landet i Danmark igennem en far igennem opvækst, og i et land hvor vi har en hård indvandre politik, så almindelige danskere der møder en udenlandsk partner ikke altid med lethed kan få asyl. Men det er jo noget andet med kongehuset.!
Hvordan repræsentere en udenlandsk kvinde som nu er prinsesse Danmark set fra en balkon, et kongehus, et slot og så lidt viden om Danmark fra læsning om Danmark og fortælling om Danmark fra den kongelige familie m.m. Prinsesse Mary kommer nok ikke ud blandt de hjemløse og taler med dem om livet som danskere og deres sociale arv.
Det er jo ikke hørt længere "ikke at være fan" af kongehuset nu, så er man misundelig eller andet, det er da ikke noget at være misundelig på, sådan at skulle tilpasse sig normer med eks. ikke må udtale sig politisk som kongelig, ja og så skal prinsesse altid smile sammen med sin prins, for det er jo det prinsesse Mary er populær på at smile, at vinke og klippe en snor over i Grønland.
Hvordan så mange danskere kan tiljuble en prinsesse på ingen tid mere end næsten selve kongehuset, det må være fordi danskere ikke har så meget andet at være stolte af eller gå op i og så noget med at vi skal synes kongehuset er fantastisk, for der er jo ingen politisk opposition der siger deres mening om kongehuset i forhold til det økonomiske som bryllupet har kostet m.m. for "alle skal bare synes kongehuset er fantastisk nu" måske fordi der menes det giver økonomi til landet på langt sigt.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.