15tilføjet af

Hvad sker der for hende?

Jeg bor i USA og jeg har en kaereste, her i USA.
Det er nu saadan at jeg skal hjem til DK om en uges tid. Jeg ville egentlig gerne have nogle bud paa hvad i synes om hendes opfoersel og hvad det betyder.
1: I torsdags ringer hun til mig og spoerger om jeg har lyst til at lave noget den after. Jeg svarer nej, da jeg allerede har planer med kammeraterne. Hvorefter hun bliver sur og laegger paa
2: I fredags skulle jeg og hende til vinsmagning og hun var meget fjern og introducerede mig til hendes kollegaer som en ven.
3: I loerdags skulle jeg til fodboldkamp dette var nok vores sidste weekend sammen og den sidste mulighed for at sove laenge men istedet vaelger hun at staa op kl 0700 og traene med hendes veninde. hvorefter Jeg har planer.
4: Idag staar vi op Hun virker gnaven og jeg konfronterer hende med det at jeg synes at det virker maerkeligt det hele Hvorefter hun svarer at Hun ikke har tid til at snakke om det og siger at hun har brug for at vaere alene.
Hvad sker der for hende?
tilføjet af

En kat

Hvordan faar du en kat til at spinde? Ved at nusse, kysse og kramme den.
Kvinder er ofte sure, hvis de ikke har faaet god sex laenge.
Hvem siger at det skal tage hele aftenen?
1. Nogle kvinder tror at mænd kan drejes om en lillefinger.
2. Maaske har du brudt en aftale, som du ikke har skrevet ned.
Har du proevet at spoerge hende, og evt. undskyldt for en misforstaaelse?
tilføjet af

Tja...

Du skal ikke være sur over, at hun tager hen at træne med en veninde... Du valgte jo selv at tage til fodboldkamp den sidste weekend, I havde sammen!!! Og den aften med dine venner: Har du tænkt at hun måske gerne ville være sammen med dig så meget som muligt den sidste tid, I havde sammen? Det er da klart, at hun så afviser dig...
Men det hele er vel også lige meget nu, for du skal hjem, og så slår I vel op?
tilføjet af

Giv hende al den kærlighed du har i dig...

Heeej
Det er lidt svært at give et godt svar til det du skriver...
Hvis hun normalt er sådan, er det vel forbi..
Men hvis det kun er her den sidste tid hun har været sådan...
Da din hjemrejse var i syne, kan det jo godt have gjordt noget ved hende...
På en eller anden måde er det meget forståelig adfærd fra hendes side, hendes kærlighed er ved at pakke sammen, og tage over på den anden side af jorden, det er klart at det er en meget svær situation for hende...
Det lyder også som om i begge kører jeres liv med 120kt, måske føler hun at du skulle have brugt mere tid med hende i din sidste tid der ovre, og ikke gutterne og fodboldt, og så er hun selv begyndt at gøre det samme, fordi hun vil åbne dine øjne, omkring hvordan det føles...
Hun har det nok bare lidt svært med hele situationen, men hvis det virkelig er hende du vil ha' er der jo ikke andet at gøre end at give hende al den kærlighed hun behøver for at være ovenud lykkelig..
Kram
tilføjet af

Jeg er helt enig...

Jeg er helt enig med dig. Det var præcis det samme, jeg tænkte. Jeg tror også, at jeg ville være blevet såret, hvis jeg havde stået i hendes sted. Hun var jo ikke den første, der havde andre planer, og hun tilbød jo faktisk at være sammen. Jeg ville også have det meget hårdt med, at min kæreste skulle rejse over på den anden side af jorden, og så føle, at han ikke engang ville være sammen med mig de sidste dage.
Lille mig
tilføjet af

Præcist mine tanker....

Jeg var satme osse pissed off i hendes sted. Det var jo ikke bare en weekend alene, men til en anden verdensdel? At den gut overhovedet viser manglende forståelse, tangerer fræk- og dumhed.
tilføjet af

hmm..

måske hun er sur over at du skal til danmark.
ville normalt sige at du skulle snakke med hende, men det har du jo prøvet.
at hun introducerer dig som en ven synes jeg er helt hen i vejret, det skal du ikke finde dig i.
nej, den eneste løsning du har er nok at give hende den kolde skulder som hun giver dig, så forstår hun at du er sur og hun vil nok komme til dig, for at snakke om tingene.
der må du så forklare hende at du har givet hende samme tur som hun gav dig, du er i din fulde ret til det for du skal ikke finde dig i at hun behandler dig sådan.
et råd fra en kvinde
tilføjet af

hvad sker der for dig...?

du sidder og siger at det er pigen det er galrt mewd...
kan du da ikke se at det er ham der ikke tog sig tid til hende da hun ville, nej, han ville hellere være sammen med vennerne.
prøv at tænk dig om en anden gang før at du svarer...
tilføjet af

Tænk lige engang ....

Det skal lige indskydes at jeg svarer, uden iøvrigt at have læst de øvrige svar du har fået...så jeg undskylder på forhånd, hvis samme svar går igen ;-)
Hun er bange ! Du tager hjem, og viser hende dermed, at hun ikke betyder noget særligt....især hvis du ikke har tilbudt at tage hende med, eller at blive for hendes skyld! Hun føler sig muligvis som tidsfordriv!
Du forlanger at hun skal stille sin tid til rådighed, når DU synes, men ikke at DU skal gøre det samme, for du har lavet aftaler her og der, og synes det er den naturligste ting i verdenen......Synes du ikke selv at det er en skævfordeling der vil noget ???
HVIS du stadig vil hende, må du sq da tage dig sammen...og vise hende, at hun betyder alverden for dig! Lige nu trækker hun sig fra dig...for du sårer hende, ved din egoisme...ved at vise hende at DU og KUN du betyder noget i din verden! Hvis jeg var hende, havde jeg taget benene på nakken.....
Altså...hun holder tydeligvis vanvittigt meget af dig, eftersom hun stadig er der, på trods af din overvældende egoisme....
Prøv lige engang at tage dig mere af det meneske du holder af, end dig selv...og så se om det ikke bedres !
Held og Lykke
The Ultimate Q
tilføjet af

Tak

Tak for svarene. Jeg er sgu ret overrasket. De var alle konstruktive.
Vi snakkes
tilføjet af

også enig

Jeg er også enig i ovenstående. Jeg har prøvet at være hende.
tilføjet af

holdbare parforhold

Man får altså aldrig et holdbart parforhold, hvis begge parter hele tiden giver igen/hævner sig. Hvis den ene ikke er storsindet nok til at forstå og tilgive (eller ikke har overskuddet fordi hun er dybt såret), så må den anden være det. Det er altså ikke let at være den, der bliver rejst fra.
tilføjet af

Hun straffer dig..

Hun vil jo selvfølgelig gerne ha brugt den sidste tid sammen med dig, men i stedet prioritere du dine venner.. Venner er vigtige, mne det er lige så vigtigt at din kæreste føler sig speciel og enestående, og ikke ku være en hvilken som helst på venne niveau.
Jeg synes at det er tydeligt hvad der sker for hende.. Hun forsøger at straffe dig for ikke at ha prioriteret hende, nu hvor du skal til at rejse hjem..Og det gør hun ved at afvise dit forsøg på nærhed – (så kan du mærke hvordan det har været for hende, tænker hun)..
Der ka være rimelighed eller urimelighed i hendes behov - alt efter dit temperament.. Men tror det er vigtigt for alle i et kæresteforhold, at den anden part kan få følelesen af at være speciel..
Held og lykke
tilføjet af

i bund og grund!!

hej jeg tror at det med din kærestes opførelse går helt tilbage til dengang du sagde nej til at være sammen med din kæreste den dag hvor du skulle ud med venner istedet.hun føler sig ikke værdsat nok.hun føler måske at du ikke har tid til hende.derfor prøver hun nu at at gøre det samme med dig.enten ved at lave noget andet eller sige at hun ikke har tid til at snakke med dig.prøv at snakke med hende.i skal nok finde ud af det.
hej hej fra dina:0)
tilføjet af

skal hun med?

Ja hvis hun ikke skal med dig til dk. og du skal bo her igen. altså hvis det ikke bare er ferie. så er det vel fordi at hun prøver at stoppe forholdet. i kan jo ikke være sammen når hun bor i usa og du i dk. vel? Ved jo ikke hvordan jeres situation er, men hun er måske også fornæremet over at du bare rejser?
tilføjet af

tænk dig om..

undskyld at jeg sige det, men du er lidt selv uden om det..
du forstår ikke at hun bliver sur over at du skal ud med venner, men bliver selv sur over at hun skal træne med en veninde.. jeg ved det er kl 7 om morgene, men du har valgt at ligge en fodboldkamp i din sidste weekend?
det der "sker for hende" er at hun føler sig såret, og nok er bange for at miste dig.. i stedet for at bruge din tid på at skrive her ind, så smut ned og køb nogle blomster og sig undskyld. (selv om du måske ikke helt har noget at undskylde for). så vil hun få fred, og det samme vil du.
skal hun med til Danmark? er det slut imellem jer?
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.