29tilføjet af

Hvad livet byder de uheldige...

Det er ikke så meget det at jeg er deprimeret over det formålsløse med tilværelsen...
Det er ikke så meget det at alting jeg påbegynder er dømt til at mislykkedes, sådan har det været, so far...
Det er heller ikke det at jeg nu sidder her klokken lort om natten, er træt af min dagligdag og alt omkring mig føles fremmed selvom det jo egentlig er mit liv...
For fanden da, hvor er livsglæden, og hvoffor SKAL jeg sidde i det her hul med et liv jeg aldrig har bedt om...
Det store svin der ødelagde det hele for mig, min fammilie, de venner jeg havde engang, for en hel masse mennesker...
Sådan er det at være offer for et Psykopatisk, Sociopatisk, Demagoisk, voldelig, manipulerende, og sidst men ikke mindst pædofilt svin, der smed mig på bunden af helvede, og nu hvor alle ligesom synes han har fået sin velfortjente straf, samfundet har gjort sit, og alle synes jeg skulle værer vel over det og ha styr på mit liv... Hvad gør jeg så under min velkontrollerede overflade hvor alt er kaos??? Al den hjælp jeg har fået og søgt har været forgæves hidtil...
Er der nogen der har bare en gisning om hvordan jeg kommer op af det bundløse hul og får noget der bare minder om livsglæde tilbage i mit liv???
Håbet er efterhånden det sidste jeg har tilbage i mit liv der er værd at holde ved.
tilføjet af

undskyld

ER du der endnu. Bare skæld ud , skæld ud
tilføjet af

DU må ikke gå

Bare kom, skæld ud ud
tilføjet af

Kom nu

Kom nu.
tilføjet af

Skælde ud?

tjae, jeg har ikke så meget at skælde ud over min ven, det føles som at slå i den tomme luft, og det føles lidt formålsløst:)

Og du skal ikke være bange for at jeg kvitter livet, så nemt slipper verden sgu ikke af med mig, jeg har før været tæt på, men det var heldigvis også dømt til at mislykkedes...
tilføjet af

Puha

Jeg var lige ved at blive bange. !!! faktisk
tilføjet af

...

mmm... jeg må hellere gå i seng, jeg har et arbejde der skal passes, et liv der skal opretholdes, der er ikke andre der gør det for mig end mig selv, ingen sikkerhedsnet at falde ned i hvsi jeg fejler... der er kun mig selv og min utilstrækkelighed at falde tilbage på, så jeg må helleré la vær med at svigte.
tilføjet af

Hvorfor ikke

Skælde ud.
PÅ Mig...
Jeg har haft perfekte forældre, elsket mig og nusset mig aldrig krummet et hår på mit hoved. og det er sandt
tilføjet af

hold nu op

Kom nu ... .... Bare skæld ud ud ud ud ........ud
tilføjet af

Bare kom an!!!

Jeg har været fængselsbetjent i 17 år, jeg er vant til mosten , kom ud med det hele, gerne på mig!!!
tilføjet af

Tvært imod

Det glæder mig at du har det godt, og at dine forældre var gode imod dig, det gir mig lidt håb for at du vil være en ligeså god forældre for dine børn...
Håb for, at det ikke er de sindsyge der regere verden, og kun de "få" der oplever livet fra den grimme side.
tilføjet af

Hmm, nej den del af det klare min karatetræning

Det er modløsheden og deprimeretede tilstande jeg slås med.
tilføjet af

Jamen hvad

Bare sig los , jeg kender intet til og du er anonym
tilføjet af

vender tilbage

idag efter kl 15
tilføjet af

Du ....

Laver ikke noget dumt vel?
tilføjet af

NIX

Nej, det ville gøre alt for mange mennesker kede af det, tror jeg nok.
tilføjet af

tror!!!!!!

DEt Ved DU. HOLD SÅ OP
tilføjet af

....

Det skal du sgu ikke være så sikker på... lang historie... den kan du måske få en anden go gang.
tilføjet af

Pjat

Der er altid nogen, der kan lide en, og det ved Du også godt!!!.l
tilføjet af

Du er en hård "Banan"

Det er jeg også, men jeg kan ikke "Rate". Ha Ha øH
tilføjet af

NUVEL SÅ!!!!

Hils du min mor, min rigtige far, mine søskende, mine tidligere venner, ekskolleger, ovs ovs osv at min tidligere stedfar ikke er det flinke menneske de alle sammen påstår, og at han havde fortjent at jeg slæbte ham i retten, og at han har fortjent at sidde i spjældet i den tid han skulle, og ikke blive prøveløsladt pga. "god opførsel" de har allesammen slået hånden af mig, på trods af de soleklare jurididske beviser der foreligger, på trods af at han blev afsløret på fersk gerning for øjnene af 2 af mine daværende venner der også vidnede i retten til min fordel, fortæl systemet at han skule have været anholdt samme dag han blev anmeldt, og ikke 1½ år efter anmeldelsen, fortæl systemet at jeg havde både ret og krav på hjælp til at komme i behandling, og til at bo et andet sted bagefter, for det havde jeg... fortæl dem det, og sig så at der er nogen der bryder sig om mig andre end mig selv...
tilføjet af

Undskyld . nej

Hvad skal jeg sige?. ???? Du har frygteligt ret i dine anklager, men hvad skal jeg sige , jeg har jo selv engang været en del af systemet. Jeg blev fyret som fængselselsbetjent i Vestre Fængsel, efter 17 år på grund af dårlige nerver, for megen vold, selvmordsforsøg, og så videre.
Det var mig::: SLUT
NU er det Dig, Det Du har været ude for, er langt værre end det jeg har været ude, Jeg havde jo trods alt selv valgt stillingen som betjent.
Om Du er udlænding eller ej. Dansker,Kineser,Afrikaner,
MARSMAND eller fra JUPITER eller ej. Du skal ikke finde DIg i det. Aldrig. København, Istanbull, Århus; Slagelse; Rom, Madrid, Baghdad, Paris....osv. osv
MARSMANSD
tilføjet af

Hvad skal Du så gøre.

Du har ret. Jeg kan selvfølgelig ikke give Dig et ordentligt svar.
Uha det er svært!!.
Familie er familie men men men. DU ER UDEN SKYLD.
tilføjet af

Alt er velkomment.

Ja... men det er lige før jeg hellere ville ha fundet mig i alt det end at miste alt jeg havde kært, det var prisen, men jeg håber de forstår... en dag.
Hmm, svar som du vil ven, det er hele ideen med det her herlige debat forum.
tilføjet af

Har nogen et eller flere gode råd?

Ja der løb mit indlæg hvist lidt af sporet, jeg ønsker egentlig bare at komme ud af den her situation, og håber at folk vil dele deres tanker om min situation med mig, eller måske har de selv oplevet noget, og kan så fortælle mig noget de synes de vil dele ud af.
Jeg ved godt emnet stadig er en smule tabu idagens Danmark, men så er det jo godt man kan være anonym herinde, ikke?
tilføjet af

har ikke læst de andre indlæg...

Jeg kan godt forstå det er svært, og du skal vide, at jeg overhovedet ikke en gang i min vildeste fantasi ved, hvad det er du gennemgår. Kan kun gætte og have en fornemmelse af det, og ud fra det vil jeg prøve at komme med lidt...men tilgiv mig hvis jeg rammer helt ved siden af :o)
Når du fortæller om al den smerte, der fylder hele rummet, så tænker jeg at det ikke er til for nogen mennesker at KÆMPE i mod alt det. Det er måske bedre i stedet for at finde noget at kæmpe for...et mål for en længsel eller en passion. Vende blikket ud ad. At finde ud af, hvad der kan trække dig til og få dig til at ofre noget af dig selv for at opnå...en eksamen, en hund, en færdighed/evne, en præstation, en anden slags tilværelse (rejse/emigration?), fællesskab (netværket indenfor en forening eller interesseorganisation ja, det er bare tanker jeg får om områder hvor man er er nødt til at ændre livsstil, og når man gør det, så skifter man ogs delvist identitet, og det kan jo godt være en sådan ændring vil give dig et nyt syn på din situation lige nu.
Men som sagt kun velmente forslag.
Glæde og varme til dig fra mig.
tilføjet af

Det er værd at ta med

I mine overvejelser, og hvilken som helst forandring ville fryde, jeg skal bare finde styrken til at fortsætte, og den er godt gemt synes jeg.
Mange Mange tak for dit svar.
P.S: hvoffor navnet???, du virker ikke særligt ond;)
tilføjet af

Høøhh...

...Også kun halvt ond (",)...kan ikke prale af at være helt ond eller helt god....bare en anden, lidt mere kreativ måde at skrive "almindelig" på. Tak for det du...
Ja, styrken...hvor finder man den? Kun igennem kærlighed...og jeg tænker mere bredt. Ikke den eneste ene og det der.
Ligesom jeg har det med malerier...ligegyldigt under hvilke forhold jeg så levede, ville jeg aldrig kunne lade det være. Kan heller ikke lade være med at lytte til musik, gå til koncerter og blive blæst væk...kan heller ikke lade være med at møde mennesker, nyde smukke solopgange, mærke suset ved havet...kan ikke lade det være...finder styrke og lader op ved det..
Hvorfor "Life Reversed"?
tilføjet af

Hmm

Ja det er "sjovt" det er samme pinlige tavshed der møder mig i min dagligdag. det kommer åbenbart som en overraskelse for alle at folk som mig gerne vil snakke åbent om den smerte vi bære rundt på.
tilføjet af

ja tabu

Jeg tror grunden til at du ikke rigtigt har fået nogen svar er pga at folk ikke ved hvad de skal svare. Jeg føler med dig og kan kun forestille din smerte på grund af dette svin af en stedfar du havde. Men jeg har heller ingen svar eller idéer..
Jeg har lavet en søgning på google her er hvad jeg fandt:
Der sidder en lille dreng på gulvet i en krog, han har en stor køkkenkniv i hånden. Da hans mor gik ud ad lejligheden, trak han gardinerne for og låste alle døre. Han vil blive siddende sådan til hans mor kommer tilbage.
- for denne lille dreng som for 14.000 andre danske børn, der må fjernes fra deres hjem. Ikke alle børn gennemlever selvsagt det samme, men fortabtheden og ensomheden og længslen efter mor deler de.
Den pædofile havde forbrudt sig mod den lille dreng, og derudover truet ham med at dræbe drengen, hans mor og hans søster hvis det kriminelle forhold blev afsløret.
Han blev dømt, men kom siden tilbage til kvarteret.
Drengens mor var ikke i stand til at hjælpe sin søn.
Denne hårdt pressede dreng, der alligevel er parat til at forsvare sig og sin familie, tvinges nu bort fra hjemmet. Han efterlader altså sin mor og søster forsvarsløse. Det er sådan drengen opfatter situationen. Og det er i denne tilstand han ankommer til sit nye sted med sin bagage: Sin sårede sjæl og sin forslåede psyke.
pædofili er afskyeligt.
Ok alt det ovenstående er noget som jeg har pastet ind fra en artikel.
Det mest chokerende jeg fandt var alligevel den mængde af artikler som taler FOR pædofili, det troede jeg faktisk ikke at der var noget der gjorde. Men hvis du er interesseret kan lige hurtigt genfortæller kernen i det.
"pædofili i sig selv er ikke skadende. Det er samfundets holdning til det! Den situation som ofret er i, er nemlig den at han kan ikke betro sig til sin familie eller nogen som helst, da barnet stadigvæk elsker sin far! Det er denne skam mekanisme som gør at barnet bliver psykisk skadet."
Jeg ved ikke om det her hjælper på nogen måde.
Håber at du kommer ud af det. Jeg ved ikke om det her giver mening for dig men alligevel; God jul og godt nytår.
Bjørn
P.S. kæmp, giv aldrig op, det er tegn på den styrke som du viste da du meldte ham og fik ham dømt.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.