55tilføjet af

Hvad har jeg dog gjordt???

Jeg er en fortvivlet 25 årig pige der snart ikke ved had jeg skal stille op! Min dagligdag fyldes af racisme, had og chikane mod mig. Hvor end jeg færdes er der altid bemærkninger og skældsord slynget mod mig, ja for ikke at tale om de fysiske befamlinger mod min krop!! Hvor er det dog ækelt og nedværdigende for mig... Tænk engang at jeg skal være utilpas med bare at handle eller færdes alene på vej til arbejde... Hvor jeg selvfølgelig er god nok som bidrager til statskassen! Jeg har snart så meget had inde i min krop, et stort hul der bare vokser sig større og større for hver gang jeg bliver råbt ad, befamlet, spyttet på eller hvisket perverst i øret! Hvorfor skal jeg dog være offer for denne daglige diskremination? HVAD HAR JEG DOG GJORDT?!! Ja helt ærligt, så ved jeg det jo godt inderst inde.... Jeg er DANSK!! Ja FY for SATAN!! En helt almindelig DANSK pige, født og opvokset i dette land Danmark som alle mine forfædre. Hvorfor skal jeg straffes for det? Fordi jeg er en køn pige med langt blond hår og danske gener... DERFOR!! Hvor er det i grunden forfærdeligt at jeg føler voksende had til mit fædreland fordi jeg jo nærmest er fremmed her. Skal jeg virkelig til at farve mit hår eller gå med tørklæde for at gå i fred på gaden?? Tænk, det syntes jeg faktisk ikke er rimeligt! Og ja, ja.. Jeg ved da godt at det ikke er alle der oplever den samme chikane som jeg, men hvis du er dansk kvinde med et kønt ydre og blonde lokker... Ja, så er der sandelig stor sansynlighed for dette!!
Jeg græder for MIT land DANMARK.... Der VAR et yndigt land!
Barbie!
tilføjet af

den der skriver

den der skriver D i gjort skal ha .....
tilføjet af

så smut...

så smut ud af vores land hvis du ikke kan klare det...
tilføjet af

Det ER mit land!

Det ER mit land... Jeg er 100% DANSK og hvis vi skal tage flere ind her, så må de sgu respektere de danske piger!
tilføjet af

Hmm

Yes Yes, smut pomftrit.
tilføjet af

Hva??

For det første: I to der allerede har skrevet svar, tag jer dog sammen! Find nogle andre at hakke på. Har I ikke noget bedre at tage jer til?
Til dig, hvad er det lige problemet er? Du er dansk og render rundt og ligner alle andre, så vidt jeg kan høre. Er alle imod dig? Det lyder lidt utroligt, men det er jo sandt når du siger det. Eller i hvert fald er det sandt i dit hoved. Men jeg tror du skal prøve ikke at lade dig gå på af hvad andre siger. Tag evt. at søg noget professionel hjælp, for det er altså ikke normalt at blive chikaneret i din position. Jeg vil vove at påstå jeg er helt magen til dig. Dansk gennem mange generationer, midt i 20'erne og lyshåret. Jeg bliver ikke udsat for nogen former for racisme, men ind imellem kommer jeg da ud for noget sexchikane. Så må man bare tage situationen lidt oppefra og ned.
Men prøv at komme videre fra dit problem. Enten er det ikke så alvorligt, eller også omgås du de HELT forkerte mennesker.
tilføjet af

Hvad mener du egentlig?

Når du skriver racisme, mener du så at det er folk af en anden race der befamler dig og visker perverse ting i ørerne på dig? Ellers er det lidt svært at se det racistiske indslag, hvis du selv er dansk og det er danskere der generer dig...
Hvor støver du alle de mærkelige mennesker op henne? Jeg arbejder selv som fotomodel (hvilket må give en indikation af at nogen synes jeg ser ok ud), og jeg oplever altså ikke disse ting du beskriver? Sker det på biblioteket, i supermarkedet osv? Eller taler du om byture, og i så fald hvordan er din påklædning og make-up så? Diskret - for det kan du jo tillade dig når du fra naturens side ser så godt ud?
Jeg tror selvfølgelig ikke på den med at piger lægger op til noget med deres påklædning, men man kan altså godt se billig ud, og så er der desværre nogle mænd OG kvinder der reagerer ret stærkt på det.
Måske du skulle flytte - jeg ved ikke hvorhenne du bor, men det lyder bestemt ikke rart. Der er mange dejlige steder i Danmark!
Fotomodellen 29
tilføjet af

Der er udlændinge!

Jeg bor i indre kbh. nær nørrebro.. ikke et godt sted det ved jeg, men prøver ved gud også at finde noget andet.
Det er IKKE danske mænd der er efter mig! Det er udlændinge. De råber ad mig uanset hvor morgengrim jeg er. Det er ofte i stil med DANSKE LUDER, DANSKE TØS... Eller andre meget grimme ting. Jeg går ikke udfordrende klædt og går stort set aldrig i byen. Det er simpelthen når jeg skal over gaden eller handler alene.
tilføjet af

DET KAN KRAFTEDEME

ikke være rigtigt at du ikke kan være i fred bare fordi du er en smuk pige. Der er sgu snart for galt med de forpulede dadelplukker, de skulle fandendanseme jages ad helvede til, det er sgu vores land
PS: Pas godt på dig selv min ven
hilsen en ægte Dansker
tilføjet af

altså...

Jeg har boet på den værste del af nørrebro og jeg er godtnok aldrig blevet råbt efter det mindste!
Jeg siger ikke det er din skyld, men der må da være en eller anden forklaring på problemet.
Er det altid den samme gruppe eller er det altid forskellige?
tilføjet af

TAK!

Tak for din støtte! Folk tror mig jo nærmest ikke når de ikke selv har prøvet det. Er der noget at sige til man bliver fremmed fjendsk!
tilføjet af

Fotomodellen

Du bor da vist ikke på nørrebro,eller askerød i hundige,eller gellerupplanen i århus,eller nogle af de andre steder hvor der er flertal af muslimerne...
Prøv at kom at besøge os der` for så mærker du hurtigt på egen krop,rasismen klamme hånd..
tilføjet af

Har aldrig hørt om det.

Jeg har aldrig set eller hørt de ting du beskriver på den måde.
Jeg bor selv på Indre Nørrebro og er ikke indvandre.
Er du sikker på, at du bor på Nørrebro?
Og er du sikker på, at du er en lyshåret KVINDE?
tilføjet af

Over alt!

Da jeg færdes mindst muligt på denne strækning, dvs. kun med bus til og fra arbejde er det altid vidt forskellige personer. Jeg omgåes SLET ikke personer af anden etnisk baggrund af min egen vilje. Og det er ikke kun på nørrebro! Jeg har også boet i Odense... Der følte min kæreste sig også truet og var vidne til hvordan DE opfører sig over for danske piger!
tilføjet af

He, he *GGG*

Rart at se jeg ikke er den eneste, der kan stave ;o)
tilføjet af

Det tror jeg nu nok!

.... Men det er du da vist ikke?!
tilføjet af

fuld af løng er du

hehe, jeg er en mand med langt lyst hår og jeg færdes nu også uden problemer på Nørrebro på alle tidspunkter. Så jeg tror nu ikke problemet skyldes at Barbie i virkeligheden er en mand med langt lyst hår. Er det farvet? Det ser da også åndssvagt ud. Måske er det derfor folk reagerer på håret.
tilføjet af

Hvad er "løng"?

Fortæl! For det er da vist et nyt ord...
tilføjet af

Hvor?

Nej, jeg er ikke kvinde. Men jeg kender selvfølgelig kvinder her inde.
Jeg har boet 10 på Nørrebro og er for nyligt også begyndt at arbejde på Nørrebro.
Så derfor færdes, jeg meget på Nørrebro.
Og jeg kan ikke genkende dit billede af Nørrebro.
Så vil gerne vide præcist hvilke områder, du snakker
om på Nørrebro.
tilføjet af

Det gør mig ked!

Det er da uden tvivl mit hår og mit udseende der gør at jeg føler mig så "truet". Men jeg har vel lov til at se sådan ud. Hvorfor skal jeg ikke have lov til at have langt lyst hår og en pæn krop uden at blive straffet for det?
Jeg ønsker ikke at skulle forklare og undskylde mig selv for den jeg er. Ville blot dele denne fortvivlelse med nogen!
Det gør mig inderligt ondt!
tilføjet af

Du har ret

Jeg bor ikke på Nørrebor, men derimod på Østerbro, men cykler sommetider igennem Nørrebro.
Til Barbie - jeg kan udmærket følge dig, jeg havde bare ikke forstået dit oprindelige indlæg helt, men du forklarede dig sidenhen med fare for at blive opfattet som racist.
Jeg kan kun give dig ret i at mange danskere bliver udsat for denne omvendte racisme - måske er mit held, at jeg er brunette og derfor ikke helt så interessant i de samme fyres øjne som du er.
Det er sørgeligt at man som kvinde skal udsættes for sådanne tilråb og befamlinger uanset hvem der gør det mod én. Det er også sørgeligt at man som dansker risikerer at blive udsat for sådanne ting pga enkelte mænds misopfattelser og åbenbart dårlige opdragelse.
Jeg kan kun sige, at jeg nok er heldig, at jeg bor i en anden bydel, hvor det (endnu?) ikke er et problem. Må indrømme, at jeg uanset udseende ville være meget ked af, at bevæge mig alene rundt som ung kvinde i Gjellerupparken, Vollsmose eller i andre belastede kvarterer i Kokkedal, på Nørrebro eller noget andet sted.
Jeg har desværre ingen løsning til dig, men du har min sympati og undskyldning for at jeg insinuerede at du klædte dig billigt (den slags kvinder (IKKE kun blondiner) findes jo også, og gør nok ikke situationen nemmere for os andre).
Fotomodellen 29
tilføjet af

Løgn?

Hvordan kan et spørgsmål være løgn?
Prøv evt. at læse mit indlæg igen?
tilføjet af

PS...

Undskyld alle trykfejlene, det gik vist lidt stærkt... glemte lige at sige, at jeg cykler med cykelhjelm. Det kan vist få alle smukke piger til at se totalt åndssvage ud - men jeg kan godt se at denne teknik ikke fungerer hvis man tager bussen som Barbie gør, for så kommer man da vist til at se mere retarderet ud end hvad godt er! ;o)
tilføjet af

Det er ikke alle

der gør det,det er nogle lad være med at beskylde alle, er selv indvandre, jeg for eks. gør det ikke selv om jeg er mellem 15-18 år.
tilføjet af

Du har helt ret!

Men ved du hvorfor nogen indvandrere har den opfattelse at danske blondiner må tilsvines efter lyst?
Det er lidt lige som i Folkeskolen, hvor det typisk er både grimme, smukke, dumme og kloge børn der mobbes. De grimme og dumme fordi de er anderledes og de smukke og kloge fordi mobberne er misundelige...
Trist verden når det fortsætter ude i det virkelige liv, uanset om det er danskere><indvandrere eller på arbejdspladsen eller hvor det nu end sker.
tilføjet af

Tak..

Jeg blev glad for dit indlæg fotomodel. Tak fordi du lige læste det igen :)
mv Barbie!
tilføjet af

Barbie er fuld af løng

Det er ikke dig der er fuld af løng ^^. Det er Barbie jeg taler om. Det lyder som en historie der er sat sammen til at forene alle racisterne.
tilføjet af

Til lyshåret mand

Barbie er ikke fuld af hverken løgn eller løgn. Barbie er en dukke som er støbt i plastik og derfor er fuld af luft.
Om Barbie! er lavet af plastik eller fuld af luft er jeg ikke klar over, men hun fortæller om at problem hun har i sin hverdag, og det har hun vel lov at bringe på debatten.
Uanset hvilken hårfarve man har, så bliver mange kvinder dagligt generet af visse mænd, og det ser andre mænd måske ikke, fordi de ikke oplever det på egen krop.
tilføjet af

HVOR, barbie?

Fortæl nu i hvilke områder, som du føler dig krænket i på Nørrebro.
Så har jeg en mulighed for at bekræfte eller afkræfte din historie. Jeg kender jo områderne her inde.
Er det forresten særligt logisk, at kalde sig for barbie, hvis man er ked seksuelle tilnærmelser?
tilføjet af

Nørrebrogade!

Det er ad nørrebrogade! Jeg færdes slet slet ikke på nørrebro... jeg kører med bus gennem nørrebrogade, og det er da så rigeligt!
tilføjet af

En bus på Nørrebrogade?

Er du blevet ”råbt ad, befamlet, spyttet på eller hvisket perverst i øret” i en overfyldt bus på Nørrebrogade? (Dit eget citat)
Underligt, at der ikke er nogle var nogle der blande sig.
tilføjet af

Har du ikke andet og lave?

Helt ærligt... tror du virkelig at jeg sidder og skriver dette indlæg bare for at overbevise dig om noget?! For så tager du så sandelig fejl! Som tidligere nævnt er det jo ikke bare i bussen ad nørrebro... det er et generalt problem jeg er udsat for uanset hvor jeg færdes. Jeg prøver dog blot at forklare dig at problemet da slet ikke er mindre når jeg dagligt tager bussen ad nørrebrogade!!!
Vær du bare glad for at du åbenbart ikke er i samme båd som jeg! Ville blot dele disse ubehagelige oplevelser med andre og gøre opmærksom på at det ikke kun er udlændingene der er offer for chikane... for hvis der er nogen der er racister, så er det DEM!
tilføjet af

Indre KBH. nær Nørrebro

Nu kan jeg huske, hvor du sagde, at du boede.
Indre KBH. nær Nørrebro – Der bor min lillebror og hans kæreste også. Hans kæreste er en dansk lyshåret pige med store bryster.
Hun aldrig nævnt de problemer, du snakker om på den måde. – Ikke med et ord!
Mener du, at alle udlændinge er racister?
tilføjet af

kender det!

Vil bare sige at jeg kender selv for godt til det. Det er ikke rimeligt at vi skal være ofre i vores eget land!
Føler med dig.
tilføjet af

NÅ....

Gider ikke bruge tid på at overbevise dig.... det var ikke det der var meningen. Men du lyder til at føle dig truffet!???
tilføjet af

en flad til mændene

dit indlæg udtrykker præcist, hvad mange unge kvinder tænker og har det i dag.
Og det blir nok sådan, som fremtidsforskerne siger: vi får en hær af mænd - uden koner!
Vi vil ikke ha dem, de mænd.
tilføjet af

nu må det holde

hvorfor skal det være pigernes skyld at de er flotte og kan lide at gå lidt udfordrene klædt. Hvorfor kan mænd ikke bare snart tage sig sammen. Jeg tror at næste gang jeg ser en mand med stramme bukser og har en go røv, så vil jeg gå direkte hen og gramse hæmningsløst på hans røv. Så kan de selv se hvordan det er. Det kan ikke passe at kvinder ikke må klæde sig som de har lyst til, for de er bange for at få de her klamme bemærkninger og gramserier... føj.. de skulle skamme sig
tilføjet af

JAMEN ALSÅ

vi danske mænd må sgu holde sammen og beskytte vores piger mod de skide sexsuelt underernæret dadelplukker. ET PAR PÅ LAMPEN OG SÅ OMBORD PÅ FLYVEMASKINEN.
tilføjet af

Hvor er du go'!

Hi hi TEK-12, jeg har lige læst nogle af dine indlæg rundt omkring... Du er sgu go', jeg kan lide din tankegang. Dejligt med et smil på læben :)
tilføjet af

Truffet??.. Styr dig

Jeg bor jo altså på Indre Nørrebro nær Indre By (KBH)
Og jeg har jo altså så familie i Indre By nær Indre Nørrebro.
Så jeg kender og kommer i områderne.
Jeg har aldrig set, at der bliver råbt ad, befamlet på og spyttet på lyshårede kvinder på gaden eller i busserne.
Det lyder som om, at dine informationer kommer mere fra sladder end fra virkeligheden!
tilføjet af

FLOT!

Jamen hvor er det dejligt for dig... Jeg plejer da også bare at stå midt på nørrebro og vente på at der er en der forulemper mig! Det er da virkelig lige det jeg bruger min tid på..
tilføjet af

kom bare

kom bare vi venter i kan ikke en pind tek 12
tilføjet af

Okay...

...Hvis I så gerne vil slås, hvorfor tager I så ikke bare hjem? Der kan i sgu slås alt det i vil...
tilføjet af

gå ind

i din barbie pakke og lad vær med at komme ud igen,
det er i en pakke du tilhører, ikke i det rigtige liv, det er for farligt ,du mister din plastic arm
tilføjet af

Tror ikke på dig Barbie

Du ser dig selv ude fra.
Du er ikke en kvinde. Det er ikke en kvindes tanker.
Sorry....
tilføjet af

Jeg tror...

...IKKE at du er en 25 årig blond pige bosat i kbh... Så ville du ikke skrive sådan!
Sorry...
tilføjet af

:o)

Præcis!
tilføjet af

Til Barbie!

Sådan som jeg tolker dit indlæg, lyder du som en der gerne vil have opmærksomhed? Igen hvorfor kalde sig selv for Barbie, når barbie er navnet på den største kvindediskrimination der findes i verdenen!!!! Du lyder i mine ører som en der vil have opmærksomhed, og ikke en som får det, eller ikke bryder sig om det.... det er så bare mig? hvorfor skal du gå i detaljer, om hvor godt du ser ud osv.... Det lyder mere som et ønske end en realitet? Jeg er selv lyshåret og bor selv på nørrebro, men har dog aldrig været udsat for det du nævner. Måske har det noget med din udstråling at gøre- ikke at det retfærdigør det, men du lyder utroligt dum og dullet, og du har endnu ikke kunne give svar til de spørgsmål du er blevet stillet.....
Jeg tror den som nævnte at dette indlæg var skrevet for at samle racisterne havde ret!!!! Barbie din historie er utæt, find dig et andet sted at lege..
tilføjet af

HEJ BARBIE

tak for de pæne ord, det varmer jo altid, så lad os rigtige dansker stå sammen og beskytte hinanden
Kærlig hilsen Tek-12
tilføjet af

Barbie, du er jo bare rasist!

Ja, og desværre er der flere som har fået ondt af dig, og er blevet oprørt over "de fremmede" som genere dig..
Du er sikkert et ensomt og trist menneske som bare prøver at få opmærksomhed!
Mig narrer du ikke!
tilføjet af

DET VAR DOG UTROLIGT

det er snart lige meget hvad man skriver herinde så en man racist. det er sgu jer andre der er pladderhumanister.
tilføjet af

Aha...

Jeg kan godt lide barbie, hun er da flot... jeg gider da ikke kalde mig selv miss piggy!!
Hvilke spørgesmål er det jeg ikke har svaret på?
Hvilke DETALJER er det lige jeg har kommet med om mit udseende?

Jeg er en pæn pige... er der nu noget galt i at sige det?! Det er du måske ikke?!
HALLOOOOO!!! prøv at læse indlæget igen, jeg er da pisse lige glad med hvad du tror.. jeg fortæller blot om mine oplevelser.... og buhu.. der er ingen der gider at råbe ad dig. SKØNT!!
tilføjet af

Jeg tror på dig!

Jeg er ikke fra København, men derimod Jylland, og jeg har prøvet noget lignende, da jeg var på besøg hos min storesøster i oddense.
Hun er nu flyttet fra området af samme grund.
tilføjet af

Mellem østens mænd

Jeg tror dig... Jeg er selektiv racist, racist fordi det stort set kun er folk fra ualabula lande der ikke kan opfører sig ordentligt overfor andre mennesker. Nogle fra disse lande har simpelthen ikke fattet hvad det vil sige at behandle andre folk med respekt og tilpasse sig de danske normer. Der er så også dem der gør alt hvad de kan for at tilpasse sig det dansk samfund.
Barbie ’s problem er det samme som min kæreste havde i Tunesien for 5 år siden… Hun er blondine med hår ned til midt på ryggen et par gode bryster og en lille pæn numse. En dag vi skulle ud og se nogle forskellige seværdigheder havde hun taget et par lange lyse bukser på en løs T-shirt og en tynd jakke (altså tøj der ikke provokerede på nogen måder. Vi kom af sted men bare det første sted vi var ude af bussen brokkede hun sig over at de lokale hev hende i håret, jeg troede ikke på hende men så så hen mand komme gående og pludselig hive hende i håret…. Hvad er det for noget !!!!!!
Hold da grappaerne for dig selv, bare fordi alle jeres piger er mørkhåret giver det da jer ikke lov til at gramse på de lyse piger. Det ende med at hun farvede hendes hår mørkt for at kunne være i fred…….
Jeg vil lige sige jeg tror kun det er et problem med mænd fra mellemøsten i asien har vi aldrig rendt på de problemer og der har jeg da været på ferie mange gange siden.
Martin
tilføjet af

ASIATER

er og bliver et dejligt folkefærd, men det bliver Araberne sgu aldrig. de er egoister og forfærdelig voldlige, det er sgu helt uhyggeligt
tilføjet af

lignende problemer

Hei du Barbie. Hører du robene veldig tydelig? Hviskingen også? Skjer det at du har problemer med at høre hva andre samtaler om på bussen, men ikke de ordene til deg? Jeg har hatt samme problemer. De het hallusioner. Nå bruger jeg piller og det hjelper mye. At leve i sin egen verden er ige sundt.
Jeg tror på noget av det du oblever er sant. Men du oblever det meste som stemmer og film (movie.) i ditt eget hode. Når ingen andre i Nørrebro siger at de aldrig har høret nogen robe slike ord til deg, ja da kan man begynde at lure.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.