4tilføjet af

hvad er godt og dårligt ved world of warcraft?

jeg havde tænkt at begynde at spille wow men jeg vil høre hvad der gør det så sjovt.
hvad synes i der er sjovt ved wow og hvorfor spiller det.
skriv gerne en anmedlelse 🙂
tilføjet af

Det er kun dårligt og tager al den tid, man ellers

skulle bruge på opvask, fejning og vaskning, så kvarteret fremstår attraktivt.
tilføjet af

Ikke helt sandt.

Jeg spiller ikke WoW selv, men jeg kender en del der gør og de hygger sig gevaldigt med det. Jeg tror det er det med, at man kan leve sig ind i et univers og snakke med andre spillere der gør det så fedt.
Grunden til, at jeg ikke spiller det, er fordi det koster 100 kroner om måneden og fordi jeg simpelt hen ikke har tid til det.
Mvh. Peter
tilføjet af

Sjovt spil :)

Altså, man kan få ti dages spilletid gratis, for at prøve at se om det er noget, det skulle du da overveje.
tilføjet af

wow ^^

Jeg spiller med min kæreste i WoW og har gjort det i et års tid nu.
Det jeg er vild med i spillet er at der er meget for enhver smag. Man kan udforske landende og queste i dem. Det er meget hyggeligt og giver en indsigt i hvordan verden er i wow, det gør jeg altid når jeg leveller en lille én op.
Imens man leveller og når man er nået max lvl, er der mange der kommer ind i en 5-mands gruppe og tager ind i en instance som det hedder, som er en lang hulesystem med 3-7 bosser i og en masse andre små fjender. Det gode ved de instances er at de giver meget exp og det føles godt når man arbjder godt sammen, for man er afhængig af hinanden. Men det dårlige er at man kan møde nogle provokerende personer i dem. Ikke for at se ned på 10-12 årige og deromkring, men der er mange børn der kan kæfte op eller overreagerer på noget, eller endda sørge for at med vilje angriber en stor gruppe fjender så man ender med et wipe, at alle dør. Dem er der heldigvis ikke mange af i max lvl. Alle disse giver guld og point så man kan få noget nyt gear.
Så er der noget at andet jeg især er vild med, og det er pvp 😃 fra lvl 10 kan man søge at komme ind i en battleground som de hedder og kæmpe om enten flaget eller at holde et tårn. Der er næsten ikke noget bedre end når teamworket fungerer som det skal. Man skal dog lige vænne sig til tanken om at man kan komme til at dø mange gange i løbet af de max 30 minutter der er sat af til de fleste bg's og der er omkring 10 forskellige ad fem. Flere og flere bg's bliver tilgængelige jo højere level man bliver.
Nu er der kommet en ny udvidelse af spillet og jeg skal geare op igen til pvp, så det er tilbage blandt de dårligt gearede. Mit team har startet andet sæson af vores 2x2 og 3x3 arena teams, hvor vi kæmper mod 2 eller 3 andre, hvor kampene er meget hektiske og foregår under 2 minutter, især fordi vi stadig er dårligt gearede.
Jeg spiller selv Alliance, og det er det de fleste starter med. Det gør så at der er mange børn i spillet med efterfølgende umodenhed tilstede her og der. Men Alliance er lidt bedre kendt for at hjælpe de nye spillere når der er nogen der spørger om noget information.
Der er mange der har flyttet til hordesiden, eller også starter de der. Men horderne er bedre og mere rutinerede i at holde og arbejde sammen. Til gengæld giver de ikke så meget plads til newbies der spørger om noget i chatetn som man kan følge med i enhver storby.
Uanset hvilken side man vælger kan jeg anbefale at man kommer ind i en guild, helst en levelling guild. Der har folk generelt en meget bedre tone mod hinanden og man kan hjælpes ad med at levelle.
En anden ting jeg ikke er så vild med, men som MANGE elsker! Er raids. 10- eller 25-mands raid med extra hårde bosser som dropper lækkert gear. Der er tit 10-12 bosser i sådan et raid og folk tager dem ad 2-3 dage, for man kan lave dem i løbet af en uge, hvor de hver onsdag bliver resettet. Det er normalt man bruger 3-4 timer på at pløje sig igennem og her er det vigtigt at teamworket kan fungere. Men det er der man får de heftigste gear.
Der er mange andre ting man kan lave, såsom professioner som kan ses som arbejde, men det vil jeg slet ikke komme ind på. Det kan man altid starte på når man først er i gang med spillet 😉
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.