2tilføjet af

Hvad er det værste i har oplevet en butik ansat har sagt??

Nu vil jeg lige ydre min mening herinde, og vil høre hvad i mener og selv har været udsat for:
Jeg kommer ind i en tøj butik idag for at bytte tøj fra jul, jeg har desværre ikke fået bonnen med,men får at vide det kan byttes til noget andet, hvilket også er fint med mig. Men eftersom de allerede har startet udsalget er alt tøjet enten meget konet, for stort eller småt. Jeg havde et par busker der bare skulle byttes over til en anden størrelses hvilket de blev. Jeg tager buskerne som lige er hentet fra lageret, og resten af mit tøj, da jeg beslutter mig for at komme tilbage med bonnerne så jeg kan få pengene retuneret.
Da jeg handler i et supermarkede efterfølgende går alarmen igang, jeg står der med en barnevogn fyldt med jakker poser af div. julegaver. må finde det hele frem og vise jeg ikke har stjålet noget. hvilket den søde kasse dame også selv siger. Jeg kommer hjem pakker mine nye bukser ud for at have dem på i byen her til aften. Men hvad ser jeg, en alarm. FEDT jeg ringer til butikker og beklager meget men fortæller hvordan og hvorledes.. snakken kører (og jeg snakker med 4 forskellige i butikken)de kan godt huske mig, men da jeg ikke har fået en bon på bukserne kan de ikke fjerne alarmen. HVAD?? Den hele ender med at jeg er møg tosset, og får at vide jeg jo lige så godt kan have stjålet bukserne. hvilket jeg svare til, så skulle jeg være dum nok til at ringe og sige at alarmen ikke er fjernet??
Sådan er jeg ikke og kunne aldrig drømme om sådanne noget, hende i butikken kunne godt huske mig, men uden en bon. det hele ender med at jeg kan komme imorgen og få alarmen taget af. Men fanme nej om jeg vil støtte sådan en butik, jeg bytter alt mit tøj og handler så det samme tøj i en tilsvarende butik. Hvad mener i om denne behandling??
Kun Seriøse Svar!!!
En glædelig jul til jer alle og et godt nytår !!!
Sanne
tilføjet af

ingen vrøvl

Jeg synes helt klart den butiksansatte skulle have tilbudt at fjerne alarmen uden tøven og diverse snak. Hvis hun er mistænksom kunne hun evt. tjekke overvågningen, eller prøve at bruge sin dømmekraft lidt bedre.
Når det så er sagt vil jeg som tidligere butiksansat lige tilføje at de fleste ekspedienter og butiksansatte går gennem HELVEDE i den her tid, så bær dog over med dem.
tilføjet af

Forkert vare i Merlin

Købte grafikkort i Merlin frederiksbergcenteret, men der lå et gammelt skod grafikkort i pakken, absolut ikke det jeg havde betalt for. Pakken havde været åbnet da jeg modtog den. Da jeg byttede den, var det lige før de tilkaldte politiet. Det tog mig 20 minutter at overbevise dem. Jeg kan godt forstå deres tvivl. Men når de sælger varer som allerede er åbnet, så må de forvente at dette kan ske.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.