14tilføjet af

hvad de koster x2

Hvad koster de?
Den samlede udgift må antages at udgøre over 100 milliarder kroner om året.
"Der ligger et trecifret milliardbeløb i velfærdsforbedring for det danske samfund og venter på at blive samlet op, i takt med at indvandrerne kommer lige så godt i arbejde som de gamle danskere".
Mogens Lykketoft og Anne-Marie Meldgaard i Jyllands-Posten 30.12.2003
Der er ikke muligt at lave en sikker opgørelse over, hvad indvandrere og flygtninge koster det danske samfund. Politikerne har nemlig ikke ønsket at udskille tallene, således at de kan aflæses.
Helt tilbage i 1987 gjorde DDF opmærksom på, at statens oplysninger om udgifterne til de fremmede ikke kunne holde vand, fordi de kun angav tilfældige poster. Efter at Danmarks Statistik i 1991 havde lavet en opgørelse over indvandrerne og deres efterkommere (Statistiske Undersøgelser nr. 43), anslog økonom Ebbe Vig udgifterne (dengang) til ca. 43 milliarder kroner om året.
Tallet må i dag antages at være mindst dobbelt så stort
Selvom de nu kaldes "nydanskere med anden etnisk baggrund funderet i en fremragende, spændende, kolonarisk og antivoldelig feudalkultur med en række hyggelige og ikke spor gruopvækkende eller jødisk betonede familietraditionen"
tilføjet af

Har du også ondt i

røven over indvan.
well take a number BOY, der mange der står racismekøen.Og du har ikke første prio.
tilføjet af

Racist?

Hvorfor er man racist fordi man oplyser nogle tal = oplysning. Dette er jo realiteter. Man behøver altså ikke være racist fordi man synes at der bliver brugt lidt for mange penge. Selv i indvandrekredse synes nogle at nogen "kun er her" for at få penge, lejlighed, børnepenge uden at skullet lave noget for de penge. HUSK det er jo ikke alle der tænker sådan, men dem der gør, det er dem nogle danskere er ved at være trætte af. Er man også børnemishandler hvis forældre "lukker for pengekassen", hvor børn ellers bare har villet ha´ og villet ha´ og villet ha´?
tilføjet af

vil ha vil ha

kling kling! Ja dem der fornyeligt er ankommet til dk. har fundet ud af pengeposen er lukket!!! så bare rolig de får ikke en rød øre de næste 8 år.. Satans også nu er dit frygt jo væk!!!
tilføjet af

jamenn farmand!

Det er sjovt du ser dig selv som en far der lukker for pengeposen... det siger lidt om..
tilføjet af

Frygt?

Jeg holder meget af andre kulturer og synes det er rart at der også er andre end danskere der bor her. Hvis man er sig selv nærmest ser man jo ikke ud over næsetippen. Tænk hvis vi kunne lære noget. Men det er jo altså ikke kun danskerne der skal lære noget, og sådan lyder det for mig i visse tilfælde i dette forum (og også udenfor for den sags skyld), at "man" ikke må sige det gælder begge veje, ja så bliver danskere kaldt racister.
tilføjet af

Forhåndsindtryk

Til din oplysning har jeg ikke børn der er sådan, men har hørt om sådanne tilfælde. Gælder iøvrigt ikke bare børn (Tænk på penge under bordet ved at få en lejlighed, er bare et eksempel, et andet er, da der var storkonflikt i `98, hamstrede nogle personer (for ikke at sige mange), så så der ikke var nok til alle mm). Det er det jeg mener, at du har et indtryk uden at vide noget om mig.....ja ja
tilføjet af

Himmm

Ok. Hvor er dine statikker?? Bare fordi du har hørt om nogle tilfælde betyder det ikke at det er sandt vel!!
tilføjet af

At høre

Når jeg siger "har hørt", taler jeg ikke om noget svævende i luften. Men har du set udsendelser om familieøkonomi i tv? Læser du brevkasser? Kan nævne flere eksempler. Har du selv børn, venner med børn? Ikke at de kræver, men de ville gerne hvis de kunne. Alle børn prøver grænser af. (Ville du ex.vis ikke gerne ha´ en ny bil eller nyt hus eller en dejlig rejse eller eller eller hvis du havde mulighed for det). Det behøver jo ikke komme til skænderi/diskusion eller lign. før man taler om tingene.
tilføjet af

statestik undersøg det selv istedet for at påstå at det løgn- er det lidt af en jelved

danmarks statestik - tænketankens rapport 2001 og 2002.
tilføjet af

Ikke løgn

Hvis du læser mine indlæg siger jeg jo netop det samme. (Hvis du stadig ikke har forstået, må du altså læse det, har ikke lyst til at gentage). Det var så noget andet vi kom ind på. Men det er netop det samme og samme og samme. Misforståelser og forhåndsindtryk der gør, at mange uoverensstemmelser opstår.....
tilføjet af

Glemte at sige

.....at jeg bestemt ikke kan lide Jelved. Så før du kommer med disse meninger.....ja, læs lige hvad jeg har skrevet.....FRA STARTEN
tilføjet af

sorry anonym

Det min fejl har trykket forkert
i øvrigt fedt det der med jelved
tilføjet af

Alt forladt

:-).....
tilføjet af

HVIS DET KOSTER

næsten 90 milliarder om året at have alle de forbulede dadelplukker og bugøjser gående, så er det sgu 90 milliarder for meget, de penge kunne godt bruges lidt bedre, og til noget mere fornuftigt.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.