19tilføjet af

Hunde er rovdyr

Nu er hunde engang rovdyr,som er tæmmet af mennesket,men rovdyret kan man ikke fjerne i hunden,kun holde nede.Selvfølgelig er der frygteligt at en hund går til angreb på mennesket,men det viser jo bare,at Ulven i dyret bliver vakt,og det er jo med angeb til følge.En hund er et Ulv i Fåreklæder.Nu kan hunde jo ikke snakke,men hvis den kunne,vil der med ganati komme mange sandheder om mennesket frem,set fra hundens synspunkt.
tilføjet af

hunde er som

Det er ikke hunden det er galt med men ejeren der ikke har opdraget hunden ordentligt, men det er en frygtelig ulykke med den lille pige der blev bidt ihjel og helt utilgiveligt. Men jeg er selv den lykkelige ejer af en dejlig og afrettet Rottweiler. Hilsen fra dalimill og Bølle.
tilføjet af

hundehader

DU TyDELIGVIS PISSE BANGE FOR HUNDE;MEN DET ER SJÆLLENT DET ER HUNDEN DET ER GALT MED;DET ER DE FOLK DER HAR DEM ;
mvh en hunde ven
tilføjet af

I ved ikke bedre

end hvad i her skriver om.
Er vi tilbage i stenalderen, eller hvad?
tilføjet af

Verdens mest bibende hund???

Golden Retriever.
Ja, det er den.
Hvorfor?
Derer så mange af dem.
Den er så artig og sød at alle fx. børnene stikker sine fingre og legtøj til disses øjne, ører og andre steder...
Det kan da ikke en flink hund klare sig uden misforståelser!
tilføjet af

Man skal vide hvad ...

man har med at gøre, når man håndterer farlige ting ..så derfor INDFØR HUNDE KØREKORT!!!
tilføjet af

Mener felvfølgelig: bidende

Bidende ikke bibebne...
Klodshans her, hej!
tilføjet af

mener selvfølgelig

selvfølgelig ikke felvfølgelig :-)
Skide være med det, tastefejl laver vi alle.
tilføjet af

Baaaah...

Hva` fanden er det for noget værre crap at skrive..? Hunde er sgu da noget af det mest dejlige dyr.. Og det er MENNESKETS skyld hvis hunden blir` et rovdyr!! Du er garanteret mere rovdyr end en hund.. (Tænk lige over den)
tilføjet af

Nu er hunde faktisk ikke rovdyr!.

Hunde er altædende de er derfor ikke rovdyr.
Ulve, løver, tigre er rovdyr, de lever næsten udelukkende af kød.
tilføjet af

Der er også sået tvivl om hvorvidt

hunden stammer fra ulven.. :)
Nevermind, det tager kun 6 generationer at avle et godt sind frem i en hund...
Hvor har du statistikken fra at Golden retriveren er den mest bidende hund?. I Usa er det labradoren der er den mest bidende hund, højst sandsynligt fordi den bliver betragtet som en familiehund og det er det ikke det er en jagthund som kræver utrolig meget fysisk aktivitet. Og når hunde keder sig så.. Ja lidt som mennesker så kan man/den blive frustreret.
Måske du lige skal sætte dig lidt mere ind i hvad du taler om inden du slynger om dig med statistiker, og antagelser som at en hund er et rovdyr, det er den IKKE.
tilføjet af

kødspisere

ER rovdyr -
Og er du ikke vegetar er du det også, uanset om du spiser nok så meget salat til bøffen.
Sådan er DET bare -
guller
tilføjet af

HØRT Holger

D. :-)
Mvh. guller
tilføjet af

Du vil måske gerne

lægge barn eller arm til en hund, hvor ejeren ikke ved, hvordan man opdrager en hund ?
tilføjet af

Halløjsa du

Du skriver noget om at sætte sig ind i sagerne !!!
her er lidt til dig så fra :
Dansk Retriever klub
Golden er de gyldne -
Og sorte er labrador -
Pels
Hårlag: Karakteristisk for racen. Kort og tæt uden bølger eller gehæng (faner). Den føles temmelig hård. Underpelsen er isolerende og vejrbeskyttende.
Farve: Ensfarvet sort, gul eller brun (lever- eller chokoladebrun). Den gule farve spænder fra lys flødefarbet til ræverød. En lille, hvid brystplet er tilladt.
mvh. guller
tilføjet af

Hunde er altså rovdyr...

de er også flokdyr og derfor tilpasende sig hakkeorden og derfor let opdragelige modsat feks kattedyr der ikke har samme grad af tilpasnings evne.
Hunde er per definition farlige fordi de af naturen er udstyret med evnen til at overleve i deres miljø.
Derfor skal man som ejer vide hvad man gør og har med at gøre- er ejeren sit ansvar bevidst er hunde vidunderlige, er ejeren det ikke har vi en ustabil bombe.
tilføjet af

Ja ja

Over drivelse fremmer vist nok forståelsen?????
Så er det jo heller ikke værre.
Og det du snakker om med folk skal vide hvad de har med at gøre, korrekt. Men problemet er, det er for sent når du først har fået hunden. Du skal vide det INDEN. Og der tror jeg desværre det vil misse, med det meget omtalte hunde kørekort, som I alle taler om!
tilføjet af

korrekt...men...

Jeg vil give jer fuldstændig ret i, at det ikke er hundene der er noget galt med, men EJERNE der har dem. Det er EJERNES ansvar for hvordan hunden opfører sig!! Dog vil jeg lige kommentere... at der aldrig er blevet bevidst, at en levende rask ulv nogensinde har bidt et menneske!!! Jeg er træt af de skrøner om ulven. Hvornår vil folk indse, at ulve er flotte og intelligente dyr? Godt nok er kvæg ejere trætte af dem, og det er da også forståeligt... MEN... de hjælper nu altså til med at tage de syge og svage kvæg i flokken, da de raske er for hurtige til dem!
tilføjet af

Øøøh... jo de er.

hvad vil du ellers betegne dem under? Vegetarer??? Hunde er og bliver rovdyr... Os mennesker er også rovdyr, selvom vi spiser både kød og grøntsager... desværre er vi det mest farlige rovdyr i hele denne hvide verden.
tilføjet af

EN HUND ER ET ROVDYR!!!

BASTA!! Lær og lev med det. Og jeg siger det ikke fordi jeg ikke kan li hunde. Tværtimod. Jeg elsker hunde og synes de er nogle fantastiske dyr. Har en selv. Men de bliver ikke mindre rovdyr af den grund. ALLE DYR SOM SPISER KØD ER ROVDYR!!! Og så vil jeg tilføje at forældre skulle lære deres små unger ikke at gå hen til fremmede hunde som er i snor f.eks. uden foran supermarkeder, eller som ligger og vogter. Det er det dummeste man kan gøre. Det kan godt være den ser sød ud, og de liiiiige vil klappe den (som den lille pige der blev bidt ihjel ville) - men hvis de føler sig truet forsvarer de sig selv! Hvem ville ikke gøre det? Selvfølgelig er det utrolig synd for den lille pige og hendes forældre, men jeg kan ikke understrege nok: ALDRIG GÅ HEN TIL EN HUND I IKKE KENDER! MED MINDRE EJEREN ER DER OG GIR JER LOV TIL AT SIGE HEJ!!!! Jeg oplever tit at min hund bliver snakket med når den står udenfor et supermarkede og jeg er indefor at handle. Min hund er heldigvis ligeglad med alle mennesker når jeg ikke er i nærheden. Men husk det nu. ALLE!!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.