33tilføjet af

Hun sms´er med en anden

Hej alle - jeg har brug for et godt råd!!
Jeg og min kæreste har været kærester gennem 7 år, og har det egentlig meget godt sammen. For lidt sex... måske, men vi fungerer godt.
For et par måneder siden opdager jeg, at hun skriver mange sms med en af hendes mandlige kollegaer, hvor hun slutter af med kram, knus (og i øvrigt også kalder ham søde). Jeg konfronterer hende med det, og hun bliver ked af det, og siger at der ikke er noget i det, men at hun omgående vil stoppe med det.
Her et par måneder senere, har jeg så en mistanke om at de stadig sms´er. Dette får jeg bekræftet ved at jeg kommer ind på hendes "side" på telefonudbyderens hjemmeside. At jeg gå derind og "tjekker" hende har jeg det rigtig rigtig skidt med, da jeg faktisk normalt ikke er jaloux - det vil alle kunne bevidne. Men nu har jeg gjort det....
Nå, inde på denne side, kigger jeg så på hendes sms-historik for den sidste måned og frem til dags dato. Hun har skrevet ca. 220 sms beskeder, og lidt over 100 af dem var til kollegaen. Flere af dem er skrevet om natten hvor hun har været i byen - f.eks kl. 02.24. Mange af dem er også skrevet i hverdagen på de "almindelige" tidspunkter.
Jeg skal være ærlig at indrømme, at følelsen fra hvor jeg "opdagede" det første gang stadig har siddet i mig, hvorfor jeg ind i mellem "lige" skulle tjekke hendes indbakke - og her har der ikke været nogle, heller ikke under sendte beskeder. Dvs. at hun løbende sletter dem, givet vis for at jeg ikke skal opdage dem.
Se - nu er mit spørgsmål så; er det mig der ligger for meget i det, eller har jeg en reel grund til at være jaloux. Egentlig tror jeg ikke at de laver noget fysisk (han har også kæreste), men jeg syntes faktisk at det ER mærkeligt at sms´e så meget med en fyr, og så samtidig holder det skjult (for det gør hun vel).
En del i mig siger at jeg ikke gider dette her, og at det er OK at sige stop og slå op (hun har ligesom fået en advarsel). Noget andet siger til mig mig at jeg er paranoid, og bare skal lade som ingen ting - de er vel bare gode vennder. Men det nager mig at sms´erne bliver sendt HVER dag, og at der er SÅ mange, samtidig med at hun holder det skjult.
Har jeg grund til bekymring... og hvad skal jeg i øvrigt gøre? Jeg vil spørge hende om hun stadig sms´er med ham, og svarer hun så nej.... hvad så???
Håber at I kan hjælpe mig med et godt råd!!
tilføjet af

ærlighed

du forklare dig fint.men for pokker,du ved jo godt hvad hun laver,snyd ikke dig selv.gør hvad der er rigtigt.!!!!!!!!!!!!!!!
tilføjet af

Hmmm

Jeg vil personligt aldrig finde mig i den slags!! Hun burde og have stoppet efter din første advarsel men hun ser ud til at finde ham meget interessant og forsætter højst sandsynligt med at skrive med ham af den grund. Det mener jeg ikke at du bør finde dig i. Ta fat i hende og fortæl hende hvad du ved og la hende vide hvad du føler. 7 år er jo også forholdsvis lang tid så synes nok du burde og overveje tingene meget nøje før du kommer med en beslutning.. Men som sagt, så ville JEG aldrig finde mig i det og hun ville blive sat udenfor døren inden næste SMS!!
Mvh Lauritzz
tilføjet af

hun fik en advarsel

hun ville stoppe men fortsatte... hvordan vil du kunne stole på hende og er tillid ikke en del af et forhold ?
har du lyst til et forhold uden tillid ?
tja. du kan nok høre, at jeg mener, at du burde smide hende på porten.
tilføjet af

Mere sex og en alvorlig

"far/søn" samtale er nok, hvad der skal til her.
Man smider ikke sin kæreste ud pga nogle sms´er - jøsses!!Man løser problemet, hvis man er voksen.
Jeg mener ikke du skal finde dig i det, for det generer dig og skal derfor afskaffes.
Det er altid godt at tænke "hvad er godt for mig? Hvad er godt for dig? Men hvad er godt for forholdet?" - og det er ikke godt for dit forhold at hun sms´er med den kollega - det virker flirtende på mig i al for stort omfang.
Så det må du bede hende standse. Utvetydigt.
tilføjet af

Hmm...

Tjo, men elsker du hende? Hvis du gør, er det måske lige lovligt hurtigt at stoppe på grund af det? I stedet er det måske vigtigt at tale med hende om det - være ærlig om det hele - så at hun kan høre hvad du føler og selv kan forklare hvordan det hænger sammen. Hvis I så ender med at gå fra hinanden sidder du ikke med en følelse af at du ikke engang prøvede at tage snakken om det?
Der er så mange uskrevne regler om konsekvens i forhold. Og jeg synes bestemt også at man skal sætte sine grænser og at det er vigtigt at ens partner ikke bare respekterer dem, men også holder af én for dem. Men jeg tror også at det er vigtigt at være åben og kommunikere om dét som man føler og gør - også selv om det nogen gange ikke er noget man selv synes er i orden. For det er den eneste måde vi kan lære hinanden bedre at kende i parforhold. Og den eneste måde vi kan komme tættere på hinanden på.
Tja... men uha, jeg kan forestille mig at det gør ondt. Håber at det ender rigtigt, hvordan det så end er.

AmA
tilføjet af

har prøvet det samme.

Jeg kender følelsen af det du er ude for . Men snyd ikke dig selv, det gjorde jeg. Jeg var temmelig naiv.Jeg er overbevist over at din kæreste har noget kørende med kollegaen.Måske ikke fysisk endnu.Jeg er ked af at sige til dig, du skal sætte hende stolen for døren eller droppe hende ,det sidste vil nok tjene dig bedst,for DU vil få svært ved at stole på hende.
tilføjet af

Og så talte jeg med hende.....

Ja, som overskriften siger, så konfronterede jeg hende med fakta, og at jeg havde fundet ud af den store sms-korrespondance. På trods af at jeg ikke er stolt af at have "undersøgt" hende, har det nu alligevel givet mig en form for "ro" at jeg gjorde det.
Hun fortæller mig at hun har skjult det, da hun ved at jeg ikke brød mig om det - måske for at skåne mig.
Hun fastholder at der INTET er imellem dem, og heller aldrig kommer det - de er bare gode venner.
Jeg sidder dog stadig med denne mærkelig følelse af at hun løj for mig. Hun kendte mig holdning til sms´erne - men selvfølgelig skal jeg ikke diktere hende hvem hun skal sms´e med og hvad hun skal skrive i hende... det vil i min verden også være et skråplan.
Ja, det er sgu svært - på den ene sider tror jeg på hende, men på den anden side sætter jeg spørgsmålstegn ved at hun sender halvdelen af sine sms´er til en mandlig kollega - også når man ER i byen (eller ens kæreste (mig) er i byen)...
tilføjet af

Opmærksomhed

Man hverken kan eller bør forbyde sin partner at have kontakt med personer af modsat køn. Vi har alle behov for lidt sjov og bekræftelse i dagligdagen, det være sig chat, sms, lidt fliteri på jobbet eller et lille blink over køledisken i supermarkedet. At hun skriver ord som kram, knus og søde er vist bare en del af sms-jargonen, tror jeg, det skriver folk jo snart konstant, til alle og overalt.
Jo, der vil altid være en risiko for at det tager overhånd og/eller udvikler sig til mere, følelsesmæssigt og/eller seksuelt, men forbud, overvågning, kontrol og trusler/advarsler er i hvert fald ikke hverken forebyggende eller helbredende for problemet i mín bog.

Jeg kender jer jo ikke, men umiddelbart, jo, så tror jeg at du lægger for meget i det. Forstået på den måde at jeg ikke tror hun har gang i mere end lidt flirteri. Samtidig synes jeg dog at det er fuldt forståeligt at du bliver bekymret, og jeg har bestemt ikke i sinde at bagatellisere den virkning det har på dig.
Hun burde naturligvis være mere åben omkring sin sms-ven, når "der nu ikke er noget i det". Men hun er sikkert bange for at gøre dig nervøs og jaloux, og prøver derfor meget naturligt at skjule det - men opnår desværre i stedet det stik modsatte resultat, fordi hun glemmer eller ikke vil erkende den lille detalje at partneren jo som regel kan mærke hvis der foregår noget bag ryggen. Konfrontationer og konflikter er ubehagelige, dérfor holder hun det hemmeligt.
Jeg hæfter mig ved at du skriver at jeres forhold egentlig fungerer fint, men med for lidt sex. Jeg tror måske det er dér du skal tage fat, for jeg tror der er en sammenhæng mellem hendes flirteri og jeres knapt så aktive sexliv. På grund af din formulering - du savner og ønsker tydeligvis mere sex - så går jeg ud fra at situationen er den klassiske hvor det er manden der føler at han får for lidt, og kvinden der ikke har lyst ret tit.
Det kan jo virke dybt uretfærdigt at du hermed er dobbelt svigtet - såde i sengen og udenfor. For umiddelbart fremstår det jo som om hun får det hele, mens du går glip af alt - hun gider ikke sex, og flirter tilmed med en anden. Med fare for at du nu synes jeg er hård ved dig og påstår at det hele er din egen skyld, så tror jeg at begge dele - såvel hendes manglende sexlyst som hendes flirt - kan skyldes at hun savner at føle sig bekræftet af dig.
Kvinder kræver generelt utrolig meget opmærksomhed. Jeg ved det, for jeg er selv kvinde. Vi er meget vanskelige at tilfredsstille, for dels så skal vi bekræftes af vores partner konstant, og for at gøre det endnu mere kompliceret, så er det meget individuelt fra kvinde til kvinde hvad vi især opfatter som toppen af bekræftelse.
Fælles for de fleste kvinder er dog det nærmest paradoksale forhold, at vi for at få maksimal seksuel lyst kræver en masse af den slags opmærksomhed som netop ikke er af seksuel art! Vi skal nusses på sanserne, på intellektet og på sjælen! Nogle vil ha blomster, nogle vil ha fodmassage, andre vil inviteres ud ofte, og nogle tænder især på masser af lange dybe samtaler. Det er forskelligt fra kvinde til kvinde, og min pointe er her, at manden i årevis kan mase på med ét eller andet som han tror virker, men helt uden det ønskede resultat. Og så opstår den ulykkelige situation hvor han synes hun er en kold og utaknemmelig kælling, og hun synes han er en dum og ufølsom stodder.
Kommunikation er mit vidundermiddel. Desværre er mænd generelt ikke så glade for at snakke om alt sådan noget parforholds-problem- og følelses-noget, og kvinder er omvendt rigtig slemme til at tro - og forvente - at manden selv bør kunne fornemme eller regne ud hvad vi savner. Men det kan han ikke, og så straffer vi ham ved at lukke for det varme vand, som nogle så poetisk formulerer det. Jeg foretrækker nu at formulere mekanismen ved at sige at vi mister lysten til sex, når vi ikke føler os værdsat, for det har nemlig i mine øjne ikke noget med en bevidst hævn at gøre.
Vi kvinder skal naturligvis lære at åbne munden og fortælle hvad vi savner og helst vil ha! Men det har din kæreste måske ikke kunnet få sig selv til, for som kvinde tænker man dels, som ovenfor nævnt, at han da bør vide det selv, og dels kan man frygte at han måske synes man er besværlig og krævende, eller man kan være bange for at bede ham om noget som han måske slet ikke kan opfylde, og derved sætte ham i forlegenhed.
Nej kærlighed er ikke nemt, men vigtigt tror jeg i hvert fald det er, at man ikke taler om skyld og ansvar når det ikke fungerer, men udelukkende fokuserer på årsager, virkninger og løsninger. Mennesker gør trods alt sjældent ting uden videre blot for at gøre andre ondt.
Mit gæt på årsagen til dit - og dermed jeres - problem, er at I begge savner bekræftelse, men ikke udtrykker det direkte for hinanden. Dú savner mere bekræftelse i form af sex, og hún i form af ét eller andet som vi ikke ved hvad er, men som hun imidlertid ikke har defineret tydeligt nok overfor dig, og når hun så ikke synes at du viser hende kærlighed på den måde eller i de mængder som hun foretrækker, så bliver hun skuffet, og indleder en flirt med en anden, for at få bekræftelsen dér.
Mit forslag til en løsning på problemet er at I må tale sammen. Syv år er lang tid sammen, og jeg ved af erfaring fra nu 12 år i samme parforhold, hvor nemt man havner i hverdagstummerum, tagen-hinanden-for-givet og deraf følgende skuffelser og bebrejdelser. Men én af parterne er altid nødt til at bide i det sure æble og lægge ud, hvis den onde "hvem-starter"-spiral skal brydes. Og i dette tilfælde synes jeg at dú bør starte. Ikke fordi du er den mest skyldige, men fordi du lige nu er den af jer der har bedst mod og indsigt i situationen - at du har bedt om råd her på siden tyder jo på at du rummer initiativ og lyst til at finde svar og råd.
Ja, det kan virke strengt at du skal gøre så meget når hun nu bare pisser på dig til gengæld, men jeg mener faktisk at hun sidder fast i et mønster som hun ikke er bevidst om, og at du med din - hermed forhåbentlig nyerhvervede indsigt - kan bryde mekanismerne. Du må finde ud af hvad der får hende til at føle sig begæret, og så skal du se, når hun føler sig mæt og tilfreds hjemme, så mister hun helt af sig selv lisså stille trangen til at søge bekræftelse ude i den overdrevne form som hun udviser i øjeblikket. Og når du - jeg vil næsten garantere det - efterfølgende får mere sex, så vil du samtidig slippe af med jalousien, for man er ikke nær så jaloux når man føler at man får rigeligt. At dú lægger ud, og er den der får startet en snak om jeres forhold tror jeg kun netop vil sætte ekstra fut i hendes begær efter dig - vi kvinder elsker nemlig mænd der tager følelsesmæssige initiativer!
Så på med vanten, mens jeres forhold trods alt kører "rimelig godt", vis at du er vild med hende - ikke kun seksuelt, men hele hendes dejlige person - og få så taget en god lang snak om jeres følelser, drømme mv., og husk at det skal være uden bebrejdelser, anklager og trusler. Lyder nemt, men er forbandet svært, men prøv nu alligevel!
tilføjet af

hold ud

Jeg blev lidt inspireret af midnight lamps indlæg.
Så her får du min historie.
Jeg er lidt oppe i årene, men husker alle startvanskelighederne i forholdet til min kone som jeg stadig er gift med.
Min kone havde læst lidt om det midnight lamp beskriver, om at mænd og kvinder ikke ikke skulle kunne forstå hinanden.
Alle de ideer der kom ud af det, ville hun jo gerne involvere mig i, og jeg ville også gerne lytte, selvom jeg forstod meget lidt af det. Hun kunne lige så godt have fortalt mig at månen var en grøn ost. Jeg tillagde hende ikke dengang store intelligete evner.
I dag kender jeg hende så godt, at jeg må medgive, der kan være områder hun ved noget omkring, og som jeg også gerne vil høre hendes mening om.
At det var vigtigt for hende med de ting hun læste om forholdende, forstod jeg af den iver hun lagde for dagen, for at få mig til at forstå det. Ja, bølgerne gik højt indimellem, men ikke højt nok til, at det kunne sætte mit pis i kog. Efter sådan en heftig snak over søndagskaffen var der da ro for en tid igen.
Min kone valgte på et tidspunkt at lade striden ligge, og med tiden blev vi bedre til ikke at lade de ophidsede følelser rende af med os. Hun blev nok lidt mere stille i det, og da jeg var den der oplevede mest, var jeg også den der snakkede mest.
Jeg vil sige jeg er ved at få lidt mere lyst til hende igen nu, hvor hun er blevet mere rolig i det. Hun er også blevet meget bedre til at acceptere min lidt gammeldags indstilling til mange af livets områder.
Jeg har en ret hård dag med fysisk arbejde ude og hjemme, så efter tv-avisen, er der ikke mere at give af for mit vedkommende. Trætheden tager over, og min kone har fået så mange andre interesser.
Helt uvillig virker hun dog ikke, så der er da visse forudsætninger tilstede for en opblussen af forholdet, og måske også det sexuelle, der nok må siges at være i bund.
Jeg bliver aldrig den der kommer til at snakke med min kone, om de ting kvinder laver. Jeg laver mandeting som jeg lærte dem af min far.
Jeg er glad for min kone, og hun holder af mig. Jeg bilder hende ikke ind at hun skal forvente, at få en følsom mand ud af mig, hun ved hvor jeg står, og er hun utilfreds med det, så må hun finde sig et andet sted at være, med en anden en der vil hjælpe hende.
Sådan er det.
Jeg ved ikke om du har det på samme måde? Jeg har det sådan, at hvad min kone laver når jeg sover, det er der ingen der har ondt af. Jeg vil dog bare ikke have at hun har andre kærester.
Jeg bryder mig heller ikke om at hun har hemmeligheder for mig, men at hun skulle have det er selvfølgelig en mulighed. Jeg kan godt blive jaloux, og så er hun heller ikke i tvivl om min mistanke. Jeg har dog valgt, at stole på hende, og kan godt sove om natten for det.
At jeg er en mand der ikke viser mine følelser er ikke ensbetydende med, at jeg ikke har nogen, og det mener jeg både min kone og jeg med årene har fået en lidt større forståelse for.
God vind med dit ægteskab, håber at i også finder ud af det.
tilføjet af

Jeg forstår dig

Kære ven.
Jeg læste dit indlæg og jeg kan kun sige, at jeg forstår dig 112%. Jeg har været igennem det samme cirkus og ved hvordan det føles med en lille spirende frygt i maven, som hele tiden er der og som ikke kan bekæmpes.
Jeg finder det meget mærkeligt, at hun kan sende sms besked til en mand i forhold om natten og jeg finder det yderst mistænkeligt, at hun skynder sig at slette beskederne med det samme. Hvis der ikke var noeget i det, så ville det jo ikke betyde noget, hvis du læste alle beskederne, vel?
Det er muligt, at hun ikke lægger noget i det og det er måske sandt, men pludselig bliver det til lidt mere og så er spærgsmålet om hun kan styre det eller kommer til at lave noget meget meget dumt!!
Jeg kunne skrive meget meget mere, men syntes du skal læse nogle af de indlæg jeg tidligere skrev i samme forbindelse. Hvis du har lyst til at høre mere eller få gode råd, så er du velkommen til at sende mig en mail (hvis du ikke vil have det ud i et åbent forum).
Knus
Ham der forstår dig 112%
tilføjet af

jeg har selv været i situationen.

Hej.
Jeg har selv været i den situation. Her var det bare mig der var bitchen.
men jeg synes du skal prøve at spørge hende om hun stadig skriver med fyren og hvis hun siger nej så er det fordi hun mener hun har noget at skjule og så må du sige til hende at du godt ved hun skriver med ham. Og hvis hun er villig til at snakke om det så snak om hvad de skriver om og så ta´den derfra hvis du ikke kan leve med at være mistænkelig hele tiden så der jo ikke andet for end at gøre det der bliver lettest for dig..
Håber mit lille råd hjælper dig.
Held og lykke.
tilføjet af

Din mistanke er rigtig

Jeg tror desværre at du har ret. Angreb er det bedste forsvar fra partneren, når man konfronterer dem noget de ved er forkert. Jeg har selv prøvet det. en kæreste jeg havde skrev pludselig meget med sin underbo(hun boede sammen med sin kæreste). Og hun kom meget på besøg når jeg ikke var der. Han tjekkede pludselig kun sin mobil når jeg ikke lige var i nærheden. Jeg konfrontede ham flere gange, men han benægtede hver gang at der var noget mellem dem. Men det lurede stadig i baghovedet på mig, for at få ro gik jeg direkte til naboen, hun benægtede også, og sagde at de jo kun var venner. Hun kaldte os for bedste veninder...en måneds tid senere sprang bomben så, de havde haft noget kørende...så stol på din intuition...
tilføjet af

Fyr hende ASAP

Dette du beskriver hun gør, er ikke normalt. Hun fik også dålig samvittighed, da du konfronteret hende med det, ik? Hun bedrager dig helt klart, og der er ingen undskyldning herfor. Hvis jeg var dig, så kom jeg af med hende hurtigst muligt. Dette skal du på ingen måde have dårlig samvittighed over. Hun har sikkert også allerede været dig utro sexsuelt, hvis du spørger mig, men selvom hun ikke har, så har hun bedraget dig i en sådan grad, at jeg i hvertilfal ikke kunne leve videre sammen med hende, hvis det var mig, det var sket for.
tilføjet af

Føl efter inde i dig selv

Jeg var sammen med min kone i 10½ år. Ligepludselig en dag gik hun på dating, men kun for at få nye venner sagde hun. Jeg brød mig virkelig ikke om det, det føltes vildt forkert. Men hun fik på en eller anden måde overbevist mig om at jeg var for jaloux og så spøgelser. Jeg havde det rigtig skidt i den periode.
Nu kan jeg se jeg havde ret, hun ville skilles 1½ måned efter. Min tillid til den kvinde er totalt væk i dag. Hun har flere gange fortiet ting for mig, og finder bagefter på latterlige undskyldninger for hvorfor hun gør som hun gør. Hun tror selv på dem, det er det værste. Der er bare ikke nogen undskyldninger for at være en svigefuld møgtæve !
I et forhold skal der være respekt og tillid.
Bagefter kan jeg se jeg skulle have fulgt min fornemmelse i maven. At jeg skulle have sparket hende ud, beholdt min værdighed. Men det er snu snart 3 år siden, og jeg er efterhånden godt videre. Selvom det svigt jeg fik dengang har sat sine spor.
Det er okay at have gode venner og kollegaer. Men det er ikke okay, når en anden mand får den status som din kæreste er begyndt at tildele ham. Engang imellem er man nød til at være sort/hvid, nogle ting skal bare skilles ad... så hun må nøjes med kollegiale samtaler på jobbet, og så må hun respektere at du som kæreste faktisk med rette bliver jaloux.
Desværre tror jeg løbet er kørt for jer.... der skal to til at ville et forhold. Har hun ikke lyst til at give slip på ham, så har hun jo taget et valg. Du er faktisk lige blevet fravalgt, fordi var du den vigtigste i hendes liv, så ville hun ikke risikere at miste dig.
Jeg er ked af det på dine vegne, jeg ved hvor ondt det gør... held og lykke.
tilføjet af

vildrede

Til Cyan-Ray. Jeg citerer dig lige:
"Du er faktisk lige blevet fravalgt, fordi var du den vigtigste i hendes liv, så ville hun ikke risikere at miste dig".
Nej sådan behøver det ikke at hænge sammen. Der er da intet i Bastans indlæg, der hentyder til, at der er fravalgt noget som helst.
Det tyder derimod på at hans kæreste er blevet glad for en anden, og at det tager tid at blive så afklaret,at hun kan konfrontere sig med konsekvenserne af de valg, hun under alle omstændigheder kommer til at træffe. Samtlige årsager til at hun er havnet der hvor hun er, kan både du og jeg kun gisne om.
På et tidspunkt må hun tage affære. Som jeg selv engang i situationen følte mig tvunget til at gøre det i mit forhol... Var lost og kunne ikke slippe hverken det ene eller det andet forhold
Endte med at fortælle alt til kæresten, som selvfølgelig reagerede meget følelsesladet.
Hvad Bastans kæreste, eller han selv vælger at gøre, er ikke fremgået af hans indlæg.
Lad dog være med at fordømme, og gøre dig klog på, hvad motiverne til kærestens adfærd skulle være. Lad dem selv om, at finde ud af hvad der skal ske.
tilføjet af

vildrede 1

Til: "Den der elsker"
Jeg fordømmer skam ikke, men giver mit syn på sagen udfra hvad jeg kan læse i indlægget.
OG hvis ikke jeg i en debat kan kommentere på et indlæg, så er ideen med dette forum vel væk ??
Jeg formoder at trådstarter er en intelligent mand der selv kan vælge og sortere i alle disse svar han har fået. Jeg giver kun mit syn på sagen, ligesåvel som alle andre giver deres syn.
Så du må finde dig i mit svar.
For at komme tilbage på indlægget, så har han jo netop konfronteret sin kæreste med sms flirten én gang, og hun lovede at lade være.
Alligevel finder han ud af at hun fortsætter i uformindsket styrke. Uanset om det er venskab eller flirt hun kører. Så har hun taget et valg, og det er at fortsætte, imod sin kærestes ønske.
Jeg kan ikke udlede andet end at hun fravalgte sin kærestes ønske til fordel for hende selv.
Måske kender jeg ikke hele historien, og jeg håber da at de kan blive lykkelige igen. Men jeg læser det der bliver skrevet, og nogen gange må man tage sky-klapperne af og mærke efter inde i sig selv. Hun har brudt hans tillid for 2. gang nu, skal han vente for 3. eller 4. gang ?
Forholdet er ikke lige pt. ligeværdigt. Mennesker har det desværre med at kræve modstand, hvis den ene part får overtag og magten, så har det med at udvikle sig. Den ene bliver svag og nedbrudt, den anden part begynder at miste respekten.
Så trådstarter, selvfølgelig skal dig og kæresten tale sammen om problemmet her, giv jer begge en chance til. Men husk dig selv i alt dette hersens følelses rod.
tilføjet af

Nar

Hvis han ikke havde brug for råd, vil han nok ikke spørge om andres folks meninger her, vel!
tilføjet af

Er vist også ved at miste min elskede

jeg tror, du skal tænke på dig selv, og sige gider jeg være næstbedst❓( men selvfølgelig måske bedst den dag han den nye kølner af, eller du bliver vraget )
Der er ingen tvivl om du elsker kvinden, og helst ville have hun sms sødt til dig og brugte sit krudt på sin partner, frem for en eller anden flirt/ utroskab.
Men som du skriver har hun ufatteligt travlt med at sms med en anden,
Hvis jeg var dig, ville jeg give hende det ultimatum, at enten stopper hun det hemmeligshedskræmmeri, og accepterer du ikke har det godt med hun sms så flittigt med en anden, eller også vil hun få sin fulde frihed til at sms til hun segner, men uden dig.
Vi har kun et liv, og intet er skønnere end ægte og trofast kærlighed, hvor man virkelig husker at elske hinanden i medgang og modgang, hvorfor bruge sit liv på at være næstbedst og ulykkelig.
Ud lev livet min ven, med eller uden konen
tilføjet af

Gør det samme mod hende

piger bliver hurtigt jaloux - tro mig så skal hun nok få tungen på gled. Begynd at gå lidt mere ud og nægt hende at gå med og sådan. Nogen gange kan det være den lille leg der skal til hvis ikke de vil tale :-)
Min kæreste hoppede ihvertfald på limpinden og så kan det nok være hun spyttede ud og holdt nallerne for sig selv.
Det er ikke det fedeste trick at spille kostbar og lege den slags lege, men nogen gange har vi mennesker altså rigtig godt af at blive mindet om hvad det er vi er ved at miste !!!
tilføjet af

Smid soen ud straks

Hvad skal du med en luder, når du har brug for en kone.
tilføjet af

har selv prøvet

- nøjagtig det samme med min kæreste. Min kæreste skrev gennem længere tid sammen med en kollega fra hans arbejde, hvilket han også skjulte for mig. Jeg opdagede det på samme måde som dig, og det er jeg heller ikke stolt af. Men har man først opdaget sådan noget, kan man ikke bare glemme det.
Jeg sagde det til min kæreste, og vi blev først uvenner. Han var selvfølgelig sur over at jeg havde kigget i hans beskeder, og jeg var sur over beskedernes indhold.
MEN: Vi fik det løst! Jeg sagde til min kæreste, at han må skrive sammen med hvem han vil, men at det absolut ikke skal være på denne måde. Det skal ikke være noget med; "sov godt smukke skatter" til andre end mig! Hvis han nogensinde gjorde det igen, ville det være ud! Det lovede han højt og helligt, og sagde at der ikke er noget mellem dem. Det valgte jeg at tro på, da der ikke var nogen beskeder som tydede på at det var andet end at skrive sammen.
Så nu har jeg valgt at stole på ham, hvilket indimellem kan være svært. Men det vigtigste er at han nu ved, at jeg ikke finder mig i det. Jeg føler nu, at vi har klare linjer mellem os. Desuden elsker jeg mig kæreste, og ville ikke finde mig i at det bare skulle være slut. Jeg mener, jeg skriver jo også sammen med drengevenner, og de er jo også bare venner, selvom min kæreste også kan blive jaloux over for det.
Det er jo også vigtigt at respektere at ens kæreste også har venner og veninder, bare man sætter sine egne grænser og står ved dem!
tilføjet af

Måske...

Keder hun sig lidt og får på den måde lidt krydderi på tilværelsen.
Det er slet ikke sikkert der er mere i det end sms'er.
Har hun nogle venner eller veninder som er HENDES? Ikke fælles fortrolige men hendes helt egne?
Måske er han bare en person som hun bruger til at afreagere på.
Alle har behov for deres eget liv selvom de lever i forhold. Måske er det her hendes "egen lille verden"?
tilføjet af

Hun er træt af dig

Men har ikke "nosser" nok til selv at bryde forholdet. Derfor får du lov at "afsløre" hende.
Drop hende dog - det er jo det hun vil have! Gør du det ikke nu, gør hun det selv på et tidspunkt.
tilføjet af

man kan ikke dømme alle over en kam

nogle kvinder har bare nogle venner ALT skal deles med....helst når det sker...
kan være hun har nogle problemer hun ikke kan snakke med andre om?
meeen må indrømme det også sagtens kan være en flirt.. hvorfor skulle det holde dem tilbage at han har kæreste? det har hun jo også...så er der jo bare mere at snakke om.

men vil nu sige: at det ikke behøver at betyde noget at hun skriver kys, knuz, kram, søde osv... gør jeg vist til samtlige i min fon.bog ;)
tilføjet af

Hej søde...Elsker du hende?

Hej søde...Mærk godt efter inde i dig selv. Hvad føler du for hende? Uden tanke om de smser! Elsker du hende? Eller er det I har et "vaneforhold"? Hvis du elsker hende, gør du det ikke over pga den fejltagelse hun har gjort, nemlig at hemmeligholde at hun smser med kollegaen. Vil hun smse med ham og det er ganske uskyldig, må hun jo bare sige det til dig som det er. Uanset om du blir sur eller hvad du nu gør, så skylder hun sgu at holde sig til sandheden!
Ang. med at hun skriver søde,knus, kram osv, så behøver det altså ikke at have nogen speciel betydning ss Du lyder til at være en god fyr. Forstår godt at du har snaget, men synes ærligt talt at du skal indrømme det, uden dårlig samvittighed...
Knus til dig :-)
tilføjet af

Enig

Lyder meget sandsynligt
tilføjet af

Følg dit instinkt...

- Det gjorde jeg! Fik benægtelse efter benægtelse, skønt jeg sad med udskriften lige oppe i hovedet på ham! Men jeg var aldrig i tvivl og endte med at få dem afsløret på et meget, ifølge deres kalender, forkert tidspunkt... Yaaak!
Spørg hende og hvis hun benægter, ved du at hun ønsker at holde noget skjult for dig. Føler med dig....
tilføjet af

utro

hej med dig
jeg er faktis ved at blive skilt af samme grund men her kunne det være 100 sms på en aften.og da jeg er rejsemontør og ikke er ret meget hjemme.
men fordi jeg tjekke hennes regning var at jeg havde en mis tanke om det var noget galt.Og jeg fik ret efter at venner fik at vide vi skulle skilles kom di fram af busken og for talte at de flere gange havde set at en fyr havde taget henne på røven ret grov og hun bare havde nydet det.sur røv.
og der havde været flere af den slags.
Men der for siger jeg ikke at din kone er dig utro.og før du beskyller henne for noget så vær sikker i din sag,ellers skubber du bare henne længer fra dig og tro dig mine ord
mvh den ensomme nu
tilføjet af

print ud

hej jeg har selv gjort det desværre med en gammel kæreste der havde brug for hjælp. og jeg er den person der gerne vil hjælpe.. men min kæreste er ikke vild med det og da han var inde og tjekke min side med mit nummer og så alle de ganga jeg havde sms et så printede han dem ud og satte en gul streg over dem på hans numre... og skrev om det kunne være så vigtigt med alle de beskeder... jeg stoppede øjeblikkeligt.
håber det hjælper det gjorde det ved mig selv
tilføjet af

Let it be

Lad hende sms´e. Det gør hende glad. Vi skal huske, at vi ikke ejer hinanden. Mænd og kvinder er meget forskellige, kvinder har enormt brug for at blive bekræftiget - HELE TIDEN! også gerne af andre mænd. Hun elsker dig, og er din. Lad hende ha´ sine tanker og sms i fred, og glæd dig over at hun er din, der går jo ikke noget fra dig fordi en anden gør hende glad.
tilføjet af

Du bad hende om at stoppe med...

... sms´erne til kollegaen. Du lagde bånd på hendes frihed til at kommunikere med ham via sms. Hun fortsætter endda med det, trods dine forbud...
Ved ikke lige, hvad jeg skal mene.. Men ét eller andet sted må det være dejligt for dig at vide, at hun sms´er med ham, både når hun er på job og endda også, når hun er i byen. Tænker blot, at så er der stor sandsynlighed for, at de ikke er kærester eller laver anden hanky-panky, når du ikke er der. De sms´er kun.. Giver det mening...
Det ville selvfølgelig være lidt dejligere og måske også sætte lidt kulør på sex-livet, hvis hun gav dig den (samme) opmærksomhed, som han får :o)
tilføjet af

Sms

Hej jag har læst dit indlæg. Jeg har selv været i en lignende situation - bortset fra at det var mig der sms ede med en fyr. Tro mig man sms er ikke så meget til en anden fyr, og slet ikke hvis han selv er i et forhold, uden at der er mere i det. Så snak med hende om det og find ud af om i kan lave jer et bedre forhold eller afslut det. Det handler om spænding, ikke ret meget andet. Min mand og jeg valgte at forbedre vores forhold og jeg afsluttede det andet. Håber at det virker for dig/jer
tilføjet af

Hun flirter

sikkert "bare" med ham.... Jeg har selv gjort det i en periode, hvor jeg skrev lidt frække sms'er sammen med en af mine venner, og det var ikke mere end det.. Det gav mig noget af den opmærksomhed jeg savnede i mit forhold. Det stod på et stykke tid indtil jeg var mættet, og så afsluttede vi det...
Tror ikke du skal bekymre dig så meget, hun skriver sikkert bare lidt søde ord, og får lidt tilbage af samme skuffe.. Giv hende lidt positiv opmærksomhed... - det kan være det hjælper..
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.