7tilføjet af

Omvendt psykologi

Er der nogle af Jer der så Idols i aftes. Det var da den værste gang uhyggelighed som jeg længe havde set. Den ene dommer Blackmann svinede den ene deltager så meget til, at hun begyndte at græde.
Det sjove ved det var, at det faktisk havde den modsatte effekt, end den dommeren ønskede. Hun vandt, og hun vandt KUN fordi at Blackman svinede hende til. det er så lige en gang omvendt psykologi, som dommeren lige udsatte sig selv for.
Der sker åbenbart det i den danske befolkning, at når nogen behandles uretfærdigt, så stemmer man af melidenhed........
tilføjet af

Godt så

Hvad bygger du så lige det på? Rikke havde vundet alligevel hun havde jo fået flest stemmer hele vejen igennem programmet. Det var ikke fortjent for hvem gider købe en plade med hende? Det er det samme musik som så mange andre laver. Der er mere end rigeligt af den slags lort.
At Blachman svinede hende til var velfortjent!! Tror ikke det havde en skid at gøre med folks sympati for Rikke
tilføjet af

Ja.....

Det var også rigtig dårligt at Rikke vandt, Louise skulle helt klart have vundet, men det er der jo ikke så meget som vi kan gøre ved. Men ja, jeg tror også at en del af stemmerne var melidenhedsstemmer.
tilføjet af

Ja!

Det Crap i Radioen er blevet det værste monotone LORT siden årtusind skiftet!!!De sidder fast i de samme dårlige sange som aldrig er gode første gang....og bliver dårligere og mere uudholdeligt jo længere det spilles!De har spillet samme sange i 3 år...*SKRIIIG*-så stop dog!-Man hører det overalt---STOP
tilføjet af

for det første...

Er man fuldstændig selv uden om at man bliver svinet til, når man melder sig til en fuldstændigt langt ude program som Idols!
For det andet, Du har lavet et ganske fint oplæg, problemet er bare at folk diskuterer Idols istedet for begrebet omvendt psykologi (som iøvrigt ikk har ret meget at gøre med melidenhed?!)
Jeg stemmer ikke på folk af melidenhed, men pga deres talent for det de nu stiller op til.
At stemme på en tøs fordi hun tuder, svarer jo til at alle ville stemme på Anders Fogh til næste valg, hvis han begyndte at hyle? Det har jo intet at gøre med hans politiske evner, eller for den sag du nævner skyld, intet at gøre med hendes Sangtalent!
Desuden, så ville de færreste, med respekt for sig selv, bruge metoden "omvendt psykologi" på den måde, for at skrabe stemmer sammen!
/Karina
tilføjet af

Ikke derfor

Hun bliver ikke til noget, hun har ikke noget nyt- Det havde den anden heller ikke-hun prøvede dog med hendes forvrængede "min helt egen lyd" stemme at vinde. Men den gik ikke. Der har Swan Lee været heldigere...
tilføjet af

heh..

Og når vi nu tænker tilbage, Hvor mange kan så huske vinderne fra alle af disse "fantastiske" programmer?
tilføjet af

Hvem???

Når nu vi er ved at diskuterer Idols. Hvem af finalisterne synes i så skulle have vundet????
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.