3tilføjet af

Holde længere!!!

Ville lige høre om der var nogen der havde gode råd til at holde længere. Kender godt den der start/stop teknik. Men er det ikke noget med at hvis man selv lige gør det et par gange om dagen, så holder man længere om aftenen, når det er hendes tur??? eller er der ikke noget om dette?? eller skal man bare lige gør det inden hun kommer på besøg???
tilføjet af

Tja...

Hey Lollo
Ja, der er noget om snakken... min kæreste holder ihvertfald længere efter han er kommet... dvs. dagen efter han er kommet holder han måske 15 min. ekstra...
tilføjet af

Øvelse gør mester

Selvkontrol er vejen frem. Hver gang du begynder at blive for ophidset, så tager du det mere roligt..... og langsomt, langsomt tillader du dig at være mere og mere ophidset.... men hele tiden under kontrol.
tilføjet af

Musklen du ikke kendte

Det er et udbredt fænomen at mænd (og kvinder) ikke kender til den vigtigste muskel for mandens seksualitet: "PC-musklen" (det står vist for Pubococcygeus). Det er den muskel du bruger for at stoppe strålen når du tisser.
Træn den godt og længe - læs eks. en bog som "Elsk hele natten" for at finde øvelserne, og du vil hurtigt kunne "holde" længe. Drop det der med at "tænke på noget andet" osv. Men stop-øvelser er selvfølgelig godt for at træne din fornemmense af hvor langt du kan gå uden at komme.
hilsner
Gramse
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.