37tilføjet af

hjemmelavede julegaveideer?

Jeg mangler hjælp!!
Jeg er 14 år, og jeg skal lave julegaver til alle i min familie (13 mennesker). Jeg har næsten ingen penge, men vil gerne give dem noget godt og personligt. Jeg plejer altid selv at lave mine julegaver da jeg er meget kreativ, men nu er jeg simpelhen løbet tør for ideer.
Er der nogle der har nogle foreslag til nogle billige, kreative, hjemmelavede julegaver?
Hilsen den håbefulde julenisse!
tilføjet af

Prøv her..

Hejsa
Der er inspiration at hente her... en meget hyggelig side, og priser der er til at forstå...
www.cchobby.dk
Håber det kan bruges
Hilsen JuleMusen 2006
tilføjet af

julegaveideer - hjemmelavede

dækkeservietter med tilhørende mundservietter i kønt og praktisk stof.
Servietringe
Drømmefangere (indianske eller grønlandske)
Fotocollage af næsten hvad som helst - 1. dem selv, deres børn, dig, en ferie - brug ikke fotografierne, men kopier dem, så "billedkvaliteten" er ens
Gå i Tiger-butikken og find søde skåle vaser etc, som kan males på med glasfarver eller procelænsfarver (de sidste skal brændes)
Køb billige neutrale T-shirts i Tøj og Sko (eller andet tøj) og sæt tryk på. Det kan være grug, detkan være digte - what ever.
køb lærred og farver i Tiger- butikken og mal et maleri - der det ikke din stærke side så kopier.
Køb billige glatte hårbøjler og lave smukt hårpynt med fjer, blonder, fløjs, palietter og glasstene.
så kan jeg ikke ryste mere ud lige nu.
Men jeg plejer at give min mor et gavekort på noget af de rengøring, hun har svært ved at klare fysisk. Feks. 10 gange vinduespudsning i løbet af året.
Min søster får altid et gavekort med 10 gange barnepige i løbet af året.
tilføjet af

Julegaveide

Hej! Skotøjæsker kan bruges til mange gode formål, mal dem, giv den dit eget præg ved at fortælle den du gern evil give kassen til ved at evt. pynte den med ex. syting, perler el. lign. Du kan i de fleste skoforretninger få udlevet dem gratis. God fornøjelse
tilføjet af

t-shirt

hej med dig🙂
du kan finde nogle billeder og stryge dem på
t-shirt. du kan jo også male nogle glas hvor du så tager noget bånd eller andet der kan holde det altså glaset og så puter du nogle fine sten og et fyrfadslys i og så har du en fin "lampe"
tilføjet af

en ide

hvis du har en symaskine kan du sy en pung eller også kunne du lave en halskæde eller et armbånd af perler. Du kunne også filte nogle hjerter til juletræer, men det er lidt dyrt at købe filt men ellers kunne du ønske dig noget til næste år.
KNUZZ OZZ.....!!!..........
tilføjet af

tak

tak det var en skide god ide...!...
vi går straks igang...
tilføjet af

Lidt idéer

Selv har jeg også en ret stort familie at lave gaver til (14...) men en musemåtte er faktisk ret enkel at lave, og hurtig :D! Jeg ved det er et lille år siden, men det er snart jul igen, så ved ikke om du har det problem i år os..
Du skal bruge:
En computer (inkl. farveprinter), et par engangs-vaskeklude, ret efektiv lim (evt. limpistiol.)lemineringsmaskione(staves?)
Sådan gør du:
Lav noget der passer til personens personlighed, det kan være et billede af han/hun/dem eller deres børn, et billede af det de interessere sig for, eller en masse billeder sat sammen i et program på PCen (evt. Microsoft puplisher) selv har jeg en gang brugt tegn og mal med disney, som har nogle søde figure, og fede efekter... Så hvis du har det spil, vil det være oplagt.
Print det ud, og leminér det. Lim det fast til enganskluden, hvis der mangler noget tager du en til og limer fast. Klip det overskydende af, også skal det bare pakkes ind :D!
Det var en til evt. fædre, onkler, brødre, men da også andre i familien... Synes bare at fædre, onkler og brødre er sværest at lave gaver til...
tilføjet af

hejsa smukke :-*.

HeJ TaAk FoR DiNe IdeER Vi GÅr stRakS iGaNg.... :D:D
KnUzzzZ Ozz! <'333'333'3.....
DeT VaR aLt HeRfRa!!!! <'3
tilføjet af

hurtige ideer uden penge

hejsa kom lige til at støde på dit indlæg.
Du mangler til 13 personer, dvs hvis du går i ungdomsklub eller bare kan lide at være kreativ der hjemme er den helt sikre idé ihvert fald til kvinder, er et sikkert hit noget du selv har: malet, lave smykker, brænde cder med musik på som du ved vedkomne kan lide evt favoritter eller brænde billeder ned, lave et hjemmelavet gavekort på ex på at du kan gøre rent i et par timer hos personen eller på et godt hjemmelavet måltid eller hvad man nu kan finde på at gøre for andre.....du kender bedst din egen familie du burde godt kunne finde på en masse,hjælp til det daglige glæder andre selv de mest mærkelige ting.
håber det hjælper lidt med de få ideer men det kunne da sætte igang for en masse ideer for dig.
hilsen natasja
tilføjet af

Gavetid.nu

hej, :)
Jeg har ledt og ledt, og er endelig stødt på noget.
Prøv gavetid.nu, de har super tilbud og samlet en masse fede ting til lave priser,
jeg har selv købt to julegaver derinde !
håber det hjælper.
mvh.
tilføjet af

Hjælp?

Jeg har lige lavet en gave hvor jeg har klippet et billede af mig og min søster ud, og limet det fast på en tændstik æske. Det kan bruges til bedsteforældre. 🙂
tilføjet af

JULE GAVER

JA, DU KAN LAVE EN KRUKKE, UD AF LER HVIS DU HAR SÅDAN EN LER DREJER!!!🙂 MANGE HILSNER FRA JULENISSE M.😃😃😃😃😃😃😃
tilføjet af

Julegaver

Heii...
jeg har måske nogen ideer, altså hvis man har nogen glas, man ikke bruger, kan man f. eks dekorere dem på alle mulige måder, og så kan du putte lys i dem, også har man nogen rigtig flotte glas til lys. Man kan også dekorere lys, hvis man køber to bloklys (de koster ikke særlig meget) og maler dem eller binder snore rundt om dem, det ser også rigtigt flot ud. Hvis du har et skolebillede som en fra din familie ikke har fået endnu, kan du købe en billig ramme og dekorere den det er også flot.
materialer:
Snore/garn
Glasmaling/maling
Glas/skåle/potteskjuler
glimmer/perler/stjerner eller hvis du har andre ting du kan bruge
mønstre
håber du kunne bruge lidt af det og det er kun fantasien der sætter granser.
hilsen Nika
tilføjet af

go ide

tak det var en go ide jeg har selv en søster:)
tilføjet af

julegaver

Man kan købe en lille gibsform og lave en masse små figurer,som til sidst skal dekoreres som man selv lyster og have limet en magnet på.
En hjemmelavet pude af stofrester med vat i, sødt til at forny en sofa.
Print et billede ud og stryg på t shirt.
Øreringe,kan laves billigt med materialer fra panduro, bilka o.l.
Print 2 billeder ud af hvert familiemedlem,klip ud og laminer, vupti.. et hjemmelavet vendespil til børnene i familien.
håber jeg kan hjælpe
tilføjet af

Julegave-ideer

Ja, man kan altid gå igang med at lave halskæder, trylledej (meget let at lave, meget billigt at købe), fine juletegninger og hvis man orker det kan man jo gå igang med en bog med 24 sider som handler om julen. Er der noget af det der kan bruges??😉🙂
Hilsen Julenissen
tilføjet af

i lige måde.

🙂ja altså kedner det godt . måske kunne du male nogle billeder eller så noget.
du kunne også køre ud i nogle butikker og få ideer.
tilføjet af

Julegaveideer

Hej
tilføjet af

davs

det der problem har jeg også haft. [:|]
Jeg ved godt det ikke er jul mere, men så har du nogle idéer til jul 2010.
du kan gå ind på panduro & hoppy og se idéer der inde. eller til jul der søgte jeg 101 hjemmelavede julegaver og det kom en god hjemme side frem med en hel masse julegave idéer.
her er en lille del gode hjemme sider som jag kan huske fra i jul:
http://familycrafts.about.com/od/giftstomake/tp/HomeMadeGiftIdeas.02.htm
http://www.pandurohobby.dk/pan/IboxServlet?p=IXS521_DSP&OPT=SLT&IKAT=
http://www.instructables.com/id/Homemade-Gifts/
http://crafts.kaboose.com/gifts/

du kan også lave lipglossen, til ældre søskende
opskrift:
vaseline
læbestift raster
sådan går du:
tag en gryde med vand i. få vandet til af koge. put en grydeske ned i. på grydeskeen lægger putter du noget vaseline, og en lille bitte smule læbestift som kan give farve i lipglossen. så skal du have en lille æske til det, put det i æsken og vent på det størkner. 🙂
tilføjet af

Stor guide til hjemmelavede julegaver

Jeg kan varmt anbefale denne store guide om hvordan man laver hjemmelavede julegaver: http://www.juleblog.dk/hjemmelavede-julegaver-1764.htm
Mvh.
Peter
tilføjet af

Bodyscrub!

Jeg er 16, men er på efterskole og er også selv ude i st skulle lave alle mine julegaver selv...
Jeg skal bl.a. lave bodyscrub til kvinderne, se opskrift på urtegaard.dk eller søg på google, så skulle der kommer en masse gode opskrifter..
Jeg håber det var hjælp :)
tilføjet af

svar til julenissen

🙂Hdj Julenisse. Jeg har lavet kaffekopper med mit eget mønster på med porcelænsmalling, kopperne har jeg købt til 4 kr stk også har jeg malet på dem. de blev rigtig flotte. En anden ting, jeg har været en tur i skoven og samle blade, lagt dem til tørre og lagt dem ind i lamineringspapir, og klippet dem over og bundet dem sammen og kommet et marmeladeglas inden i, eller hvad du nu har af glas, så lyser de rigtig smukt. har du en god ide til mig for jeg er også løbet tør for ider. hilsen julekonen.
tilføjet af

jaa

😉ja du kunne lave hjemme-lavet, spil eller sy eller noget?? hilsen
tilføjet af

Tak!

- WOW, der er virkelig nogle goe' nogen!
Jeg har f.eks. tænkt mig, at lave "slik" øreringe. Du tager små slikposer og skrymper dem i ovnen. Her: http://www.gypsyqueen.dk/gqforum/viewtopic.php?t=489&sid=6bef23689aec94d913ed347ee26dd710
Björnsdáttir😉
tilføjet af

Jeg har en idé!

Jeg plejer altid at lave noget med Ler ( Staves? )🙂 Og sidste år lavede jeg en slags mini reol med skuffer som jeg malede hvid, med blå håndtag det endte med at blive vildt flot og jeg var selv ret stolt ellers kan man lave askebæger eller sy en pude hvor der fx står * Verden Bedste Mor * !!😃
Hvis man vil være lidt mere kreativ så lavede mig og min bedstemor sammen med kusiner og fætre også en kirke ud af sukkerknalder så der er mange ting.!
Men jeg er også løbet tør for ideer men dine var meget gode tror jeg maler nogle glas 😉[l]
tilføjet af

hjemmelavet lipgloss

Jeg har fundet på en sjov ting, jeg netop har prøvet af. Hjemmelavet lipgloss! :)
Du skal bruge:
- Almindelig vaseline
- Noget duftolie (jeg brugte vanilie olie)
- Evt. noget farvestof (jeg brugte noget rosa-farvet øjenskygge som jeg havde i forvejen)
- Nogle små dåser til at putte den færdige lipgloss i🙂eks. små pilleæsker
Vaselinen røres ved stuetemperatur med et par dråber duftolie. Derefter skrabte jeg lidt af min øjenskygge ud med en tændstik (så det bliver pulveriseret) og blandede det i vaseline-massen indtil det havde en pæn farve. Derefter var det bare at putte det på de små dåser, og voila🙂= Lipgloss
Det er altså en ting jeg selv har fundet på, så ved ikke hvor god holdbarheden er osv. Vil opbevare dem i køleskab indtil de skal gives væk juleaften.
tilføjet af

jeg kan ik finde julegabver

hej alle.!
hvad skal jeg lave til min gode veninde, jegg skal selv lave noget kreativt, men ved ik hvad
hjææælp!!![f]
tilføjet af

fedt

LYDER GODT GÅR I GANG MED DET SAMME TUSIND TAK🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂[l]
tilføjet af

Gave idéen her! :)

Jeg har et par gange givet min mor et gavekort på 1 times massage, DET ELSKER HUN :)
så plejer hun at kunne tage 5 min hist og her, + så købte jeg noget massage olie i bodyshop, som var meget billigt.. (men det behøver man ikke)
NÅ...
Jeg mangler også selv gave ideer til nogle veninder (15-16år)
Vi har valgt at sige at vi laver hjemmelavede gaver til hinnanden iår.
Har i nogen gode ideer?
tilføjet af

:) VOILA :)

Ej, hvor fedt!
tror jeg prøver det, men undlader nok lige øjnskyggen :D
tilføjet af

gaveide

gavekort på: rengørring, madlavning, indkøbstjenester
brevpapir: brug computeren og lav søde dekorationer øverst på papiret (mest til mor og bedstemødre)
dekorer et par kinasko: broder eller sjove mærker fra stofforretninger, eller dekorer med stofmaling (fåes som pen)
dekorer t-shirt (med ovenstående stofmaling) husk at vaske den først
gåtur i en skov, du medbringer kakao på termokande
tilføjet af

HVordan?

Hvilken slags billeder skal det være? hvordan skal man stryge dem på??
man kan ikke bare printe et billed ud og printe de på jo vel? Eller hvad?
Mangler mere info :)
tilføjet af

Gaveidér

HJEMMELAVEDE TING:
Scrapbøger
Malerier
Smykker
Små punge
Hjemmesyede puder
Starinlys
Det var hvad jeg kunne finde på... Håber der er noget du kan bruge. :-D
tilføjet af

hjemmelavede julegaveideer?

Du kan evt. lave flettet tasker af avis eller reklamer. De er meget populære, men koster en formue at købe. Hvis man laver dem selv koster det næsten ingen ting, og det er en meget flot og personlig gave. Du kan google det, så kommer der frem hvordan man laver det.
tilføjet af

julegave ideer

Jeg er en pige på 10 år.Jeg har vikelig brug for hjælp! Jeg vil gerne lave julegaver til 13 mennesker. Jeg er nomalt vildt kreativ, men nu er jeg bare løbet helt tør for ideer. Hvad skal jeg lave? [???] 😉
tilføjet af

hjemmelavede julegaveideer?

Hjemmelavet julegaver er fede, især hvis de er gennemtænkt til personen!!! Smykker med div perler, malerier, figurer i cernit (produkt der bages i ovnen, kan lave mange fede ting ud af det) Magneter til køleskab, kopper, tallerkner, vaser osv, der tegnes/males på og bages i ovnen.. God fornøjelse [l]
tilføjet af

hjemmelavede julegaveideer?

hej:)
Jeg synes der er mange gode idéer på denne hjemmeside:
www.wix.com/kreativNU/dk
hilsen Kreativ24
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.