5tilføjet af

hjælp til værelse

jeg er 14 år og skal snart have malet, men min mor og far vil først have jeg finder en tapetbort, jeg er stor metallica fan men jeg kan ikke finde noget med dem, vil i ikke nok hjælpe mig. mange tak🙂
tilføjet af

Forstår ikke helt?

Hej dig
Du skal have renoveret dit værelse? Og det skal males? Når dine forældre vil have at du finder en tapetbort, så skal der vel tapetseres? Ergo skal væggene vel ikke males?
En Metallica tapetbort? En bort, er det ikke sådan en tynd stribe som løber i kanten (borten) af tapetet? Jeg kan ikke rigtigt følge idéen, så gerne jeg end ønsker at komme med råd.
Please, uddyb venligst?
tilføjet af

Tabetbort

Som navnet antyder er det en stribe tapet man limer på væggen oppe under loftet, ca 8-10 cm høj.
Nogen har så nu og da lavet gardiner der matcher borden, ideen stammer fra England....selvfølgelig 😃.
tilføjet af

Pyha

Den bliver ualmindelig svær.
Udvalget af tapet og borter er i forvejen lille og går mest i blomster og enkelte neutrale mønstre.
I tresserne og halvfjerdserne var der stadig nogenlunde godt salg i tapet, og enkelte mønstre fulgte den popkultur vi havde dengang.
Jeg får en ide. Hvis Du har en skolekammerat der er rigtig god til "grafitti" med spray eller pensel kunne Du få ham til at lave noget på karton som skæres ud i strimler, motiver eller mønstre skal så være småt så det ikke flyder ud.
Grafitti som de laver på murene er noget grisseri, men jeg må medgive at en del af det er virkelig god kunst som der kunne laves penge på.
tilføjet af

Tapetbort

hedder det.
tilføjet af

Taaaaaak

Opdagede jeg da jeg surfede på det 😖
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.