5tilføjet af

Hjælp til The Sims Superstar!

Hej!
Er der nogen der ved hvad man skal gøre når man har 2 stjerner i Superstar?
Skriv til mig på crfi@msn.com
hvis der bliver tilsendt nogen form for porno eller andre sexreklamer, melder jeg det til politiet.
tilføjet af

Ved hvad d skal gøre

Hej! Sims total sjovt, men det var ikk det du ville have af vide. Når du har to stjerner, skal du udvikle din simmers karisma, fysik (kroppen) og vidst også noget andet, men det kan du se I en af de menuer, der er nederst, der hvor du kan se hvem du kender, og hvordan din personlighed er o.s.v. Forresten kan du også se hvor meget du har brug for, der er en der viser det....
Held og Lykke
p.s bare lad vær´med at skriv tilbage okay....
tilføjet af

Hjælp til superstar

hvis du på lovligvis købt spillet, så skulle der følge et hæfte med, med installationsinstrukser mm. med. I den står der hvilke ting du har mulighed for at bruge, men de bliver sværere og sværere. der hvor du er nået til, er den første med valgmuligheder, du fåer tre forsøg til at vælge rigtigt, så hold øje med hvordan fotografen reagerer. du skal vælge tre ting. hvis f.eks. fotografen kan lide 1. og 3. ting, så har du valgt rigtig på disse, og det er kun 2. du skal ændre, når du har gættet rigtigt nok gange skal du nok blive forfremmet. Jeg selv er nået til 3½ stjerne, dvs. jeg kan gå på modepodiet, her har man kun to forsøg til at gatte de tre ting man skal, og det er ikke let, og jeg tvivler på det er det sværeste.
Håber dette vil hjælpe dig videre med dit spil.
KH en stor sim fan
tilføjet af

Svar:

Hvis du ikke vil have junk tilsendt til din e-mail så lad være med at ligge den ud på nettet! Så er det din egen skyld, hvis du får det tilsendt!
Du kan jo få svarene lige her på siden:
0 stjerner = Karaoke; Åben mikrofon
0,5 stjerner = Photo Shoot; reklame
1 stjerne = Recording Studio; jingle
1,5 stjerne = TV Set; Reklame
2 stjerner = Photo Shoot; Model
2,5 stjerner = TV Set; Serie
3 stjerner = Recording Studio; Album
3,5 stjerner = Modeshow
4 stjerner = Musik Video
4,5 stjerner = Film
5 stjerner = Alle ting
tilføjet af

Er det virkelig så svært..........?! IT IS EASY AS DELL......!

jeg har alle 8 sims spil.....+++ VIP til sims2..... jeg har et nabolag fyldt til randen med super stars.....! det er meget SIMpel HI HI .... Hmmm.. okay du siger til din sim at den ska´ finde en agent og så bliver den så bliver den randestens raver det vil sige første stadie og så kan du tage til studie byen og synge i karoke................ skriv igen hvis du vil vide MERE......!!!
tilføjet af

2 stjerner

du kan gå på fotosession altså være modell.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.