6tilføjet af

Hjælp til Computeridiot!!!

Håber en kan hjælpe mig med dette problem. Har lidt problemer med at få organiseret mine musikfiler i Pinnacle Mediamanager. Mange af mine musikfiler indeholder kun information om titel og ikke kunstner. Hvordan tilføjer man kunstnernavn til en mp3-fil. Og jeg mener ikke at omdøbe filen, det virker ikke!! Når jeg skal søge blandt sange med eksempelvis Madonna skal programmet vide kunstnernavnet fra filen. Når man omdøber er det titlen man laver og ikke kunstnernavnet....Håber der er en som forstår ??? please ??
tilføjet af

Winamp?

Prøv winamp... der kan man også selv bestemme hvordan navnene skal stå osv.
tilføjet af

Mange tak!!!

Ja, nu fandt jeg ud af det inde i Winamp. Genialt, genialt. Jeg takker og nejer pænt. Godt man har nogle kloge hoveder derude :-)
tilføjet af

Nogle filer vil den ikke ændre ???

Nogle af mine musikfiler vil den ikke ændre, når jeg har skrevet det nye og trykker update. Men jeg har da ændret mange allerede !!!
tilføjet af

Skrivebeskyttet?

De sange du har problemer med er sandsynligvis skrivebeskyttede. Det kan du se ved at højreklikke på filen og vælge egenskaber. Håber det løser dit problem!
tilføjet af

Har fundet problemet!!!!

Problemet var at det var wma-filer og de skulle åbenbart ændres i Windows media player og ikke Winamp!!!! Men ellers tak for rådet :-)
tilføjet af

Det er måske det samme

Det er ofte kopibeskyttelsen, som tilknytter den til et bestemt program på den måde. Ellers er det bare fordi, du ikke har installeret et WMA plugin til WinAmp, men mange filer er låst til Media Player 10, og du skal have afmærket find licens automatisk feltet. De kan også kun brændes på cd fra Windows Media Player, antallet af tilladte brændinger står i licensen. Det varierer efter hvilken musikudbyder du handler hos.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.