2tilføjet af

Hjælp til computer hardware?

Goddag... Jeg har lige et vigtigt spørgsmål omkring min computer.... Jeg har en Acer, men jeg trænger til at få skiftet min processer og mit grafikkort...
Så derfor har jeg 2 spørgsmål:
- Hvilke processorer kan min computer arbejde sammen med? (Jeg tænker meget selv på Intel Celeron) Men bare kom med en masse :)
- Og hvilke typer grafikkort ville være de aller bedste til spil, til en rimelig pris?
På forhånd tak :)
tilføjet af

hvis

hvis du skal game vil Celeron ikke være mit umildbare forslag.. Ved ik om det er nødtvendigt med core duo eller core 2 duo men måske Pentium M eller Centrino? Hvis du skal game og have nyt grafikkort og processor skal du måske også udskifte bundkort... det har jeg ikke så meget forstand på men prøv at spørg en ekspert... De mange spilproducenter tilråder NVidia Ge-Force når det kommer til at spille.. ved ik hvor meget betydning det har om det er Nvidia eller ATI... Kører selv med en CLUB Ati Radeon med 256 mb og det er fint... men ihvertfald tag at lade vær med at købe Celeron tag hellere Centrino..

Greetings Juste
PS. Tjek Edbpriser.dk...
tilføjet af

Jammen

Kære Arsenal Fan
Du er lidt for fedtet med oplysninger. Acer har lavet pc'ere med vidt forskellige konfigurationer, så for at hjælpe dig, skal der en del flere oplysninger til:
1) Hvad skal du bruge den opgraderede pc til?
2) Jeg går ud fra din nuværende er en stationær pc, men hvilken konfiguration har den? Hvilke muligheder du har for udvidelse afhænger meget af processorsokkel, chipset, kabinetstørrelse, ydelse fra strømforsyning, kølingsforhold i kabinettet, grafikslot, og i parantes da du ikke nævner det sæskilt, ramtype og antal slots til ram (Ramressourcer og -hastighed kan nemlig også sætte en alvorlig begrænsning på ydelsen). Find evt serienummer/typebetegnelse på din Acer og spørg hos producenten, hvilken opgradering din pc kan bære.
Vær desuden opmærksom på, at du i dag kan købe en rimelig ydelse for relativt billige penge, så har du en PIII eller ældre, vil jeg foreslå, du i stedet investerer i ny pc. Det kan give dig betydeligt højere ydelse pr krone end den ret begrænsede opgradering, der vil være mulig på en ældre maskine.
Se eventuelt også papkassen.dk hvor du bl.a. kan finde brugte computere, også nyere modeller, der bliver udskiftet af hardcore spillentusiaster. God fornøjelse
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.