5tilføjet af

HJÆLP MIG PIGER

hej piger
jeg har det sådan at jeg over alle omstændighedder IKKE vil til læge .
jeg er kun 14. min skede lugter (ikke grimt men surt) hvad skal jeg gøre ????? når min menses er slut kommer der noget gulluigt udflåd som også lugter hvad skal jeg gøre?
jeg er eller meges renlig syntes jeg selv
knuzzer den anonyme
tilføjet af

hej

hejza!
jeg vil sige der ik andet at gøre at gå til læge. det kan være en sygedom. jeg havde det os sårn at det lugtede nede fra missen og fik afvide jeg havde en eller anden sygedom og fik noget crem jeg skulle smørge på og det var det efter 8 dage lugtede jeg ik mere.
tilføjet af

Sygdom med konsekvenser

Med mindre at du har fravalgt at få børn senere i livet (kan man det i din alder ?)og iøvrigt vil undvære oralsex, så lad blot som ingenting.
Hvis du derimod ikke fravælger ovenstående har du kun den mulighed at få lægen til at se på sagen, da det meget lyder som en kønssygdom som f.eks. clamydia.
Du er også nød til at forberede dig på at få underlivet undersøgt periodisk resten af livet, så gå nu hen til lægen alligevel for DIN egen skyld.
tilføjet af

Gå til lægen..

Hejsa...
Min veninde havde det på samme måde, og gik så til lægen. Hun havde svamp! Gå til lægen inden det bliver værre...
tilføjet af

normalt

Hej dig :)
Velkommen i klubben! JHeg har det samme "problem"...men det kommer selvf an på om du sån direkte syns du stinker :S...
Men det er helt normalt at skeden "lugter"...det er bare vores lugt...jeg får som regel også lidt udflåd efter min menses...det er også helt normalt...det er lidt klamt ja...men så må du bare gå med lidt trusseindlæg...
Håber du kan bruge det til noget :)...
Bare sørg eventuelt for at vaske din skede (ikke med sæbe, kun vand!!!) Hver dag en overgang...det hele måske også...så er du ihvertfald sikker på du er renlig...ellers snak med din mor...min mor er sygeplejerske, og meget bevidst om rigtig meget...men det er jo selvf ik alle mødre der er det :S...
Held og lykke!
Knuz mig..
tilføjet af

Det lyder som.....

Ja nu har du vel allerede været til læge (det håber jeg da), men jeg vil alligevel give mit besyv med i debatten.
For mig lyder det som om du har svamp. Jeg havde engang en kæreste som fik det ret ofte, normalt lige efter hun havde mensens. I det hele taget så er svamp i skeden ikke noget unormalt problem for piger/kvinder.
Det handler om ph værdierne i din skede der ikke er i balance f.eks fordi du har eller har haft et fremmedlegme oppe i dig. Det kunne f.eks være en tampon eller hvis du er seksuel aktiv så fordi penis har forstyrret balancen.
Nu går jeg stærkt ud fra at du har været til lægen. Men hvis du nogensinde skulle få svamp så kan det let kureres med youghurt naturel el. A38
Håber at du har fået klaret dit problem
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.