1tilføjet af

Hjælp her tak

Ja så skete det sq (tror jeg).
Min kæreste er lige kommet hjem fra en uges studietur med skolen. Da hun tog af sted var alt som det skulle være, altså *hulk* *hulk*, "nu skal jeg ikke se dig i en uge" osv.
Nu er hun så kommet hjem og det første jeg følte da jeg tog imod hende på skolen var at ALT andet og ALLE andre var mere vigtig end mig :-( Jeg fik et MEGET hurtigt kys og hun svingede lige armene omkring mig og gav så slip igen for at kunne snakke med de andre. Ingen opmærksomhed overhovedet, og da jeg så sagde at jeg blev nødt til at smutte (havde en vigtig aftale) nikkede hun bare og sagde ok og så var det det. Jeg var hos hende på skolen i en halv time og jeg var så glad for at jeg lige kunne se hende hurtigt inden jeg skulle videre, men jeg blev skuffet.
Hun kom hjem i fredags og hele weekenden har hun været lidt anderledes end hun plejede før hun tog af sted (pointen nærmer sig :-). Da jeg kom hjem til hende fredag aftenen og det bare var os to, så var det helt fint, vi snakkede om hendes tur og vi havde det godt. MEEEN hun snakkede meget om ham her hun gik på skole med som også var med på turen. Ok fair nok at hun havde fået sig en ny ven på skolen, det er der jo ikke noget i vejen for. Så sker det der fik mig til at slå klik. Hun modtager en sms fra ham og tilfældigvis sidder jeg ved siden af hende og får lige skimmet starten og slutningen hvor der står noget i retning af "Jeg glæder mig til vi ses på mandag, og så håber jeg du er single til den tid" (hun ved ikke jeg at jeg så det).
Nu ved jeg ikke om det bare er mig der overfortolker. Han var stiv da han skrev (sms'en startede med at han sad på en bar og drak), men tror i det bare var fulde snak som jeg burde ignorer, eller tror i ligesom mig at min kæreste har haft noget i gang med ham på turen? Jeg tror ikke hun har været i seng med ham, men jeg kunne sagtens forestille mig at hun havde flirtet helt vildt meget med ham. Jeg ved jo godt selv hvad der sker på studieture, specielt når man drikker sig stiv (hvilket de alle inklusiv min kæreste gjorde hver dag).
Det jeg er mest nervøs over er muligheden for, om hun har sagt til ham, at hun vil overveje at går fra mig til fordel for ham :-( Jeg har ikke spurgt hende direkte (endnu) da jeg lige ville høre jeres mening først. Jeg har sagt til hende at hvis der er noget der plager hende, så skal hun bare sige det til mig, men ingen respons. Næste skridt bliver at jeg spørger hende direkte, jeg vil bare så nødig såre hende ved at sige at jeg har mistanke til utroskab hvis det så viser sig at hun har holdt sig 100% som man bør når man er i et forhold. Det kan kun gøre en person ked af det hvis ens partner ikke stoler på en, sådan har jeg det i hvert fald, så jeg ville lige konfrontere mig med jer først.
Hvad siger i???
tilføjet af

Mit råd...

Hej "mig"
Det bedste Du kan gøre lige nu er at vise hende Din kærlighed og give hende snor. Hvis hun inderst inde elsker Dig, så er der jo intet problem. Hvis hun inderst inde ikke elsker Dig, så kan det ikke gå stærkt nok med at finde ud af det og komme videre.

Held og lykke
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.