7tilføjet af

HJÆLP - Hårfarvningsproblem

Jeg har farvet mit hår i går, men resultatet af det er så grimt, at jeg kanp vil uden for døren.
SÅ vil høre om der er nogen der ved om man må farve det igen i dag, og om der kan sek noget ved man gør det?
PLZ HJÆLP
tilføjet af

Gør det bare

Det kan du roligt gøre... det er ikke sikkert det bliver særlig godt, men ellers er du nødt til at gå til en frisør.
Jeg havde samme problem for nogle måneder siden hvor jeg endte med at have 4-5 forskellige farver ud af en farve, men jeg gik til frisøren, og hun sagde at jeg skulle have en mørkere farve så hun var sikker på at det dækkede det ordentligt.
Prøv dig frem, og ellers gå til en frisør. Der sker ikke så meget hvis det bare er almindelige farver, som hvis det er afblegning...
Held og lykke
tilføjet af

ok og tak

tror jeg vil købe en mørkere farve, og se hvad det så bliver til, ellers må jeg gå til frisøren.
Men er det bedst og bruge en varig eller en skyllefarve?
Hilsen pigen.
tilføjet af

Don´t....!

Jeg ville råde dig til at lade være med at farve det igen. Man skal mindst vente 3 uger, ellers belaster det dit hår, og det kommer til at se mere slidt og ødelagt ud. Believe me! Der er for mange kemikalier i hårfarveprodukter.
tilføjet af

Tag det stille og roligt...

Hejsa!
Du skal bare tage det stille og roligt! Selv farver jeg mit og der er ikke noget problem med at du farver igen dagen efter!
har selv gjort det og det sker der intet ved!
Håber jeg hjalp dig lidt!
mvh Moi
tilføjet af

Svært

Ved godt det belaster ens hår, men det ser virkelig slemt ud lige nu. Det skal bare være en smule mørkere, og det må en mørk hårfarve jo kunne gøre. Kan jo lade være med og lade det sidde i så lang tid det rigtigt skal?
Men tak for Jeres svar.
Det er rart der er nogen der vil hjælpe en. :-)
tilføjet af

både og

jeg vil råde dig til at lade være, for det er utroligt hårdt for dit hår, farven du køber i forretnigerne er jo ikke det samme som ved frisøren det indeholder overhovedet ikke det samme, men jeg har selv prøvet det og der gik det nogenlunde med farven. men håret blev virkelig skadet, men prøver du alligevel så brug en god hårkur, det vil det være takenemlig for.
Men held og lykke
hilsen frisøren
tilføjet af

Tja

Det kommer jo an på så meget. En varrig hårfarve holder længere da den jo skal gro ud, mens en toning bliver skyllet ud når du vasker håret så det er vist afhængigt af hvad man selv synes. Måske er det en god ide at starte med en toning for at prøve hvordan man ser ud med farven, og så kan man senere tage en rigtig farve hvis man vil have lidt mere ud af det...
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.