7tilføjet af

"Jump Style", ny? Haa!!

Hej allesammen :O)
Efter lang tids afholdenhed fra dette sted, er det nu min hensigt at deltage livligt i løjerne igen. Jeg skal gerne give jer grundene til mit fravær. Senere mere derom.
"Jump Style", en "ny" dansestil blev præsenteret i Godaften Danmark igår. Jeg tillader mig at stille spørgsmålstegn ved det rigtige i at dette skulle være en ny dansestil. Jeg har danset på den måde de sidste 35-40år! Hvabehar? Det har givet en del påstyr i tidernes løb. Jeg har gavmildt delt blå mærker ud, og hvad det har kostet i pindebrænde tør jeg end ikke gætte på.
Som jeg skrev dengang jeg "daffede", havde jeg nyt arbejde fra august 06. Det har været særdeles tidskrævende, og det er det stadig. Jeg er gået i gastronomien! "Ja, hvad ellers?" ville nogle måske fristes til at sige. Og med rette. Faktisk er det gået sådan, at jeg er blevet opfordret til at fløjte hver gang jeg går ind i køleboksene. Svindet blev ganske enkelt svimlende højt..hehehe.
Det er et fedt arbejde. Jeg startede som service medarbejder. Det blev så udvidet betragteligt, da man der på stedet øger arbejdsmængden proporionalt med den mængde man kan klare. Så ris til egen bagdel at være effektiv.
Meget mere senere :o)
Mvh Lagermann
tilføjet af

PS: deltagelse i soldebat

Hej igen
Jeg har lige en tilføjelse til mit indlæg. Jeg skriver dette fra det lokale bibliotek. Det skyldes at jeg ikke har mulighed for at deltage hjemmefra. Derfor vil jeg bede evt. indlægs besvarere om at vise tålmodighed. Jeg arbejder fra kl. 16 til der ikke er mere at lave, dagligt. Det kan sagtens betyde, til kl. 02 - 03 stykker. Derfor kan jeg ikke reagere i så høj grad som jeg gerne ville.
Tak for forståelsen, hvis jeg først svarer på indlæg dagen efter.
Lagermann
tilføjet af

Desværre

Hej for 3. gang hehehe.
Jeg har desværre ikke mulighed for at deltage mere idag. Vender dog tilbage imorgen onsdag. Og dennegang vil jeg besvare alt. Jeg var på kort visit engang i sensommeren. Jeg husker ikke selv helt nøjagtigt hvornår. Skulle der være nogen som forgæves ventede på svar fra dengang, så beklager jeg dybt.
Desværre har jeg som sagt ikke adgang til Internettet hjemmefra. Det gør mine besøg mere sporadiske end jeg engentlig har lyst til.
Inden dette bliver en "lagermann-eksklusiv" tråd, smutter jeg for idag.
Glæder mig til jeres reaktioner.
Lagermann🙂
tilføjet af

"Jump Style", dans? Haa!!

Jeg forstår virkelig ikke hvordan folk kan kalde jump style en dans.. For det første ser det helt vildt dumt ud.
Ford det andet, hvornår blev det at danse, når man står og hopper og sparker lidt med benene ud i luften?
Jumpstyler er utrolig nemt, nogle af mine venner danser det, prøvede det et par gange for at se hvad det hele går ud på, men følte mig simpelthen for dum når jeg står der og hopper og kalder det en dans?
Det værste ved det hele er at det er en dans der er opfundet af de vildeste lsd/extacy/kokain syrehoveder, der bare står og hopper til deres trampe "musik"
Det er utroligt at vores kultur er blevet sådan.. Hvad er der blevet af musik? hvor folk rent faktisk synger/rapper? eller spiller på et instrument? 😕
tilføjet af

Heej

Heej jeg hville bare spøre diiq om jeg kan gå til jumpstyle fordi jeg synes det er sjovt ... og man bevæger sig rundt over hele kropen


P.S jeg kan godt lide... det er sejt😉😉😉
tilføjet af

Jumpstyle er en dans

Der er mange der mener at jumpstyle har intet med dans at gøre, men efter min meninge har den lige så meget at gøre med dans som feks hip hop. jeg danser jumpstyle vær dag mange timer. Og ja starten er utroligt let det 'grundlæggende' men prøv og søg på Patrick Jumpen på feks youtube og lav de samme ting som han gør, det er vildt svært Patick er en af de abeselutte bedste jumpstyle danser.
Vis du føler dig dum når du danser har du måske bare ikke lært det grundlægende præsict❓da jeg started med af danse følte jeg mig også dum men så lærte jeg det rigtig og nu øver jeg mig som sagt vær dag mange timer. jeg vil bedstemt kalde jumpstyle en dans. :b
tilføjet af

Fuck dig

nu er jeg personligt blandt de bedste jumpere i danmark og kan tydeligt sige at nej det ikk nemt, det i godaften danmark var simpelthen at gøre grin med dansen,
Jumpstyle er ikk bare det, der er mange genre indenfor det som, sidejump som jeg danser, som er den mest tekniske af slagsen,
http://www.youtube.com/user/2970ernesto det min youtube channel hvor du kan se mig.
du skal ikk udtale dig om noget du ikk ved noget om.
tilføjet af

Løjnt

nej Patrick jumpen er ikk en af de bedste, han er den mest kendte , men langt fra den bedste for han Danser oldschool har slev slået ham for længst.
her er hvad jeg personlig syntes er den bedste i verden:
http://www.youtube.com/watch?v=0JeUi94Xbvo
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.