3tilføjet af

Helt galt.

Forleden var jeg i byen med en kammerat, og vi fik vist en hel del, vi endte hjemme hos ham og selvfølgelig faldt snakken på sex, han fartalte så lige pludselig, at han var helt glatbarberet forneden og ikke om han viste det hele frem eller rettere sagt mangel på noget, for han var sgu helt glatbarberet mellem benene, det så sjovt ud, han sagde at det skulle jeg prøve, men jeg ville da lige tænke over det. Så nu spørger jeg, et det ret normalt og hvordan føles det, bliver det ikke som en gang svinebørster bagefter, eller er det noget man måske kommer til at synes om, og hvad siger andre hvis de opdager det, jeg har kun set piger der var glatbarberede.
Hilsen Adam
tilføjet af

lidt barberet

jeg synes at det ser dumt ud når fyre barberer alt hår af.de ligner pornofyre.men jeg synes det er helt i orden at fyre fjerner hårene på bollerne,da det er dem man rør og slikker.
tilføjet af

Nu helt glat.

Nu har jeg sgu gjort det, jeg barberede det hele af dernede, jeg var godt nok nervøs, tænk hvis DEN tog skade, men det er en underlig følelse, men også sexet at føle på, jeg har haft lyster lige siden, men der er kommet nogle ligesom små røde knopper dernede , hvad gør jeg ved dem, jeg skulle måske have bedt min kammerat om at gøre det. Nu skal jeg bare have afløb for alle de lyster, er der evt. nogle der har en god ide til noget ekstra frækt, for den nye følelse skal sgu bruges til noget, så kom med forslagene please. Adam.
tilføjet af

Kool

Fedt at du fik dig taget sammen og kan lide det. Jeg gik og tænkte over det i længe og så en dag jeg kom lidt småfuld hjem gjorde jeg det bare... og var helt vild med det nye look... fåk hvad andre siger, man skal sq gøre det man har lyst til. har været glat siden og er stadig lige vild med det
Men det er jo et stykke tid siden, hvordan gik det så med det???
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.