4tilføjet af

Helt ærlig????

Helt ærlig hvad er I for nogle mennesker??? Hvis I ikke har noget positivt at sige om folks ønsker eller fantasier, så lad dog være med at svare på deres indlæg.. Nej men det er meget sjovere at rakke ned på folk og kritiserer dem.. Det kunne jo være man gik på nettet fordi man ikke tør andre steder eller forsøger at hente hjælp.. Hvad fanden tænker I dog på???? I er for åndssvage!!!
tilføjet af

Enig...!!!

Hejsa Mig
Godt initiativ...!!
Det er for dårligt når folk skriver nedladende eller tarvelige ting til personer, som tydeligvis skriver herind for at få lidt opbakning.
Hold jer væk hvis i bare vil have lidt sjov på andres bekostning.
Alle andre må have en fantastisk dag.
Mvh. En Kvinde

tilføjet af

ikke enig

hej du :)
pas på hvem du skriver til.. for du skal ikke dømme folk som du ikke kender.. jeg har endnu ikke skrevet noget negativt.. har da ikke i sinde at gøre det.. men det nytter da slet ikke noget du rakker ned på dem som gør det.. for det gør ikke dig bedre.. der er flere forskellige måder at skrive din "anklage" <- ved ikke hvad jge skal kalde det. der er flere måder at skrive den på.. den venlige eller den onde.. der er sikkert flere måder.. men vælg dit sprog med omhu.. det lyder både dumt og umodent.
tilføjet af

Helt enig

Godt skrevet, jeg er helt enig.
tilføjet af

DELVIS ENIG....

DU ER FOR TÆT......
GÅ HJEM OG VUG.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.