6tilføjet af

Heldige mig :o)

Det er SÅ dejligt at være mig lige nu!
Separationsbevillingen er givet(det var min mand som ønskede skilsmisse), huset er solgt - tja, resten af livet venter - og jeg GLÆDER mig....:o)
tilføjet af

...

ok...
tilføjet af

Undre undre...

Dit indlæg virker lidt malplaceret, hvorfor var det ikke dig der ønskede skilsmisse når du glæder dig så meget til blive ensom enlig.???
tilføjet af

Glæde er ingen skam

Næ det er helt iorden med mig, jeg undrede mig som sagt bare, hvis man virkelig taber sin store kærlighed så render man vel ikke rundt og jubler..eller gør man..?
tilføjet af

Skuffelser

Dem vil du få mange af.
Jeg har som så mange andre været alt det der igennem, og jeg havde det også som dig, men du vil blive noget klogere med tiden, og meget skuffet, du vil mange gange sidde og sige til dig selv, det var jo ikke bare ham, der var skyld i alt det her, og det hus vi har lagt så meget i, er også sat over styr, var det nu også det værd, hvad enten du vil vide af det eller ej, så vil du komme til at savne de gode gamle trygge rammer, og så komme ud af den tomme ensomhed man nu har fået ud af det, ensomheden vil du altid føle når du er alene, der er kul på, når du er sammen med andre og du har et glas under næsen, men det er et tomt liv der venter dig, for mig er det nu 18 år siden, og det var mig der ville skilles, men jeg er da' ikke kommet over det den dag i dag.
Men man siger jo at tiden læger alle sår, det passer bare ikke, tiden får bare såret på afstand, det vil altid være der.
Håber det vil gå dig bedre.
Hej
tilføjet af

hej glad kvinde

Det kunne ha været mig der skrev det indlæg...Det skal dog siges at jeg blev separeret for et år siden og er endelig skilt i august i år.Jeg vil så også sige at meget har forandret sig,der har været et par nedture ,men når det er sagt og jeg ser tilbage er det faktisk det bedste der er sket mig i mange år....
Med kærlig hilsen og held og lykke fremover :-)
tilføjet af

Stakkels dig!!

Hej Jens,
Hvor er det synd for dig!!
Jeg håber virkelig at du finder dig selv og en bedre mening med livet. Det er bare trist at du ikke har fundet den efter 18 år....
Jeg VED at livet venter på mig, og jeg glæder mig til at møde det og de mennesker jeg også skal lære at kende. Og jeg garanterer dig; det bliver IKKE igennem bunden af et ølglas!!
Heldigvis er jeg et meget socialt og i bund og grund et positivt menneske, som har nemt ved at komme i kontakt med andre, og heldigvis har jeg en rigtig god vennekreds, som virkelig har vist sig som VENNER!
Jeg ved også godt at der kommer nedture - igen, men nu har jeg lært at rejse mig, og ved at jeg kan godt selv:o)
De bedste ønsker for dig og dit liv fremover!!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.