9tilføjet af

tag dig sammen

det er da en god bog 7 du skulle tage og tage dig sammen og læse den så kan det være du får en ny side du ikke kender du kan nemlig ikke ud tale dig om noget du ikke har læst
tilføjet af

Harry potter 7, den sidste Harry potter bog.

Jeg interessere mig ikke så meget for Harry potter.
Men jeg har hørt, at den bog, som ikke engang er udkommet endnu, er blevet lagt på nettet Til offentligheden, hvilket er rigtigt, jeg fik det af vide af en af mine kammerater. Nu ligger den der til frit download.
Jeg syntes det er noget skidt, at gøre, men som mange siger, dem der ville købe bogen de køber bogen, og ikke på ebog. Hvad mener du om det???!!!
tilføjet af

bevis det.

Kom med et link, så vi rent faktisk kan se det med vores egne øjne.
Ellers er dit indlæg uinteressant!
tilføjet af

tag en tudekiks, det står her

tilføjet af

hej

Jeg har da et link til det. Jeg har hørt man kan downloade det på thepiratebay.org, jeg fik linket af vide af noget familie. Du skal gå ind under top 100, og ind under e-bøger.
tilføjet af

harry potter

Personlig vil jeg købe bogen uansett om den er gratis på Internet, fordi det er mye mer behagelig at læse en bog end at læse på en pc skærm eller bare en bunke papir.
Og jeg tror de flæste Harry Potter fans ønsker at eie bogen og få en best mulig læseoplevelse. Bogen er jo også relativt billig så tror de fleste vil synes det er verd at betale for.
tilføjet af

Snydt

Har lige været inde og kigge på omtalte link. Det man kan hente der er noget fanfiktion skrevet for omkring 2 år siden. Se http://www.phoenixsong.net/fanfiction/story/3517/
Så jeg vil spændt vente til lørdag, hvor den rigtige bog kommer i handelen.
tilføjet af

nu skal du høre:

din mor er en mand! xD
tilføjet af

få dig et

du skulle tage få dig et liv 7 af potter bøgerne er den cool end til nu læs den og se lyse af fan side . ting på alle de timer det har taget og skrevet alle de bøger.!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tilføjet af

har bestilt bogen

jeg har bestilt bogen og glæder mig ti at jeg får den... jeg syntes det er snyd at nogle dawnloader den... der er jo også fordel ved at købe seve bogen:
*man kan have den med i sin samling
*der kan ikke være viruser i en bog
*man kan låne den ud til sine venner (istedet for at maile noget der kan indeholde virusser) også til dem der ikke har en computer
*Man kan have den med overalt
*man kan give den i gave
hvis der er nogle der nogle der kender til flere fordele eller vil sige noget om mine fordele så skriver i ikke lige et indlæg med overskriften:
Fordelene ved bog
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.