12tilføjet af

Har brug for jeres hjælp.

Min kæreste gik fra mig for en mdr. siden. Har har ikke ville give mig nogle chancer før nu. Vi er så blevet enige om at jeg flytter og vi ikke ser hinanden i en mdr. og så skal vi se om vi kan være kærester igen. Det er det jeg håber på.
Nu er det så sådan, at jeg er begyndt at skrive med en fyr over nettet og vi har snakket om at skulle på Blind Date her i weekenden.
Er det dumt af mig, at gøre det?? Jeg trænger bare sådan til at komme lidt ud og det er jo heller ikke sikkert at vi finder sammen igen.
...jeg vil også gerne leve mit liv.
Hvad skal jeg gøre??
Hilsen den fortvivlede.
tilføjet af

Fyr den af søster...

Han slog vel op fordi han ikke elskede dig mere, min erfaring siger mig at hvis følelserne først har været væk er chancen for de kommer tilbage meget små, om ikke andet vil der være en ulige fordeling i forholdet fordi den enes følelser vil være større end den andens efter sådan et brud. Så mit råd til dig er at slå dig løs, man lever jo kun en gang :o)
tilføjet af

Hej ! et godt råd fra en psykolog studerende!

Hej !
DU MÅ IKKE GÅ TILBAGE TIL HAM!
Især ikke når du er begyndt og vise interrese for en anden, du ville blive ved med og spekulerer i de baner "jamen kunne ham den anden måske gøre mig mere lykkelig?" og hvad nytter det og gå tilbage til en x❓den eneste grund til man gør det er at man savner den tryghed hos ham, og minderne, men man er tilbøjelig til og huske på sandheden om sin tidligere partner, der var vel en negativ grund til det gik i stå, og så skal man accecptere det .... hvis man piller ved fortiden så får fremtiden en hel anden drejning tænk over det =)
held og lykke herfra
Fremtidige Dr Hein
tilføjet af

gå aldrig tilbage til en fuser....

nu kender jeg jo ikke noget til jeres forhold eller noget om hvor gamle i er...men min erfaring siger mig at der altid sker en uoprettelig skade når man har valgt at gå fra hinanden en gang...det bliver aldrig det samme igen....
Men pas på det net-dating....sørg for at nogen ved hvor du er .......
Held og lykke med det hele...
kappa
tilføjet af

ved godt

at der er ordkløveri, men hvad laver en psykolog studerende? Studerer psykologer... Gætter på du er psykologI studerende. Sorry, kunne ikke lade være ;-)
tilføjet af

Oh dear!

Ikke saerlig rart at skulle flytte ud og skulle bo vaek fra hinanden i 1 maaned. Og undre over om det kommer til at virke igen og om han maaske finder en anden....!
Det er aldrig det samme naar man er gaaet fra hinanden een gang. Stor chance for at det vil ske igen. Og saa skal du igennem ALT det hele ovenover igen!
Gaa paa din date, og nyd det!
Be Safe!
tilføjet af

Ta på date

Er du overhovedet sikker på at du har lyst til at finde sammen med din kæreste igen? Hvis du har mødt en ny fyr som du synes virker sød, så er det vel lidt svært at skulle koncentrere sig om at prøve at finde ud af om dig og eks'en skal finde sammen igen, samtidig med at du skal finde ud af, om det er noget med ham den nye. Prøv at spørge dig selv hvorfor du vil finde sammen med ham igen. Han gik fra dig, hvad har ændret sig? Lad være at finde sammen igen bare fordi det er det nemmeste og tryggeste. Du skriver ikke hvad der gik galt og om det kun var hans beslutning men der må vel være nogle ting der skal snakkes igennem inden I genoptager jeres forhold. Du skriver at I ikke skal ses 1 måned og så må I se om I skal være sammen igen. Har I lovet hinanden noget i den måned? For ellers synes jeg du skal tage chancen og møde ham den anden, hvem ved måske får han dig til at glemme din eks og du finder ud af at det slet ikke er ham du vil have, men at du bare savner en eller anden. Jeg synes bare du lige skal prøve at overveje om du virkelig ønsker din kæreste igen eller om du vil videre inden du tager på date. Held og lykke
tilføjet af

Pas på!

Hey... Drop den gamle fyr, hvis han slog op betyder det vel at han ikke elsker dig. Nyd livet og tag på date hvis du vil. Men jeg ville altså passe på med fyre fra nettet. Du ved ikke om han lyver for dig, du kender ham jo slet ikke. Det kan være han er en sindssyg voltægtsforbryder!
tilføjet af

Ahva....?

Kære Dr. Hein
Indenfor dette emne, kunne jeg godt forestille mig at, de råd som måtte komme, tildels afhænger af personernes egne erfaringer. Dette er da også meget forståeligt.
Men dig, som psykolog/psykologi studerende skulle jeg mene have kompetence til at se situation fra flere forskellige vinkler, end at hun partout IKKE skal vende tilbage til den gamle kæreste, fordi man ikke får noget ud af at vende tilbage til en x!!!
Hende og den gamle kæreste har antageligvis haft visse uoverensstemmelser, som munder ud i en pause væk fra hinanden.
Men hvem har da ikke prøvet at opleve en vis form for splid i forholdet? hvem har ikke oplevet at skændes? - især når man bor sammen og i den grad kommer hinanden ved!
Her er de så blevet enige om at få en stund for dem selv. - Dettekan jeg også godt se det fornuftige i.
Men fordi man kommer op at skændes, betyder jo ikke at man aldrig mere skal komme sammen.
Prøv at se hvis dit råd var almen gældende - så aner jeg en betydelig stigning af skilsmisser.
Mit råd!
1) Lyt ikke til Dr. Hein
2) Tag på den blind date - Det er efter min mening ganske uskyldigt, og overhovedet ikke utroskab, hvis du skulle føle det. Tag ud og få en på opleveren, det kan kun kommer dig selv til gode.
3) Snak med din 'tidligere' kæreste, når den givne tid er udløbet - det skylder i hinanden.
Om i vælger at være sammen igen, skal være op til dig, men prøv at tage følgende med i dine overvejelser når du skal beslutte dig:
-Hans mening.
-Dine oplevelser du havde mens i har været væk fra hinanden.
-Jeres uoverensstemmelser. Vil det kunne ske igen? Kan i skabe tilstrækkelig kærlighed til hinanden igen?
Venligst MEN bestemt!
/Stivanovich
tilføjet af

Meget fornuftigt sagt...

Ligeledes kan det ikke undgå at undre mig lidt, at hovedpersonen her kan være så fortvivlet og usikker. "Brudet" med x'en er jo ret nyt, sådan som jeg kan forstå det, og allerede på dette tidspunkt går vedkommenes tanker lidt i retning af "andre/nye oplevelser."
Man skal næppe udtale sig for meget, om ting man sikkert ikke ved noget eller nok om. Men personligt får jeg her en følelse af tvivl, i forhold til hovedpersonens følelser for sin eks. Ikke at de ikke er der, men nok mere, hvor "stærke" de er.
Måske er det ikke så meget følelserne for x'en der er i klemme her, men mere selvtilliden og roen i sig selv, der her påvirker.
Mit råd ville ret kort være, at tage på den date. Dels kunne det jo være den nye store kærlighed, eller måske bare en nye supergod ven. Men ud over det, så ville netop det, med at gå på date med en anden, kunne stille følelserne for e'en i et lidt andet perspektiv. Jeg mener, får hovedpersonen heren god følelse af at være på date med en anden, eller bliver vedkommende det skidt og ubehageligt til mode. Så jow, jeg tror på det ville være en god og sund ting at gøre.
Hilsen,
Lars
tilføjet af

Det vil jeg nko også have gjort

Jeg tror at man i den situration gerne vil vide at der er andre som kan lide sig som den man er og ikke "dropper" en hvis du forsår hvad jeg mener...
tilføjet af

Til den fortvivlende

Hej
Du skriver, at du håber at din kæreste og dig skal finde sammen igen. Lyder også dejligt hvis i gør. Men stil dig selv det spg. - hvorfor du håber på ham igen!!! F.eks hvad savner du ved ham. Find nogle gode ting ved ham - find nogle dårlige ting ved ham. Og gør + & - op mod hinanden. Samtidig skriver du noget om en "blind date" Er du sikker på, at det er det du vil når du savner din gamle kæreste. Hvis du ikke giver dig selv den chance for at finde ud af om din kæreste og dig har noget at bygge videre på.... OG du samtidig går på "Blind date" bliver du måske såret i dobbelt forstand. Kan du bære det frk X🙂Knus
tilføjet af

det er dit liv

hold ikke trangen tilbage, men pas dog alligevel på. Tænk positivt og lev livet - du har kun det ene.
Dog er du altid velkommen at udtrykke dig om andre ting, som du ikke ønsker at sige i dette forum. Gør det på radoghjalp@sol.dk - der får du altid it svar.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.