1tilføjet af

han holder sig tilbage: HJÆLP

jeg er 19 år og har en dejlig kæreste, som jeg har kommer sammen med i 4 år. vi er flyttet sammen og har boet sammen i 5 månder.han er bare begyndt at holde sig tilbage. vi har heller ikke sex så ofte som før. va har begge nogle travle hverdage, men når vi har fri kan vi ikke slappe af og nyde det. vi skændes også meget. Jeg føler at det er enden på vores forhold, men det ønsker jeg ikke!!!! vi har endda glemt vores 4 års dag!
tilføjet af

Sandheden er kedelig..

Hej Fraekkert
Jeg kender det alt for godt..jeg er selv 19 og har vaeret i et forhold hvor vi begge elskede hinanden ulideligt meget, vi flyttede sammen efter 2 1/2 aar, og kort tid efter det var det ligesom at bo med en ven, intet sex, det var bare en ting som skulle overstaas, skaenderier over hvem der skal tag opvasken og andre smaa ting, jeg gik i skole og arbejdede og var derfor aldrig hjemme og han gik hjemme og var sammen med venner, nogen gange kunne jeg blive gal over han bare sad der med sine dumme venner, jeg haddet dem til sidst.
En dag saat vi os ned og fik en lang snak, og det hjalp utrolig meget, vi kom ud med vores inderste tanker, hvad der gjorde vi kom op og skaendes, og det var savn paa kaerlighed.
Vi tog en weekend hver fra sig for finde ud af om det var ren afhaengighed eller om det var kaerlighed...det har hjulpet utrolig meget for der fandt jeg virkelig ud af at han var den eneste ene..siden har lagt meget vaegt paa at lave ting sammen saa som at lave mad, gaa en tur i biograffen, men ogsaa at bruge tid paa vennerne saa vi ikke er klistret op ad hinanden konstant...Jeg elsker ham, og han elsker mig..
Det lyder til at i har brug for lidt tid fra hinanden for at se hvordan tingene hoerer sammen, jeg ved godt at du ikke vil miste ham, men det spare en masse tid for jer begge, og hvis i virkelig elsker hinanden klarer i det uden meen....brug tid sammen, vis at du elsker ham forkael ham lidt, lad foele at han er elsket og han er en mand!!
Haaber jeg giver mening og at det hjaelper jer!!!
Jeg er i USA og kan derfor ikke skrive de sidste tre bogstaver af alferbetet...
Skriv endelig tilbage om det har hjulpet eller om du ikke kan bruge min ord til noget..!!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.