11tilføjet af

han gik tilbage til sin ex

Nedenstående indlæg skrev jeg en uge siden. I dag skrev han at han var gået tilbage til sin ex som han brød med lidt over en månede siden. Jeg forstår ikke, hvis ikke han vil være i et fast forhold....hvorfor går han så tilbage til hende....hvordan hængere det sammen. Jeg kan slet ikke gennemskue det men er så ked, mest pga tilliden, og føler mig raget :-(((((.
Indlæg jeg skrev 1 uge siden
Jeg mødte en fyr og vi var sien sammen næsten hver dag i de 3 uger vi kendte hinanden. Det var mest ham som fik mit hjerte til at smelte med hans sms'er og at han var blevet forelskede i mig. I fredags tog han så i byen med nogle venner, og jeg hørte ikke et ord fra ham før næste morgen. Jeg blev ked af han ikke i det mindste skrev godnat og da han næste dag helst bare ville være alene hjemme blev jeg også skufede og forklared ham hvad jeg ønskede af et forhold. Vi havde en go snak og endte med jeg skulle tænke over hva jeg ville. Næste dag gjorde han det forbi, og vil bare være venner fordi han ikke er klar til et forhold. Jeg blev rigtig ked af det og han har været så sød. Været her med blomster osv og han er ked af han har såret mig. Jeg ved heller ikke om jeg kan være "venner" på den måde han vil nå vi har været intim sammen og jeg bare går og længes efter han kaster armene om mig og kysser mig.

Tip en ven
Klag over indlæg

Svar:
forstår ikke helt hans valg sisse68 26. 09
Han var nok fuld Anonym 26. 09
Du HANG på ham! Elway 26. 09
Det tror jeg du har ret i Isabél 26. 09
Et år❓sisse68 26. 09
svar sisse68 26. 09
LÆR af det til næste gang.... Elway 26. 09
Gosh... topelite 26. 09
tak sisse68 26. 09
prøv det her kender det 26. 09
Opgiv ikke topelite 27. 09
tilføjet af

rolig nu min ven

Elway skal nok lige kig på det..
tilføjet af

Hmm ja

det hænger samme for mig umiddelbart. Han vil ikke noget fast med dig (har ikke de samme følelser som du) hans eks kan måske bedre opfylde hans behov da hun måske heller ikke har så stærke følelser for ham. Det er jo sådan at relationen skal begge veje.
Jeg er ked af at læse dit indlæg men desværre er det med at blive såret en del af livet. Jeg håber du klare den og snart kommer gennem det. Du skal prøve at tænke positivt det I kunne ha startet op kunne være gået mere galt hvis det havde kørt længere end det gjorde. Du skal komme dig fra denne oplevelse også er der en hel verden af mænd der venter derude.
Held og lykke
tilføjet af

Doktor LOVE *gg*

Ja, ham må vi ha' på banen:-)) ...mee
tilføjet af

hehehehe

jeg trode sq lige det var ham der skrev der,
tilføjet af

Jeg er ked af det på dine vegne...

...det er ikke sjovt at blive vraget. Han var åbenbart ikke kommet over sin eks og det må du ikke bebrejde dig selv for. Surt at du nåede at udvikle følelser for ham. Håber at du snart finder en der vil det samme som dig:-) ...mee
tilføjet af

Snydt*ss*

Du kan jo ikke ramme rigtigt hver gang ...mee
tilføjet af

Jeg synes det er synd for dig

at du skal have den oplevelse men som jeg ser det, så bringer man altså sig selv i risiko, når man involvere sig med en, der netop lige er "kommet ud af sit forhold" - for hvor ofte er de faktisk det? Det tager mere end en måned for de fleste og risikoen for at vedkommende render "hjem" igen er temmelig stor. Mange skal bare lige ud og se sig lidt om, for at finde ud af om de kan finde nogen der er lige så interesserede, som hende derhjemme er/var.
Håber du kommer igennem i fin stil og finder en der reelt er ledig og vil det samme som dig.
Knus
Dulkis
tilføjet af

Har min egen mening

og klager ikke over indlæg som JEG sys er helt OK!!
tilføjet af

tillid

Jeg læser jeres svar og takker. Egentlig er det utrolig hvoran man kan bruge nogle få ord til at komme lidt på andre tanker. Problemet for mig er nok "tillid" TILLID til igen at tro på den næste som fortæller han er dybt forelskede og bange for jeg vil droppe ham, for en uge senere selv at gøre det. Jeg synes min evne til at føle tillid formindskes med årene og arene ;-(
tilføjet af

Hmm ja

kan godt se hvad du mener. Men måske skulle du næste gang selv prøve at lægge ud .. det virker som om du er blevet lullede ind i hans talestrøm.
Altså hvis du tager lidt styring mht at finde en så er du ikke selv så udsat. I kvinder har mange fordele hvis I vil og tør.
tilføjet af

Min teori

Du har været mellemstation. Han skulle bare lige ud og have luft under vingerne for at finde ud af, hvad han ville. Sorry, men sådan er det ofte :(
Men han aner ikke, hvad han går glip af. DU er for god til ham, og han er ikke værd dine tårer. Gå du ud og find dig en ordentlig mand, der kan fnde ud af at behandle dig ordentligt. (og husk nu at give ham hans frihed)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.