39tilføjet af

Han er voldelig

jeg har været sammen med min kæreste i ca. 1½. den gang da vi mødtes lovede han mig at jeg ville få det rigtig godt, og at jeg ville blive lykkelig. og at han ville passe på mig. men her på det sidste er han begyndt at være voldelig. han kan blive sur på det mindste ting jeg gør. jeg må ikke gå ud i byen uden ham, jeg skal skrive hver eneste min. hvor jeg tager hen. jeg har prøvet at gør en ende på vores forhold, men så truer han mig med at jeg ikke kan slutte min uddannelse, at han vil ødelægge alt for mig. Han truer tit med at slå mig, hvilket han også gør men ikke så tit som han truer mig med. Jeg ved ikke hvor jeg skal gå for at få hjælp. vi er begge 20 år, og jeg er forelsket i ham, men jeg kan ikke blive ved på den måde han er på.
tilføjet af

søde ven

ham har du godt nok ikke været særlig heldig med, desværre, se at komme væk for du fortjener bedre end det.
gå til politiet, anmeld ham for vold, trusler
tilføjet af

hhh

jeg har prøvet alt, men han er ligeglad med alt. jeg kan ikke en gang gå et sted uden at han er med mig. jeg valgte min uddannelse også valgte han den samme, bare for at han skal holde øje med mig. jeg ved virkelig ikke hvad jeg skal gør.
tilføjet af

Vold

Der er faktisk rigtigt mange steder du kan henvende dig ,når det drejer sig om vold og trusler. Anonymt. Det står altid i de lokale ugeaviser og der får du al den hjælp du ønsker!!! Men du skal gøre dig klart med det du føler, for at være forelsket i en mand der truer og andet ;vil ikke ende godt.Og hvis i prøver skal det være jer begge der modtager hjælpen.
Jeg håber du opsøger et af de steder og får hjælp og ham også, for han har lige så meget brug for at komme ud af aggretionerne ,der gør ham voldelig.
Nat herfra.
T.S
tilføjet af

Hej :-(

Hej.
Da jeg var 15, kom jeg selv ud i sådan et forhold, vi var sammen i næsten 2 år. Han var rigtig voldig i mod mig, og gjorde værre ting end bare at slå.
Allerede efter ca. 2 måneder var jeg ikke vild med ham mere fordi han fortalte mig at han havde prøvet at kvæle en af hans eks kærester.
Jeg prøvede alle chncer jeg fik til at gøre det slut, men var ikke fast nok i min beslutning, før jeg fandt ud af at han havde været mig utro dagen før juleaften, der sagde jeg stop og holdte fast i det, solvom han kørte psykisk på mig.
Gør alt hvad du kan, tag det første skridt og måske bare flytte fra ham og se om det hjælper så i bare ses en gang i mellem... Tag den første og bedste chance der kommer når han laver noget lort.
Det hjalp mig, og i dag har jeg verdens dejligeste kæreste, som jeg har det rigtig godt med.
Håber da at hører mere fra dig, og hvordan det kommer til at gå.
Knus Pigen85
tilføjet af

:-)

Jeg prøver at holde fast i at gå fra ham, men han gør det svært for mig. Jeg bor ikke sammen med ham for det tør jeg simpelthen ikke. Men hvis jeg ikke ser ham en dag så er han oppe at køre igen. Det værrste af alt er at han er blevet sådan her på det sidste, han har aldrig været sådan. Hans venner gør det endnu værre, for de fortæller ham løgne om mig. Jeg ved ikke hvad jeg skal gør. det er som om jeg sidder fast i et cirkel. Og hvis jeg skal søge hjælp, så er han 100% ikk med på at få hjælp sammen med mig. det hele er kaos for mig. alt går godt for mig men når det kommer til ham er intet godt.
tilføjet af

hej igen

det er jeg virkeligt ked af på dine vejne
det lyder mere til at han mere eller mindre er besat af dig, eller bare ikke er voksen nok til at have et forhold.
har fundet et link som du måske kan bruge :
http://www.dannerhuset.dk/dannerhuset/dannerhuset.htm
ellers kan du gå ing på en søgemaskine og søge på kvinderådgivning/kvindecenter
tilføjet af

øvøvøvøv

det var da trist at han er blevet sådan.. det lyder som om hans venner fylder ham med pis om dig. måske er det derfor han er blevet sådan. jeg læste forleden i et blad om sådan nogle fyre der bliver sygeligt mistroiske og jaloux. han vil være sammen med dig fordi han vil være helt sikker på at du ikke laver noget andet (er sammen med)med andre, men i virkeligheden har det modsat effekt. jeg tror egentlig det er ham der har mest brug for hjælp. prøv at tale med ham om det.. hvis i da stadig kan det. ellers kan du politianmelde ham og hvis du får medhold må han overhovedet ikke kontakte dig eller på nogen måde chikanere dig. sådan et påbud varer i 5 år..
tilføjet af

:-(

Han er ligeglad med om jeg melder ham, for så får han sine venner til at komme efter mig. Jeg mener virkelig at jeg ingen udvej har. Har tænkt mig at droppe min uddannelse og flygte fra ham, men er virkelig bange for ham. hvis jeg spørger ham om han har haft gang i noget bag min ryg vil jeg så for en lussing. jeg stoler overhovedet ikke på ham.
tilføjet af

Meld ham !!

Hey Venze
meld ham, du må ikke leve dit liv med ham, det er ikke godt for dig. nu ved jeg ikke lige hvor du kommer fra. men hvis jeg var dig ville jeg smide det hele og pak en kufferet, og smutte. og søge ind på en krisecenter. de har pligt til at hjælpe dig. de kan ikke afvise dig når du kommer, og når du er kommet ind på centert, hvis du har mærker efter at han har slåget dig så meld ham. skift mobilnr. farve dit hår, hvis det er langt så få dte klippet, lav helt om på dig selv. det er det eneste råd jeg kan give dig. jeg ved det måske er svært men du skal huske på at du har ret til et ordenlig liv med masser af lykke. håber du kan bruge noget af det jeg har skrevet.
Held og lykke.
Hilsen Mille
tilføjet af

smid ham a h....til

smid ham af hh..... til
tilføjet af

...

Jeg er virkelig taknemlig for jeres svar... hvis jeg virkelig vil gå fra ham, så skal jeg også holde på det. Og det er også det jeg vil. For han kør mig virkelig psykisk og fysisk ned at jeg ikke orker at stille mig op mod ham. Hver morgen står jeg op med grædende øjne for jeg ved hvad jeg igen skal gå igennem.
tilføjet af

Lille du

Og nu er det altså alvor: jeg råder normalt ingen til noget somhelst ej heller at gå fra nogen men i dit tilfælde:Gå og det kan ikke gå stærkt nok. Vær stæk udaftil og græd invendigt til det er overstået. Jeg ved og jeg taler af erfaring via mine forældre at sådanne forhold kan skade for altid. Jeg har været igennem rigtigt meget og jeg ved at mine drømme ikke altid er som jeg ønsker det. Heller ikke måden som jeg er kommet videre i fremtiden. Tillid til andre. Tanker kun du forstår vil være et problem som kan og vil blive svære at tackle...Gør noget snartest og skriv de numre ned du kan finde her på nettet..
Tanker sendes til dig..
Og hvis er du velkommen til at skrive.
TS
tilføjet af

søde ven dog:/

Sikke da en situation du er blevet bragt i.. Er ked af det på dine vegne. Virkelig!
Men du bliver nødt til, at se konsekvenserne i øjnene. Du kan IKKE fortsætte et forhold til en fyr der tæver dig. Du kan SAGTENS finde det der er bedre. En fyr der kan finde på sådanne ting, bør slet ikke have lov at have mennesker omkring sig der elsker ham!
Er du HELT sikker på du virkelig elsker ham.
Jeg er ked af at sige det, men du bliver nødt til at forlade ham.
Han fortjener dig ikke..... Lov mig en ting. Hvis/når du beslutter at ende det, skal du ikke tage hans trusler seriøst... Han er bare et stort dumt fjols..
Held og lykke til dig.. Håber det bedste for dig..
//Mette
tilføjet af

Surt..

Hej..
Vi r meget kede a at høre, hva han har gjort eller gør..
Vi sys du skulle anmelde d svin, altså skride fra ham så hurtigt du kan..
Du kan jo bar blive beskyttet a politiet..
Men tag at skrid fra d svin..
Held og Lykke, må du finde lykke et andet sted..
Kyss fra Os..
tilføjet af

Voldelig....

Kære ven
Nu må du have mig undskyldt, men jeg spørger dig ligeud
Har du ikke noget familie, venner naboer der kan hjælpe dig med at komme væk ??
Drop den uddannelse foreløbig, find noget andet sted at bo, uden at han ved det, når det hele er lagt på plads, så rejs lige så stille, aftal med venner og familie, at de ikke må sige noget om hvor du er. Der er masser af hjælp at hente hvis man virkelig vil have hjælp.
Jeg har selv oplevet det, var lige ved at blive slået ihjel, overlevede, men idag ca. 30 år efter døjer jeg stadig med angstanfald ind imellem, derfor synes du skal ud af det forhold snarest. Hvis du har mod på det kan jeg prøve at hjælpe dig hvis du vil lade mig eller andre gøre det. Et er at skrive og bede om hjælp, noget andet er at tage IMOD hjælp. Kun derved kan du nå dine egne mål.
Han er en stakkel der er syg, der åbenbart har brug for hjælp selv, men det er ikke dit problem, det må han selv erfare siden hen og så må vi håbe på, at han får hjælp.
Lige nu er det dig der skal tage imod hjælp til at komme væk.
Giv et praj så kan du få min mail adresse.
tilføjet af

løsning...

jeg ville foreslå at du tager op til en komune og snakker om at du har problem og forteller dem det og får en lejlighed og de kan betale for din uddannelse så han ik kan stoppe dem og du så efter det lægger et brev til ham om det er forbi............
tilføjet af

smid

smid han da ud og fine dig en ny
tilføjet af

anonymt

hvis han altid holder øje med dig..ved han så ik at du har skervet her på sol?
tilføjet af

Kom ud af det nu...

Kære Anonym
Er du blevet slået så er det med at få benene på nakken, få noget hjælp fra nærmeste venner eller familier, er det ikke muligt eller ikke hjælp nok så ved jeg der findes flere gode steder hvor voldsramte kvinder kan få hjælp(søg på nettet eller i tlf.bogen)
Men kære unge kvinde kom ud af det forhold i en fart...uanset hvor svært du tror det er at forlade ham, så bliver det kun sværere jo længere du venter...Slår man en kvinde så har man INGEN respekt for hende...
Håber du finder den støtte du har brug for.
Kærlig hilsen
Johan
tilføjet af

hjælp til selvhjælp

Du bliver nødt til at søge hjælp hos dine nærmeste,men den eneste der kan gøre noget er i bund og grund kun dig selv. Jeg har selv været udsat for vold, både fysisk og psykisk og ved at det kun var da jeg besluttede at gøre noget at jeg kunne komme videre. Hvad er du ved at tage som uddannelse? har du en studie vejleder der kan vejlede? En ting er sikkert... det bliver aldrig bedre. Det er ikke dig der er noget ivejen med, så længe han ikke gør noget ved hans adfærd vil det fortsætte og også blive værre.
Gør noget ved det hurtigst muligt
tilføjet af

tsk tsk...

ej vel... det er jo bare for at få opmærksomhed!!!
tilføjet af

opmærksomhed

Hvem mener du søger opmærksomhed? den som yder vold? eller dn som søger hjælp?
tilføjet af

Børn

I er to børn - hvis du er økonomisk afhængig af ham, er du lidt på den, men der er altid en årsag til, at to finder hinanden, som der er en årsag til, at du fortsat elsker ham.
Jeg har selv haft en samlever, der meget ligner det, du står i. Selv kunne jeg ikke ekspedere ham, men jeg fandt een, der kunne fortælle ham noget, som han kom til at forstå, og som gjorde, at han forhalede.
Hvis du vil oprette en fiktiv e-mail, vil jeg helt sikkert kunne hjælpe dig.
Med venlig hilsen
EF
tilføjet af

Ud med svinet.

Hej til dig.Hvad for dig egentlig til at blive i et voldige forhold.Hvad vil du med ham,din kærste.Han er da for ynkelig til at holde af.Han er kun et barn.At slå en kvinde er noget så lavt en mand kan gøre for sin dame.Han kan ikke klare sig på anden måde en vold,det viser da også hvor lille et barn han er.Få ham ud af vagten,og det kan ikke ske for hurtigt.Hvis du stadig bliver hos ham,skal du stoppe dit jammer over ham,for så beviser det jo klart,at du finder dig i hans vold,og at du ikke har nogen planer om at forlade ham,så er du jo lige så dum som ham.Har du respekt for dig selv,så smidt det lort til mand ad h til.Hej.
tilføjet af

Har været i dine sko

Læste dit indlæg og kan kun sige: KOM UD AF DET SÅ HURTIGT DU KAN!
Jeg har selv været i et forhold i 2 år hvor min daværende kæreste var meget voldelig. Jeg var blindt forelsket og tænkte hver dag at han nok ville forandre sig. Men en dag fik jeg simpelthen nok og slog op med ham, aner ikke hvor jeg fik styrken fra men det er det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv.
Sandheden er at mænd der er voldelige ikke bare vågner op lige pludselig, de bliver ved. Du må bare være stærk og slå op med ham. Det er hårdt i starten, men du vil takke dig selv senere. Hvis han truer dig efter du har slået op, så meld det til politiet. Det var jeg nød til og det resulterede i at han fik et polititilhold, så nu er jeg endelig fri for ham.
Håber du kan bruge min historie og jeg ønsker dig alt held og lykke i fremtiden. Tro på dig selv. INGEN kvinder fortjener at blive banket.
tilføjet af

Det kan lade sig gøre

Jeg har også været i et voldeligt forhold. Jeg giftede mig som 21-årig med ham. Droppede min uddannelse fordi han var jaloux. Vi var sammen i 3½ år. Jeg håbede hver dag, at han ville indse, at jeg elskede ham og holde op med at være voldelig, men det blev kun værre og værre. Jeg blev gravid og fik en dejlig lille dreng. Jeg blev indlagt flere gange under graviditeten. Til sidst vidste jeg, at jeg var nødt til at gå fra ham af hensyn til mit barn. Jeg var overbevist om, at jeg aldrig mere ville finde en mand, der ville have mig. Jeg var grim, tyk, ulækker - ALT det negative, han sagde, troede jeg på (jeg var dengang str. 34...og ja, jeg troede virkelig på, at jeg var for tyk!). Jeg troede, at jeg ville komme til at sidde alene, isoleret med min søn resten af mit liv - det var dog langt at foretrække i forhold til min daværende situation. Jeg gik til politiet, tog på krisecenter, flyttede hjem til mine forældre og fik til sidst min egen lejlighed. Han truer stadig med at gøre både min søn og mig fortræd. Jeg er ved at blive færdig med min uddannelse og har i dag veninder og en dejlig kæreste. Jeg har valgt at vise min emailadresse - troldungen@sol.dk - skriv hvis du har brug for at snakke. Ciao!
tilføjet af

Pas På

Hej,
Jeg føler virkelig med dig - du er simpelhen nødt til at komme videre. Det lyder altid nemt at sige "se at komme væk eller smid ham a. h. til - men virkeligheden er en anden. Har du en god veninde du kan flytte hen til i en periode? Du er nødt til at udstråle styrke og vilje - du skal være indstillet på at når du slytter vil han kontakte dig mange gange og sikkert på grædende knå bede dig om at komme tilbage - men en gang voldelig altid voldelig. Verden er fuld af dumme mænd, men også en hel masse søde som virkelig kan være en søde og rare for livet - du har bare fundet den forkerte og det er nu du skal gøre op med ham og komme videre. Du skal ikke tro på at det bliver bedre - du skal se at komme videre. I alle størrer byer er der steder man kan henvende sig for at få hjælp og så er der jo politiet. Held og lykke - knus kurt36@sol.dk
tilføjet af

Kom væk

Hej.
Jeg føler med dig, og jeg kender situationen. Det er forbandet svært at give slip, når man er forelsket til op over begge ører, men jo længere du bliver og lader dig ydmyge, jo mere magt får han over dig. Ikke bare fysisk med også psykisk. Du må se at komme væk, slå op med ham og lad ham forstå du mener det. Du skal ikke engang se dig tilbage. Hvis han truer dig eller udøver vold mod dig, så gå til politiet. Det er ulovligt, det han laver og det skal intet menneske udsættes for. Find styrken inde i dig selv og opsøg dine bedste venner og få støtte hos dem. Man er altid sig selv nærmest, og du kan ikke redde ham. Ellers er der i hvert fald centre rundt omkring i landet, hvor man kan få hjælp, også anonymt.
Held og lykke med det, jeg håber du slipper fri fra ham.
tilføjet af

STOP volden nu

Kære du,
Du skal handle nu, hent hjælp på www.voldmodkvinder.dk
med ønsket om et godt og fredfyldt liv.
En ven
tilføjet af

Kender det fra mig selv..

Hej du.
Selvom jeg er ved at være lidt halvgammel, glemmer jeg aldrig en kæreste jeg boede sammen med dengang jeg var midt i tyverne. Han slog mig tit. og beskyldte mig for at være utro, og det sværeste i verden er at bevise at man ikke har været utro ! Politiet hjalp ikke, nå ja, de snakkede lidt med ham.. men så bankede han mig endnu mere fordi jeg havde sladret..så var jeg lige vidt.. Istedet begyndte jeg at ydmyge ham foran vores venner og familie..Jeg kunne f.eks. sige, når vores venner kom, at jeg desværre ikke havde haft tid til at gøre rent, fordi han havde slået mig. Han nægtede pure, mens vennerne var der, og bagefter tog jeg tævene, men jeg hodt ikke op. Jeg fortalte at han var voldig til alle jeg kendte, og helst når han hørte på det. Han troede jeg ville holde det skjult, men han blev klogere, og han holdt faktisk op med at slå mig, og så flyttede jeg fra ham.. han blev bange for mig, for med mine ord, havde´jeg en større magt end ham. Ord er den største magt, og de mænd der slår, har ikke ordet i sin magt. Snak om det til alle du kender, du har jo ikke noget at være flov over, æd din stolthed..det er DIT liv det handler om, og lad ham høre at du snakker om det, selvom dine venner måsker bliver pinligt berøret, så hold ikke op, og hold heller ikke op hvis han beder dig om det..tag hævn.. jeg lover dig, det er den bedste hævn du kan tage. Og du kan ikke elske en mand der slår dig, det ved du godt, hvis du tænker dig om..ikke ?
Store knus fra en der kender volden!
tilføjet af

Er han værd at kæmpe for??

Hejsa..?
..Jeg ked af at du står i sådan et dilemma.Jeg har selv stået i dit sted..Det er hård! men det du til at atarte med skal gøre,er at tage op med dig selv om han er det værd! Du er fuld af værdi.. har han fortjent en pige som dig?? hvad har han gjort for at dig??
..men kampen kan tages op og du kan vinde den! jeg gjorde det at,jeg fortalte ham at hvis han så os i fremtiden måtte det der stoppe.. Han betød alt for mig,jeg elskede ham så fandens højt at det sommetider gjorde ondt. Er det sådan du har det!? Hvis ja.. så fortæl ham at skal han slå må skride! det er du ikke tjent med. Gå og være nervøs.. han skal styre sit voldige adfærd og sine trusler.. med kolde øjne skal han fatte at du gider sku ikke at finde dig det.(undskyld mig,ekoist!)det er hvad han er.. i øvrigt.. kan du fortælle ham at du vil ha en mand,ikke et barn. (rigtige mænd slår ikke på kvinder!!)Det er en kendsgerning..
Fatter herren ikke medelsen..så skrid fra ham! Meld ham til politiet.. når du føler at han har opbrugt sin chance! Ingen fortjener at blevet slået! Og slet ikke af sine nærmeste. En kæreste skal man føle sig tryg hos,kunne tale med..ikke give ham medhold for at slippe for en på hovdet. Ingen er tjent med den slags kærlighed! Elsker han dig,så stopper han det pis! stopper han ikke,så er han IKKE en skid værd!! Seriøst!! Du er fortjener bedre..
Held og lykke..
P-T.
tilføjet af

Hvad med dig?

Hvad med dig selv? Har du ikke gjort noget for at han skal blive som han er?
Han prøver jo bare at passe på dig, hvis han ikke ved hvor du er kan han jo ikke passe på dig. De gange han har slået dig er det vel fordi du ikke har fortalt ham hvor du er/har været/skal hen?
Giv ham dog en fair chance for at bevise over for jer begge at jeres forhold har en fremtid. Hvis du ikke hjælper ham til at forstå at total kontrol ikke er løsningen bliver det bare endnu værre i fremtiden.
Har du overvejet hvorfor han gerne vil vide alt om hvad du laver og hvad baggrunden for denne videnbegærlighed er? Kunne det evt. være utroskab?
Tænk lige over tingene inden du dømmer ham!
tilføjet af

Kender typen

Jeg har i en længere periode arbejdet med personer, som kun kan udtrykke sig ved at være fysisk. Som behandler har man en mulighed for at hjælpe disse personer, eftersom følelser ikke kommer i klemme. For dit vedkommende vil det derimod være fatalt at tror at du kan ændre noget så fundamentalt, som hans måde at udtrykke sig på. Jeg vil sige at du har flere muligheder. Du er i gang med en uddannelse, hvilket naturligvis også fylder meget for dig, til gengæld kan du også vælge, at sige at det er det som kommer først. Dit liv vil indrette sig efter dit valg, når bare du har noget at forholde dig til eks. din uddannelse.
Det skal også siges at jeg selv har været i et voldeligt forhold, hvor han truede med pest og plage hvis jeg gik. Det vist sig bare, at min beslutsomhed gjorde ham usikker, da han ikke længere kunne kontrollere mig. Dette resulterede i at hans trusler blev lige så tomme, som jeg havde oplevet dem før.
Du kan ikke hjælpe ham ven....hjælp dig selv!
tilføjet af

vold

uaset hvad, man slår ikke på hinanden.
KÆRLIGHED SKAL IKKE GØRE ONDT!
og han må mangle selvrespekt når han slår.
du må være syg i hovedet når du har den mening/holding.
man slår ikke, bare fordi man ikke ved hvor kæresten er henne.. fordi man er kærester EJER man ikke hinanden.
vil du også slå dit barn(hvis du har/får) bare fordi du ikke lige ved hvor det er?
hvad bliver det næste? at du mener at man skal lege peter lundin....
tilføjet af

Det ender med tæsk...

Hej du. Gang på gang ender kvinder som dig i en frygtelig situation, fordi de ikke tager truslerne alvorligt. Din kæreste VIL før eller siden begynde at slå dig, men først nedbryder han din selvtillid, så du føler dig som et lille ubetydeligt nul. Når det er gjort, og det varer ikke længe, så kan han påbegynde den fysiske afstraffelse. Du har store chancer for at slippe uden blå mærker hvis du går din vej NU. Hans trusler om at kunne ødelægge dit liv, skal du tage med ro. Manden mærker at du er bange og udnytter det groft. DU KAN, DU SKAL. Kender dig naturligvis ikke, men jeg er helt sikker på at du har styrken til at tage ansvar for dit eget liv og din fremtid. Og søde ven, du elsker ham ikke. Måske angsten for at stå på egne ben er skræmmende. Spørg dig selv om hvorfor du mener du ikke fortjener bedre. Fortjener du ikke at blive elsker for det vidunderlige menneske du er? Fortjener du ikke lykke og en kærlig mand? Fortjener du ikke at bliver forkælet og nusset om? Kan du sige højt JO til disse spørgsmål, så er du halvvejs ude af døren. Siger du nej, så må du finde en psykolog, for så ligger dit problem langt dybere end du måske er klar over. Altså, søde du, du er så ung endnu og livet råber på dig. DU former og bestemmer din fremtid og jeg håber inderligt at din nuværende kæreste ikke er at finde i dit fremtidige liv.
De største knus fra mig
tilføjet af

Den var grov...

Det var noget af en grov sammenligning du der kom med. Jeg kan ikke andet end tage afstand fra de handlinger som din ven Peter Lundin har begået.
Det kunne aldrig falde mig ind at slå de børn jeg forhåbentlig engang får.
Meningen med mit indlæg var bare at få starteren af tråden til at tænke lidt over hvorfor tingene er endt i en sådan tilspidset tilstand, ikke at blive udråbt som psykotisk massemorder!
Det kunne jo let tænkes at der var en ganske god forklaring på hvorfor tingene er gået så galt som de er. Men den del af mit budskab er måske ikke nået frem til dig???
For at skære det hele lidt ud i pap brugte jeg måske lidt grove vendinger der (åbenbart) er blevet misforstået alligevel.
tilføjet af

kender det!

hejsa
jeg er også sammen med en kæreste som bliver voldig når han ikke kan forsvare sig mere og det sker ofte når han er fuld.Han truer også og kalder mig de værste ting man kan tænke sig til.
Jeg tør ikke forlade ham fordi jeg er ret sikker på at han vil følge efter mig.
Så jeg kender lidt til dit problem og at det er hårdt og følelserne forsvinder hurtigt og bliver erstattet med frygt og had istedet for. men hvordan kommer man ud af det ???
held og lykke og jeg håber du finder en løsning.
knuzz mig
tilføjet af

skynd dig at gå

du skal se at komme ud af forholdet
jeg har selv levet i et voldeligt forhold og ligemeget
hvor tit de lover at stoppe gør de det ikke
jeg har lige boet 3mrd på krisecenter med min datter og der eer masser at hjælp at hente
tal evt. med komunen de kan hjælpe med opholdsted osv.
jeg ved det er svært men engang vold altid vold
tilføjet af

tak

hejsa... tusind tak for jeres støtte. endelig tog jeg mig sammen og forlød ham. Jeg fik hjælp fra min lære som gøre sådan at han overhovedet ikk kom i nærheden af mig. jeg er blevet flyttet langt væk fra ham, jeg har fået skiftede mit nr. osv. det var virkelig svært men det skulle gøres hvis jeg ville væk fra ham. jeg fik også blandet en veninde i det, som jeg virkelig vil takke hende. hun blev også truet fra ham. derfor skal man virkelig tænke sig om, om man vil blande bekendte ind i sagen. men tusind tak for jeres støtte
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.