13tilføjet af

han er ligeglad med børnene

vi blev skilt for 1 år siden og har en weekend ordning, så han har børnene hveranden weekend.
Siden da har han slæbt vores børn med ud til 4-5 kvinder, som han har datet på nettet. Han involverer ret hurtigt vores børn i sine nye dates.
Men alle net-dates har droppet ham efter kort tid.
Problemet er, at det gør indtryk på børnene at komme i så mange nye hjem, hvor der også er børn.
Jeg føler det ret fortvivlende, fordi børnene i et par måneder taler om "rita og hende børn" og derefter om "sussie og hendes børn" osv.osv.
For børnene kan ikke forstå, hvorfor de lige pludselig ikke mere kan komme på besøg hos "Rita, Susanne osv", når han er blevet droppet.
Jeg synes ikke, det er acceptabelt, som han opfører jeg, det virker så desperat. Burde han ikke sørge for at date, når han er weekend-fri, i stedet for at tage dem med ud efter blot 2 ugers bekendskab med en kvinde?
For mig kan han gøre, hvad han vil, men jeg synes, han overskrider nogle følelsesmæssige grænser hos mig, fordi jeg de næste 2 uger skal høre om endnu en ny dame og hendes børn.
Selv ville jeg holde utrolig lav profil den første tid, hvis jeg mødte en ny mand.
Hvad mener i?
tilføjet af

Uheldigt..

Uheldigt at det skal gå ud over børnene. Du skal måske tag en alvorlig snak med ham om det, men hvis det ikke hjælper skal du nok drage myndighederne ind
tilføjet af

Først

Vil jeg give dig ret i at man skal være varsom med at hive sine børn med ud til alle mulige/umulige nye bekendskaber, for som du selv nævner så påvirker det børnene.
Desværre kan du ikke gøre så meget ved det, andet end at prøve at tale til hans sunde fornuft, så længe at han ellers passer sine børn og de har det godt når de er sammen med ham( heller ikke hvis ham slæber dem med rundt til alle mulige kvinder)det er nemlig hans weekend og ham der bestemmer hvad de skal.
At det også påvirker dig, må du affinde dig med, sådan er det når man har delebørn og du kan intet gøre ved det alligevel......Vær der for dine børn og vis dem at hos dig har de en stabil tilværelse, mere kan du faktisk ikke rigtig gøre( med mindre at du kan tale til hans fornuft).
tilføjet af

Hold ud

Min første tanke er det er synd for børnene og han ikke tænker særligt på deres tarv, følelser osv..
Jeg kan kun råde dig til at snakke med børnene og forklarer hvad det hele går ud på, de har det nok heller ikke særligt godt med det.. Ønsker dig held og lykke..
tilføjet af

Er det børnene du er bekymret for

Eller er det i virkeligheden dig selv og dine følelser du tænker på ??
Men ellers er han da et fjols, ikke så sært at de dropper ham, når han tropper op med børn og hele molevitten, efter så kort tids bekendtskab.
tilføjet af

nej helt ærgeligt

jeg har selv været ude for det samme at sidde med et barn der er skrub forvirret fordi de ikke kan forstå at de lige pluselig ikke skal se de børn mere nogen gange efterlod han dem også til helt fremmede som de aldrig havde set før fordi han skulle ud det kunne hun heller ikke forstå børn bliver forvirret og man aner ikke hvordan man skal forklare det
Jeg ved godt det nemt at tænke åh det bare jaulusi
men det er det ikke hvorfor kan han ikke lave det alle de andre dage !!!!
tilføjet af

og børnene snakker...

som jeg skriver, kan han gøre som han vil, men hvorfor trække børnene med ind i det (ned i det)
De oplever jo også at han sex med nogele forskellige kvinder, for det fortæller børnene om at de har set og hørt. De 7 år. Og det bryder jeg mig ikke om at de blir involveret i, han er på ingen måde diskret med det.
Han kan da date og bolle alt det han vil, når han har fri.
Føler at det også handler lidt om, at han ikke ved. hvad han skal foretage sig med børnene i weekenden og så er det vel behageligt at placere dem hos andre (kvinder)
tilføjet af

nej nej :-)

det er skam slut for længe siden, jeg har intet med ham følelsesmæssigt. Jeg synes han er blevet et skvat efter vi er gået fra hinanden.
tilføjet af

kontakt myndighederne

skriv kort og præcist om dine bekymringer, det er uikke sikkert du får noget ud af det, men så har du i hvert fald signaleret, at du er bekymret for børnene.
Og hvis det fortsætter har du altid den henvendelse til amtet at henvise til.
Fx hvis et af børnene begynder at blive nervøs og urolig, når de har været på weekend hos ham
tilføjet af

ville aldrig date ham

hvis han tropper op med weekendbørn og hele molevitten, som "kedelig mand" skriver.
Det er tegn på at han er ude at skide!!!!!
tilføjet af

svage kvinder han dater

hvis de accepterer at han slæber hele sin babage ind i et slinternyt forhold.Det må da få enhver kvinde til at bakke ud.
tilføjet af

sker desværre tit

du er i samme situation som mange andre kvinder der bliver skilt.ude af øje ude af sind,og os mænd er ikke egnet til at være singler,vi skal helst have en til at nusse om os,og det er desværre ikke det de vil dem vi finder her på nettet,han bliver nok voksen når hornene er blevet løbet af igen,fortæl ham hvad du mener om hans damebekendskaber og relationen til *DINE* børn, men hav ikke det store håb om meget forståelse da vi som mænd jo tænker med det lille vedhæng vi har! held og lykke med det
tilføjet af

Hov!

Du er nødt til at konfrontere ham med dine tanker.
jeg er selv alene med mine unger, og har datet en del... Jeg har det sådan, at først når JEG er sikker, skal mine unger og min kommende kæreste møde hinanden... (Det er dog kikset et par gange, men jeg har vel været en smule naiv..) Jeg syns selv, at det er rarest, at lære min evt. nye kæreste at kende på egen hånd, det er trods alt en kæreste jeg ønsker, og ikke en ny far til mine unger. Du må nok snakke med ham om det, og gøre ham klart, at i første omgang, er det HAM og ikke jeres unger, der skal lære det nye menneske at kende... Syns det er dig der skal tage affære her, og gøre ham klart, at dine unger ikke har brug for det liv, som han fører lige PT. Han bør som et voksent menneske "udnytte" sine fri-weekends, og se sin evt. nye kæreste an - UDEN børn.
Håber du kan bruge mit indlæg.
tilføjet af

et spørgsmål til dig:-)

tak for et godt svar. Ja, jeg vil konfrontere ham med det senere. Rigtigt at date kan han gøre i sin fritid, istedet for næsten altid at være sammen med en anden kvinde og hendes børn, når hanh har de små.
Jeg kan også undre mig over, at kvinder SÅ hurtigt accepterer, at han kommer anstigende med børnene så tidligt inde i forholdet, vi tager her om fx. 2-4 uger????
Hvorfor er der ingen af de dates, der siger til ham, at de synes, de er alt for tidligt??????
Det virker mærkeligt, at fremmede kvinder bare åbner døren for efter så kort tid.
Et det mon ensomme kvinder eller hvad?
Jeg ville ikke inddrage mine børn i en date så hurtigt, der ville nok gå mindst ½ år, før jeg ville præsentere mine børn for en ny.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.