38tilføjet af

Håndlæsning???

Er der nogle af jer der har været til en håndlæser og er det kommet til at passe det han/hun så??
Hilsen den nysgerrige
tilføjet af

Jeg har..

..været hos den meget omtalte og efterhånden meget kendte AnneMarie Danfeldt...det er tre år siden, jeg måtte af med 700 kr for 45 min...og INTET har passet.
Hun siger det samme til alle...jeg syntes det var dyrt og ikke noget jeg kunne bruge til noget.
Min veninde var hos hende samme dag som mig, og her tre år senere, er der heller INTET der har passet på hende..jeg har det på bånd, og ser jeg hende igen vil jeg fortælle hvor dårlig hun er til sin håndlæsning, men et er sikkert , hun er blevet rig af det..
Så tænkt dig godt om hvem du opsøger, ellers er det bare penge ud af lommen.
tilføjet af

En fed måde at tjene penge på!

Jeg har også en veninde, der har været hos hende, og jeg har hørt båndet, som hun fik for sine 700 kr. Det hun siger, kan enhver få til at passe, bare man tror nok på det. Ren psykologi - men hun er god til at bruge den!
tilføjet af

jeg har og har fået meget ud af det...

.. jeg er af og til ved håndlæser og jeg mener at en stor del af det har oasser på mit liv. Noget har ikke passet, måske er det fordi jeg ikke har lagt vægt på det eller fordi det ikke er sket endnu. Noget af tingene passede ret præcis endda.
Jeg giver kun 200 kr pr. gang
tilføjet af

Fup og Fidus

Hvis man tænker sig om, og bruger sin sunde fornuft og logiske sans?
Spåkoner, sandsigere og håndlæsere er rigtig nok dygtige: Dygtige til at fortælle ting der favner bredt, så de kan passe på mange mennesker. Og hvad får de ud af det? Penge.
Jeg så den sjette sans, hvad jeg ikke plejer. Her skulle deltageren tegne sin hånd, og her kunne en slags håndaflæser så læse hans liv. Lillefingeren havde han tegnet helt skævt, og hun konkluderede så en masse ting deraf. Blev hun til grin, da han fortalte, at grunden dertil var, at ham ved siden af havde skubbet til ham? Fup og fiduser. Men tro kan jo flytte bjerge..
tilføjet af

søg ind i dig selv for svar!

Hej
Håndlæsning er en gammel og velafprøvet ting, men i nutidens Danmark oplever, jeg at det er meget vigtigt at søge inde i sig selv for svar,istedet for alle mulige (og umulige) ydre "autoriteter". DU bestemmer over DIT liv!
tilføjet af

Også jeg...

...har været hos Annemarie Danefeldt for 2 år siden og gav kr. 900,- for næsten 2 timer. Jeg fik utroligt meget ud af det og indtil nu, har det hun sagde, passet.
Jeg er selv psykoterapeut og nok er hun god til at 'læse' folk og bruge sin psykologi, men hun sagde faktisk en hel del om mig, som hun UMULIGT kunne 'læse' sig til eller vide.
Jeg er totalt "stonefacet", når jeg møder op til sådanne mennesker og fortæller INTET, for at hjælpe dem, da jeg har det sådan, det de skal bevise over for mig, at de kan deres kram og det føler jeg, hun kan.
Det eneste jeg blev i tvivl om var, at det hun sagde ikke skete lige på det tidspunkt, hun sagde, det ville ske, men nogle måneder senere, men det betyder mindre for mig nu, hvor det rent faktisk er sket.
Mvh
Brigida
tilføjet af

AnneMarie Danefeldt

..har jeg også været hos, dog ikke opnået de fine resultater du omtaler.
Det er tre fire år siden..og intet har passet..intet.
Jwg læser lige at Piat har den samme erfaring...jeg ved ikke hvor dygtig hun er, i den 6 sans siger hun stor set også mere eller mindre det samme til alle.
Der har astrologen Christian Borup godt nok mere konkrete og ting at sige, som virkelig passer.
Håndlæsere YT..
tilføjet af

Har prøvet det..

Jeg har også været ved en håndlæser. Hun fortalte mig om ting der var sket, hvordan jeg er som person, om mine børn, min kæreste og mine tanker/fremtidige drømme.
Hun ramte virkelig plet og det er ikke sidste gang jeg prøver en håndlæser. Derimod har jeg også prøvet kortoplægning, men det var noget fis og det gider jeg ikke igen!
Min svoger har prøvet en håndlæser for nogle år siden, hun har forudsagt mange ting der er blevet rigtige bla. at der ville ske noget sørgeligt i starten af år 2000, vi mistede en nevø.
Han ville selv komme galt afsted, det gjorde han også, han ville finde en kæreste med 3 børn inden udgangen af år 2002, det gjorde han og han ville selv blive far til en pige inden udgangen af 2004 og det passede også. Plus nogle flere ting. Lidt skræmmende, men ikke desto mindre interessant.....
tilføjet af

muligheder

I dine hænder kan håndtydere se de muligheder som er for dig, men at vælge dem er DIN opgave.
NEJ, det er ikke muligt at se hvad dag du dør, folk som siger den slags er dommedags profeter og er ikke værd at lytte til.
Dem som latterliggør håndtydere og deres kunder må være tøsebørn, siden de ikke tør acceptere de ting som ikke kan forklares.
Held og lykke
tilføjet af

Man har undersøgt!

En undersøgelse blev iværksat, hvor man håndtydede ca. 300 døde mennesker, hvorefter man sammenholdt det med det liv de havde levet og det viste sig, at håndtydning er ren hokuspokus, gætværk.
tilføjet af

det er meget i ikke kender til...

ja... jeg tror på at håndlæsning er muligt og nogle kan virkelig gøre det! Tror at man kan læse i alt...
For der er en verden, som mange ikke kender til. Der søger mange mennesker søger hen, for at fylde deres tomme hul indeni. Der bliver prøvet på mange forskellige måder, inkl. spåkunst! Men man skal passe på! Det er ikke en legeplads...
-Det er en krigszone!
sådan er sandheden!
tilføjet af

hmm

Jeg har selv prøvet at blive hånd aflæst, det er efter hånden mange år siden, og jeg føler/følte ikke jeg fik så meget ud af det. Der i mod har jeg været hos clairvoant, og det var meget spændende. Hun sagde ting som virkelig ikke kan passe på andre. Hun fortalte sågar om min lillebror, hvad han laver, hvor gl han er, min kæreste, min afdøde bedstefar og bedste mor. Jeg husker ikke så meget om min bedstemor, da jeg var ret ung da hun døde. Men da jeg gik hjem og fortalte min mor om hele seancen, blev hun helt bleg og fik næsten tårer i øjene. Det havde passet på en prik!!!!!
Det var helt klart spændende!
Mon ikke det har noget at gøre med, hvem man vælger at gå til, og at man tager alt med et gran salt!
tilføjet af

Navnet

Har du navnet på den clairvoiant, du var hos?
Jeg har prøvet forskellige, men også her med forskelligt udkomme.
Jeg vil give en tidligere 'skribent' i denne tråd ret i, at Christian Borup er meget mere konkret i sine udtalelser. Ham gad jeg godt konsultere, hvis han altså havde åbent for klienter.
Mvh
Brigida
tilføjet af

Den alternative verden

Kære Den Nysgerrige
Jeg er selv blevet håndaflæst for to år siden. Dengang undrede jeg mig over nogle af de ting hun fortalte mig, men i dag er det gået op for mig at alt var 100 % korrekt. Hun fortalte mig ting om min personlighed som kun jeg vidste. Hun var 100 % reel. Hvorfor så mange af de andre herinde har haft dårlige oplevelser hos håndlæsere ved jeg ikke. Måske har de ikke åbnet deres sjæl for hende. Hvis ikke man åbner sig, vil de heller ikke kunne aflæse noget i hånden.
Vi skal huske at vores linier i hånden ændrer sig hvert 10. sekund. Konstant kommer nye bitte-små linier til, og langsomt ændrer de dybe linier sig.
Hvis en håndlæser begynder at tale om døden, er den en fusker. En rigtig håndlæser ville aldrig tale om døden. For at blive uddannet som håndlæser skal man gennem flere kurser. Næste gang du kommer til en håndlæser, så bed dog om at se hans/hendes bevis fra skolen. Det er nemlig beviset på at han/hun er reel.
Ja sikke en roman jeg fik skrevet. Emnet rører mig bare dybt, da jeg selv arbejder med den alternative verden. Jeg arbejder med healing mv.
Der er mere mellem himmel og jord. Nogle mennesker er desværre bare så snæversynede og egoistiske at de vælger ikke at se det. Det er jo netop det hele livet går ud på: VALG! Vi bliver hele tiden udsat for at træffe valg. Vi må bare håbe at vi vælger rigtigt. Nogle mennesker har brug for hjælp til at vælge. Og derfor opsøger de en håndlæser eller en clairvoyant. Det har hjulpet mig meget, når jeg har stået ved en skillevej. Man skal bare altid huske ikke at stille spørgsmål som man ikke ønsker svar på. Så kan det ikke gå galt.
Jeg håber jeg kunne hjælpe.
Mange venlige tanker fra
Malene Schmidt
tilføjet af

Har OGSÅ prøvet det!!!!!!!!!!!!!!!!!

;D - Ja nemlig ja.. Men første gang var ikke som jeg forventede, men så de næste par gange med den samme, kunne jeg ligepludseligt blive ved og ved i længere tid.. Dejlig fornemmelse..
Og der er meget af det de siger der ikke passer, (eller som bare er noget lort) som f.eks. skal vi ikke lave mere forspil osv.
Jeg får det normalt gratis, men har prøvet at gå til nogen der tager penge for det... Kan se at I allesammen slap noget billigt, for jeg skulle af med 1500 kr. for 1 time!
Nåh men,
hygge
hilsen
mr_HOT
tilføjet af

Hvor?

Hej Julie.
Jeg ville bare lige høre dig ad hvor henne du får læst i din hånd, da jeg selv er meget interesseret i at prøve det? Jeg bor i midtjylland, men ville da være parat til at rejse langt for det, hvis det er noget der passer.
Mvh tri
tilføjet af

Interessant..

Kan du evt også fortælle mig hvor du har været hos én der kan sit kram, da jeg er meget bange for at bruge penge hos en svindler:)
Knus fra tri
tilføjet af

Gider du...

evt. nævne en clairvoyant eller en håndaflæser som du har kendskab til og som er reel nok?Jeg er nemlig meget interesseret i det, og vil gerne prøve! Også fordi jeg lige nu i mit liv står over for en vigtig periode i mit liv, hvor nogle vigtige beslutninger skal tages og jeg har lidt svært ved at tage dem...Mvh Tribeca
tilføjet af

Kvinder

Hvorfor er det altid kællinger der ævler om sådan noget shit.. at læse i en hånd passer ikke en skid.. giv mig et godt argument for at det lort skulle virke så skal jeg nok ha respekt for det.. men det er ik andet end shit pis og papir.. og det samme er det i kalder Healing.. Det passer heller ikke en skid, det er også svindel og ik en skid andet.. Det er en psykisk leg det hele.. Du kan kontrollere alt ved dig selv.. Din smerte osv ved at blive ved at bilde din hjerne noget andet ind..
tilføjet af

uddannelsen i kiromanti

Hejsa til jer alle skeptikker.
Der er mere mellem himmel og jord, så hvorfor ikke også kiromanti (håndlæsning).
Det er jo dig og din hånd så hvorfor skulle man ikke kunne se fortid,nuet og fremtiden.Nogen er gode til
det og går op i det,men selvfølgelig vil der være fupmagere, det er der jo indefor alt.
Jeg vil gerne vide om der der nogen der kender til en vis Dodo Lindemann som er håndlæser og som også
uddanner andre er han god eller hvad,vil gerne vide lidt om ham inden jeg starter på uddannelsen.
Kærlig Hilsen fra B.N.S.D (FYN)
tilføjet af

Vågn op folkens

Jeg forstår ikke folk kan være så naive at tro på sådan noget.. Hvordan skal det kunne lade sig gøre at en eller anden person Glor på dine streger i hånden og skal kunne se din fortid/fremtid/whatever!? Det er jo umuligt! Hvis det er muligt må der da være bare EN person som kan argumentere for det.. Og den der "Der er mere mellem himmel og jord end du tror" Den holder ikke en meter, så bevis det!
tilføjet af

hvem blev du læst af?

hej vil bare høre hvem du blev læst af eller hvem du vil anbefale?
tilføjet af

hvem blev du læst af?

hej vil bare høre hvem du blev læst af eller hvem du vil anbefale?
tilføjet af

Hej

Hvor er det bare enkelt og ligetil.
Dejligt at det himmelske kan holdes jordnært.
Tak for det.
Hvor ser i også bare søde ud.
Hvordan arbejder du med healing?
Vil til at læse/beskæftige mig mere med emnet, det er klart at det findes, hvilket jeg selv har oplevet flere gange, nu savner jeg bare noget baggrund.
tilføjet af

Hej

Hmm okay...
Bevis hvorfor sort gør dig trist og gul giver energi?
Du anerkender der er såkaldte menneskekendere... men hvordan kan man aflæse et menneske der kun lige er kommet ind ad døren, udover lige på kropssprog?
Ud fra kropssprog kan du altså ikke ''læse'' alt.
Ja jeg kunne stille flere spørgsmål, men at tro at der kun er ET sprog, en termologi for det vitale liv er altså mindst lige så forkert :)
tilføjet af

håndlæsning

Er der nogen der kender en god håndlæser?? i må godt give flere navne..
hvis jeg ku få navn og tlf på de håndlæser i kender, ville jeg blive rigtig glad..
tak på forhånd..
hilsen Ames
tilføjet af

håndlæsning - klart brugbar

ja da. Du skal bare huske det er dit liv - dit ansvar.. bevar jordforbindelsen..
tilføjet af

Anne Marie Fupfeldt

Vi er 4 personer som har været til håndaflæsning hos den kendte ( ikke for noget godt )
Anne Marie Danefeldt, helt uafhængige af hinanden.Utroligt at 95% af alt hvad vi har fået at vide går igen, såsom at vi alle bliver ml. 90-100 år, alle skal arbejde med noget andet,alle skal arbejde med deres respektive forhold osv. For disse latterlige
oplysninger betaler hver især 1250 kr ( uden kvittering ) Det er da at tage fusen på folk,vorherre bevares.
tilføjet af

snyd og bedrag

Jeg har oplevet det samme bare med 3 personer.vi har også sammenlignet og det er rigtigt det samme går igen og igen, jeg sætter aldrig mine ben hos den snydepels
tilføjet af

spørgsmål til mr HOT

Var det også hos Anne Marie, du prøvede det der ?
tilføjet af

EN GOD HÅNDLÆSER

Vi er nogle piger der går op alternativ dermed også håndlæsning.
Vi har haft Per Larsen fra VANLØSE til homeparty 10 stk.
Det var meget spændende selv om det kun var 15 minutter hver.8791998
Noget gik selvfølgelig igennem især på tværs af samme veninde kreds.
Vi er 4 der har prøvet per larsen Vanløse til en fuld håndlæsning.
Det var en meget stor oplevelse det viste at det vidt forskelligt der vigtig for os nu.
Der er nu gået et halvt år og det holder stadig det der blev sagt.
Fantastisk
Per larsen Kilholmvej 1 2720 Vanløse tlf 38791998
tilføjet af

Håndlæsning

Jeg har været til en håndlæser idag. Hun hedder Kirstine Fredsborg men går under navnet Krumme.
Det var en rigtig god oplevelse og jeg føler hun fik fat i nogle ret præsice ting. Formålet med min læsning var ikke at se om hun kunne fortælle mig om min barndom eller lign. Jeg gik til hende for at se om hun kunne hjælpe med at komme videre i mit privateliv og min nuværende arbejdsituation.
Sjovt nok sagde hun jeg skulle arbejde på præcis de samme ting som min socialpedagog. Helt konkret de samme problematiske personlighedstræk.
En dygtig håndlæser kan hjælpe alle der er abne for det men det er kun vejledning, det er essensiel at huske på. Hun redder ikke din verden....:) Go Tur!!!🙂
tilføjet af

Håndlæsning

Dejligt at læse. Er der noget I ville spørge om kan I finde mig på Facebook. Eller Krummes.com
tilføjet af

EN GOD HÅNDLÆSER

Fedt fedt fedt. Altid fantastisk med en god oplevelse.
tilføjet af

Hvor?

Hej med dig
Hvis det stadigvæk er aktuelt for dig med en håndlæsnig, gør jeg det gerne over skype. Du sender billeder af dine hænder til mig. Så ringer jeg dig op. Men jeg spår ikke.
Kærlig hilsen Krumme
Du kan finde mig på Facebook eller krummes.com
tilføjet af

Interessant..

Jeps, det er længe siden denne tråd har været levende. Men hvis du stadigvæk er interesseret. Så send billeder af dine hænder til mig og jeg ringer dig op. Men jeg spår ikke.
Du kan finde mig på Facebook eller krummes.com
tilføjet af

Håndlæsning???

Hvis du stadig er interesseret, så er jeg lige her. Men jeg spår ikke. krummes.com eller på Facebook
tilføjet af

EN GOD HÅNDLÆSER

Tror jeg kludrede rund i forskellige svar. Håber jeg gør det rigtigt denne gang. Vil bare sige Fedt fedt fedt. Altid fantastisk med en god oplevelse.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.