15tilføjet af

Gravensen væk fra Madrid

LÆste lige i sladderspalterne, at der går rygter om, at Gravesen skal spares væk i Madrids´sommerslankekur, fordi træneren Luxembourgo åbenbart er utilfreds med hans disciplin! Hvornår fatter de at det er "los Gallactios" der er noget galt med!
Figo er ikke sig selv, Zidane nogle gange, Beckham hmm og Ronaldo scorede for første gang i 3 mrd. Real Madrid har længe manglet arbejdere som Gravesen,for at give spillet stabilitet.
tilføjet af

Bedste køb...

Hej El_amante
Graver er et af de bedste køb RM har lavet i lange lange tider. Han kan være forbindingsleddet mellem alle primadonnaerne, som ingen anden.
Det ville sgu være trist hvis han skal væk pga at han er den person han er.
Speedy
tilføjet af

RFC

Hej Speedy
Fuldstændig enig;), det er jo ikke Graverens skyld at de ikke kom langt i pokalen og CL, han er jo ikke en der skaber mirakler nu og her som en angriber.
Han er en midtbanespiller, som vil bringe mirakler hen af vejen, hvem troede på at Real Madrid ville kunne slå Fc Barcelona før Gravesen kom ind.
Vil sige hvis Gravesen blir sparet væk, vil de fortryde det så meget, og så vil jeg sku håbe Fc Barcelona køber ham, så kan de lære det;)
tilføjet af

ronaldo

det passer ikke at ronaldo ikke havde scoret i 3 mdr.før i går.
han scorede mod valencia 5/3-05 i 1-1 kampen i valencia.
tilføjet af

Ronaldo una goal

Ups sorry, det havde jeg bare læst et sted, men min fejl, og som real fan, var det kun en dejlig fejltagelse
tilføjet af

Graveren til FCK

Jeg er blevet informeret om at Holmstrøm også har holdt et "Møde" med ham???
- - - END - - -
tilføjet af

Fedest!!

okay...ikke overfedt for Brøndby, men til dem kan vi da bare sige: tab og vind med samme sind. Og så er jeg iøvrigt lidt spændt på hvor længe "Laudrup-bonussen" holder?
SpeedyG
tilføjet af

Ja da Speedy G... Hvad mener du med Laudrup bonussen???

Ja da... Hvad mener du med Laudrup bonussen???
tilføjet af

grave

det kan godt være grave er god på madrid holdet men jeg syntes han mangler at vise noget på landsholdet der spiller han ikke godt og når han er så en stor stjerne må han vise lidt mere end han gør nu da
tilføjet af

Graveren

Hej Torben
Jeg vil give dig ret i at på landsholdet mangler vi at se samme klasse som hos Real Madrid, men tænker på om det måske skyldes det niveau landsholdet er på?..Vi er efterhånden en bunke af reservernes reservespillere..
Fik vi nu bare en smule af de stjernespillere Madrid har, tror jeg også Gravesen ville blomstre op
tilføjet af

Hører dig....

Hej El_amante
Jeg hører dig højt og tydeligt. Når man virkeligt tænker over det, er det så overraskende at man spiller lidt bedre sammen på et hold, hvor man træner 6-7 dage om ugen, 2-3 gange om dagen? Man kommer da bl.a. til at kende holdkammeraters løbemønstre på en helt anden måde.
Sammenlign det så med landsholdssamlingerne, hvor de træner i Vedbæk og så rejser og rejser, for så at (med hatten i hånden)at få lov til at lære den bane landskampen skal spilles på, at kende.
Med andre ord, så KAN Graveren slet ikke have det samme forhold til landsholdskammeraterne som til sine holdkammerater i Real Madrid?
Hyggehejsa...Speedy
tilføjet af

Hører os dig:)

Heeeej speedy
Nu burde graveren jo efterhånden være så professionel at han hurtigt kan omstille sig landsholdet, hvor de som du skriver kun mødes hver 2 måned måske..såå det er sku ikke nogen undskyldning! At det så ikke fungerer på landsholdet viser deres dårlige niveau og hvor langt fra professionelle de så er.
tilføjet af

ja måske

det kan godt være at vi mangler nogle stjerner på landsholdet sammen med gravesen men det er lidt trist at se at morten olsen ikke snart prøver nogle nye spillere vi har mange talenter i danmark og jeg syntes at de skulle prøve at komme med han kan jo tage nogle med der spiller hele tiden i stedet for dem der sidder på bænken en hel kamp det for de jo ikke meget kamp træning af
tilføjet af

Gælder vel alle?

Hej igen El_amante
Indrømmet, det ville da være skønt hvis Graver kunne omstille sig instantly når han er sammen med sine landsholdskammerater, men det kræver vel også at DE opfører sig som hans holdkammerater i Real Madrid?
Det er jo netop problemet med et hold som består af (næsten) udelukkende legionærer? Under det gamle Sovjetunionen bestod landsholdet stort set af Dynamo Kiev spillere, og de kendte jo hinanden ud og ind, det kan vi bare ikke forvente af vort landshold?
Men ellers giver jeg dig da ret, og jeg tror at vi stort set ser det ens.
Mvh SpeedyG
tilføjet af

hey

det er da godt nok latterligt det er da ikke gravesen der har hjulpet med stabilhed det er da godt nok latterlegt MAN !!!!!!! FIND LIGE ET ANDET SLADDER BLAD OG LÆS...!
tilføjet af

Ølsted FB

Jeg har også hørt, at Graver skal til Ølsted FB...Eller var det Rømø FC ?
Sladder skal man aldrig tro på !!!!!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.